Hírek

A Nikon a mai napon ( 2020.01.07.) négy új terméket jelentett be:

 

Nikon D780: nagy teljesítményű digitális tükörreflexes fényképezőgép, amely teljesíti – sőt túl is szárnyalja – a teljes képes fényképezőgépekkel szemben támasztott összes elvárást. Külön erre a célra tervezett hibrid AF-rendszert kínál az élő nézetben történő fényképezéséhez, valamint egy gyors, nagy teljesítményű, 51 pontos fázisérzékelő AF-rendszert biztosít a kereső használatához.

COOLPIX P950: Ez a szuperzoomos fényképezőgép olyan hasznos funkciókkal egészíti ki a COOLPIX P900 tudását, amelyekkel kivételesen egyszerűvé válik a távoli témák kivételesen részletes megörökítése – ragyogó közeliken éppúgy, mint megdöbbentően éles 4K-s videókon

AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR : Akár egy sportrendezvényen fotózik, akár éjszaka a szabad ég alatt, az AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR kiemelkedő felbontóképességével és AF-teljesítményével lenyűgözően teljesít. Ez a figyelemre méltó objektív a régóta várt gyújtótávolság-tartomány bevezetését is elhozta. Mostantól a 300 mm-rel fényképezni kívánó fotósokat már nem köti egyetlen gyújtótávolság. Emellett az optikai teljesítményt sem kell kockára tenniük telekonverterrel felszerelt zoom objektív használatával.

NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S: A nagy fényerejű, teljes képes NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S a Nikon tükör nélküli objektívhármasának második tagja. Akár sportot, eseményt vagy riportot rögzít, ez az S sorozatú telefotó zoom objektív az állóképektől a videókig mindenhol kitűnően teljesít. Az élességállítás gyors, gördülékeny és hangtalan. Az élesség a kép teljes területén kivételes – még akkor is, ha a legnagyobb rekeszérték mellett készít felvételeket.

 

2019 október 10-én a Nikon bejelentette az első Aps-c formátumú tükör nélküli cseréhető objektíves fényképezőgépét a Nikon Z50-et és két hozzá tartozó objektívet, valamint egy elemtartó markolatot a már korábban megjelent Nikon Z6 és Z7 fényképezőgéphez.

Sajtóbejelentés:

A Z 50 DX TÜKÖR NÉLKÜLI FÉNYKÉPEZŐGÉP ÉS AZ ELSŐ NIKKOR Z DX OBJEKTÍVEK CSATLAKOZNAK A NIKON Z CSALÁDHOZ

Hollandia, Amszterdam, 2019. október 10.: A Nikon ma bemutatja a Nikon Z 50-et, a Z sorozat első DX-formátumú tükör nélküli fényképezőgépét és az első két NIKKOR Z DX-zoomobjektívet, a NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR és a NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR objektívet. A remek képminőségnek köszönhetően a vadonatúj Nikon Z 50 tökéletesen éles fényképeket és 4K-s videókat készít, amelyek részletgazdagok, ragyogó színűek, és amelyeknek valódi mélységük van. A Z 50 fényképezőgépet az új NIKKOR Z DX-objektívekkel kombinálva az új DX tükör nélküli rendszer lenyűgöző képeket készít a nagy látószögtől a telefotóig minden beállítás mellett.
Nagyméretű, 20,9 megapixeles DX-formátumú érzékelőjével a Z 50 a Nikon tükör nélküli rendszerének optikai előnyeit egy erős és kompakt DX-vázban egyesíti. Az elismert Nikon Z 7 és Z 6 fényképezőgépből örökölt funkciók közé tartozik a széles Nikon Z-bajonett és a gyors, széles lefedettségű hibrid AF- (automatikus élességállító) rendszer. A Z 50 éles képű elektronikus keresővel, dönthető érintőképernyővel, valamint Nikon tükör nélküli fényképezőgépeket oly kényelmessé tévő mély markolattal is el van látva. Az intelligens szemérzékelő AF-funkciónak köszönhetően a Z 50 nagyszerű a portréfotózáshoz, az akár 11 kép/mp sebességű sorozatfelvétel (AF-/AE-funkcióval) pedig a gyorsabb történések is megörökíthetők. A Z 50 teljes mértékben kompatibilis az FTZ bajonett-adapterrel, amelynek segítségével a NIKKOR DSLR-objektívek is használhatók a fényképezőgéppel.¹
Mindkét Z-bajonettes DX-objektív optimalizálva van a széles Nikon Z-bajonett kiváló fénygyűjtő képességéhez. Ezek a zoomobjektívek gyorsan, csendben és folyamatosan állítják az élességet, így kiválók mind a videókhoz, mind az állóképekhez. A rendkívül jól hordozható NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR „palacsinta” formátumú vékony zoomobjektív, amellyel a nagy látószögtől a portréfotózásig minden helyzetben gyönyörű képek készíthetők. A NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR egy kompakt zoomos telefotó-objektív: egyedi portrék komponálását éppúgy lehetővé teszi, mint a távoli történések megörökítését – ráadásul mindezt stabilan, simán és precízen végzi.
Jordi Brinkman, a Nikon Europe termékmenedzsere a következőket mondta: „A Nikon új Z 50 tükör nélküli rendszerű fényképezőgépe a kreativitás és a teljesítmény izgalmas elegyét kínálja a fotózás és a videózás szerelmeseinek. Az új NIKKOR Z DX-objektívek mellett az új gép teljes mértékben kompatibilis az összes Z-bajonettes objektívvel is. Ha pedig valakinek már vannak F-bajonettes objektívjei és kiegészítői, azokat is használhatja az új rendszerrel. Legyen szó akár tapasztalt Nikon DSLR-tulajdonosokról, akár első alkalommal Nikon gépet használókról, a Nikon DX tükör nélküli rendszer rengeteg növekedési lehetőséget kínál.”
Nikon Z 50
Kiváló képminőség: széles Nikon Z-bajonett; nagyméretű, 20,9 MP-es, DX-formátumú (APS-C) CMOS-érzékelő, valamint gyors EXPEED 6 képfeldolgozó egység.
Mindvégig éles: Hibrid AF- (automatikus élességállító) rendszer. Az érzékelőn lévő 209 AF-pont a kép nagyjából 90%-át fedi le vízszintesen és függőlegesen, hogy a képélesség a kép teljes területén páratlan legyen.
Ragyogó teljesítmény gyenge fényben is: nagy, 100 és 51 200 közötti ISO-tartomány és -4 Fé értékig működő automatikus élességállítás kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.
Az intelligens szemérzékelő AF automatikusan a fotóalany szemére állítja az élességet, akár egyedül van, akár tömegben.
Gyors sorozatfelvétel: akár 11 kép/mp automatikus élességállítással (AF) és automatikus expozícióval (AE).
Csendes működés: a Nikon Z 50 csendesen állítja az élességet, és rendelkezik néma fényképezési üzemmóddal is.
4K-s videók: a felhasználók rögzíthetnek 30p sebességű 4K-s/UHD-videókat rögzíthetnek, valamint Full HD felbontású videókat vehetnek fel a kivágási tényezővel kapcsolatos korlátozások nélkül. 4K-s felbontású time-lapse képsorozatok készíthetők közvetlenül a fényképezőgépen.
Simán működő elektronikus kereső: a rendkívül éles (2 360 000 képpontos) elektronikus kereső természetes, a DSLR-gépek optikai keresőjéhez hasonló képet ad. Emellett azt is megtekintheti, hogyan fognak festeni a képek a beállítások alkalmazása után.
Nagyméretű, dönthető érintőképernyő: a nagy felbontású (1 040 000 képpontos) LCD-monitor az okostelefonokhoz hasonló érintéses vezérlést kínál. Felfelé és lefelé dönthető a videózás és önarcképek készítése közbeni maximális rugalmasság érdekében.
Kreatív effektusok: 20 beépített effektus a fényképezőgépen fényképekhez és videókhoz. Az effektusok intenzitása az előnézetük megtekintése közben állítható.
DX tükör nélküli váz felnyíló vakuval: könnyen hordozható, erős magnéziumötvözetből készült felső és elülső rész.
A Nikontól megszokott ergonómia: mély markolat a kényelmes fogás érdekében, valamint gondosan elhelyezett gombok, tárcsák és érintőképernyős vezérlőelemek.
Egyszerű, DSLR-stílusú menürendszer: azonnal ismerős lesz a Nikon DSLR-gépek felhasználói számára, és a Nikon fényképezőgépekkel most ismerkedők is könnyen megtanulhatják.
Gyors csatlakozási lehetőségek: A Wi-Fi®- és Bluetooth®-kapcsolattal, valamint a Nikon SnapBridge alkalmazásával egyszerűen elküldheti a fényképeket és a videókat bármilyen eszközre megosztás vagy tárolás céljából.
Magával ragadó rendszer: kompatibilis az FTZ bajonettadapterrel és a Nikon DSLR-tartozékokkal, köztük a fényképezőgépek távvezérlőivel, a DSLR-vakukkal, a mikrofonokkal és egyebekkel.

NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR
Rendkívül jól hordozható, nagy látószögű zoomobjektív: gyors élességállítású objektív a nagy látószögtől a normálig terjedő 16–50 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (FX-formátum/35 mm-es formátumban kifejezve 24–75 mm).
0,2 méteres minimális fókusztávolság: így a felhasználók a közeli részleteket is élesre állíthatják.
Beépített rázkódáscsökkentés az objektívben: a szokásosnál akár 4,5 lépésközzel lassabb záridővel fényképezhet.² Élesebb képeket készíthet gyenge fényviszonyok esetén is, valamint stabil videókat vehet fel még menet közben is.
Hangtalanul működő vezérlőgyűrű: az olyan fontos beállítások vezérléséhez, mint a kézi élességállítás, a rekeszérték és az expozíciókompenzáció.
Objektív zsebben: mindössze 135 grammot nyom, és behúzva olyan lapos, akár egy palacsinta.

NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR
Kompakt zoomos telefotóobjektív: gyors élességállítású objektív a normáltól a telefotóig terjedő 50–250 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal (FX-formátum/35 mm-es formátumban kifejezve 75–375 mm).
0,5 méteres minimális fókusztávolság: így éles képeket készíthet a közelebbi témákról.
Objektíven belüli rázkódáscsökkentés: a szokásosnál akár 5 lépésközzel lassabb záridővel fényképezhet. ²
Hangtalanul működő vezérlőgyűrű: az olyan fontos beállítások vezérléséhez, mint a kézi élességállítás, a rekeszérték és az expozíciókompenzáció.
Könnyű útitárs: Behúzott állapotban szuperkompakt objektív, amely 405 grammot nyom.
¹ Az Ön Nikon Z fényképezőgépével nagyjából 360 F-bajonettes NIKKOR objektív használható. A NIKKOR objektívrendszerrel kapcsolatos további információért keresse fel a Nikon webhelyét.² A CIPA-szabványok alapján.

 

2019 szeptember 17-től 2020 január 17-ig, az alábbi Tamron objektívek jelentős kedvezményel vásárolhatóak meg:

 

TAMRON 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD Nikon bajonett  214.900Ft  helyett  179.900Ft

TAMRON 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD Canon bajonett 214.900Ft helyett  179.900Ft

 

TAMRON 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC Nikon bajonettel 249.900Ft helyett 214.900Ft

TAMRON 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC Canon bajonettel 249.900Ft helyett 214.900Ft

TAMRON SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 Nikon bajonettel 499.900Ft helyett 399.900Ft

TAMRON SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 Canon bajonettel 499.900Ft helyett 399.900Ft

TAMRON SP 90mm f/2.8 Di Macro 1:1 VC USD rev. Nikon bajonettel 249.900Ft helyett 224.900Ft

TAMRON SP 90mm f/2.8 Di Macro 1:1 VC USD rev. Canon bajonettel 249.900Ft helyett 224.900Ft

TAMRON SP 90mm f/2.8 Di Macro 1:1 VC USD rev. Sony bajonettel 249.900Ft helyett 224.900Ft

Tamron SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD G2 Canon bajonettel  429990Ft helyett 384900Ft

Tamron SP 24-70mm f/2,8 Di VC USD G2 Nikon bajonettel  429990Ft helyett 384900Ft

 

 

Tamron SP 70-200 f/2,8 DI VC USD G2 Canon bajonettel 499990Ft helyett 459900Ft

Tamron SP 70-200 f/2,8 DI VC USD G2 Nikon bajonettel 499990Ft helyett 459900Ft

TAMRON SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 CANON bajonettel 469990Ft helyet 399900Ft

TAMRON SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON bajonettel 469990Ft helyet 399900Ft

TAMRON SP 35mm f/1.8 Di USD (SONY)                  249900Ft helyet 229900Ft
TAMRON SP 35mm f/1.8 Di VC USD (CANON)          249900Ft helyet 229900Ft
TAMRON SP 35mm f/1.8 Di VC USD (NIKON)           249900Ft helyet 229900Ft

TAMRON SP 45mm f/1.8 Di USD (SONY)                 249900Ft helyet 229900Ft  
TAMRON SP 45mm f/1.8 Di VC USD (CANON)         249900Ft helyet 229900Ft
TAMRON SP 45mm f/1.8 Di VC USD (NIKON)          249900Ft helyet 229900Ft

 

   

Bemutatjuk a Nikon videó- és tartalomkészítők számára egyaránt megfelelő, első tükör nélküli videó készítő szettjét – a Nikon Z 6 Essential Movie szettet. A szett megoldást nyújt a haladó és a professzionális videótartalom-készítők számára, akik kamatoztatni szeretnék a Nikon Z 6 magas szintű videókészítési képességeit.

A NIKON Z 6 ESSENTIAL MOVIE SZETT: AHOL A TÜKÖR NÉLKÜLI VIDEÓKÉSZÍTÉS KEZDŐDIK

A Nikon ma bemutatja a videó- és tartalomkészítők számára egyaránt megfelelő első tükör nélküli videókészítő szettjét – a Nikon Z 6 Essential Movie szettet. Azt a szabadságot szem előtt került megtervezésre, amely biztosítja az igazán lényeges összetevőket a gyors videófelvételhez, és az alapvető eszközöket a kiváló minőségű videók készítéséhez. Azáltal, hogy a videókészítők a saját igényeik szerint állíthatják össze a további elemeket,
nem szükséges fizetniük a számukra felesleges felszerelésért. A Nikon Z 6 tükör nélküli fényképezőgép szett – és az FTZ bajonett adapter, amely lehetővé teszi az F-bajonettes NIKKOR objektívek széles választékának zökkenőmentes beépítését –, teljes képes, rendkívül magas minőségű 4K videókat képes készíteni magas bitsebesség mellett. A fényképezőgépbe épített öttengelyes rázkódáscsökkentés az elektronikus VR-rel együtt dolgozik a stabil felvételekért. Az Atomos nyílt protokoll támogatásának köszönhetően pedig zökkenőmentesen beépíthető a mellékelt Atomos Ninja V. Az idén megjelenő firmware frissítés támogatja az Apple ProRes RAW-felvételt a
fényképezőgép RAW-kimenetéről az Atomos Ninja V használatakor, és így maximálisan rugalmas gradációt biztosít. A SmallRig gyorszáras fényképezőgép-tartókeret felső markolattal rendelkezik a lágyabb képmozgáshoz és a könnyű nyomon követéshez. A független filmkészítőknek készült, elsőrangú, nélkülözhetetlen szett megjelentetésével a Nikon egy kis helyigényű, de óriási hatással bíró, alacsony költségű megoldást kínál. A rugalmasság már az alapoknál
elérhető, így további felszerelések hozzáadásával bármilyen videófelvételi stílushoz hozzáigazítható a fényképezőgép. A Nikon Europe BV termékmarketing-igazgatója, Dirk Jasper, így összegezte az új szett megjelenését:
„A Z 6 Essential Movie szettel a Nikon a várva várt megoldást nyújtja a haladó és a professzionális videótartalom-készítők számára, akik kamatoztatni szeretnék a Nikon Z 6 magas szintű videókészítési képességeit. Mivel a videósok alapvető igényeire összpontosít, és nem tartalmaz felesleges tartozékokat, ez az ideális kezdőszett az egyéni videófelvételi munkafolyamat kialakításához a Nikonnal – és a hamarosan elérhető RAW-felvételkészítési képesség előnyeit is biztosítja, amely által jövőálló befektetésnek számít.” A Z 6 Essential Movie szett már előrendelhető, és szeptember közepétől kezdődik meg a kiszállítás.


MIT TARTALMAZ?


Nikon Z 6 fényképezőgépváz: 24,5 MP, 100-51200 ISO, 6K felbontásról teljes képpontkiolvasással
méretcsökkentett, 4K-s felvételek, akár 120 kép/mp-es FHD, 10 bites N-Log és időkóddal ellátott
felvételek, 8 bites belső felvétel akár 144Mbp/s sebességgel, objektívbe épített lassítási és időzítési
képességek.
Nikon FTZ bajonett adapter: lehetővé teszi a NIKKOR F-bajonettes objektívek használatát a minőség
romlása nélkül, beleértve a filmes objektívek széles választékát.
Atomos Ninja V: rugalmas megfigyelés és felvételkészítés előnyei szerkesztésre kész ProRes és
DNxHR formátumban.
SmallRig gyorszáras fényképezőgép-tartókeret: beépített Manfrotto-kompatibilis gyorszáras rendszert
alkalmaz, így másodpercek alatt átszerelhető az egyik állványról vagy monopodról a másikra.

Nikon EN-EL15b akkumulátorok: két darab lítium-ion akkumulátor, amelyekkel mindig készen áll a
következő jelenet felvételére.
HDMI-spirálkábel: támogatja a nagy sebességű HDMI 2.0-t a 4Kp60 ProRes és a RAW nagy
képkockasebességű felvételekhez.
5200 mAh akkumulátorok: két darab akkumulátor és egy gyorstöltő gondoskodik arról, hogy az Atomos
még a leghosszabb felvételkészítéseket is kibírja.
SmallRig fényképezőgép tartókeret: felső markolat a könnyű nyomon követéshez.
SmallRig Magic Arm: az Atomos Ninja V a Magic Arm rögzítőszerkezettel szerelhető a fényképezőgép-
tartókeretre.

 

index

Esküvőkön, születésnapi és céges partikon, legény és lánybúcsúkon egyre nagyobb divat az instant (köznapi nevén Polaroid) fotózás. A megismételhetetlen pillanatokról azonnal elkészülő bulifotók feldobják az est hangulatát, és a könnyedén feliratozható képek egyedi emlékek lehetnek az ünnepeltek és a résztvevők számára is.

Ha nem szeretnéd a parti költségeit egy instax fényképezőgép megvásárlásával is növelni, neked szól legújabb szolgáltatásunk: Fujifilm Instax fényképezőgépek bérbeadása a Fotóstopnál!

Jelenleg az alábbi két instant kamera bérelhető Kaposvári üzletünkben:

Bérelhető eszköz megnevezése Napi ár Hétvégi ár Kaució
Fujifilm Instax mini 9 fehér instant fényképezőgép 1500Ft/nap 3500Ft/hétvége 15000Ft
Fujifilm Instax SQ20 instant és digitális hibrid fényképezőgép 2500Ft/nap 5500Ft/hétvége 50000Ft

fujifilm instax mini 9 eskvi fotsarok csomag wedding bundle 510x510

Fujifilm Instax mini 9

A legismertebb instax kamera, mely bankkártya méretű “mini” képet készít.  Kicsi, kompakt, pofon egyszerű használni annak is, aki először találkozik a fényképezőgéppel. A Mini 9 beépített fénymérője segít beállítani a fényképezőgépet az aktuális fényviszonyokhoz és indulhat is a fotózás.  A készüléken található szelfi-tükör segít a helyes önarcképalkotásban, viszont ahhoz hogy éles szelfi fotó készüljön, használni kell a felpattintható close-up lencsét! (készülékhez jár) Ideális 1-3 méter közötti képekre  Film típus: INSTAX MINI  Fénykép méret 54mmx86mm szegéllyel együtt.  A téglalap alakú képek tényleges mérete 62mmx46mm F

sq20feat 800x420

Fujifilm Instax SQ20

Ha szeretnéd, hogy a képeid digitálisan is megmaradjanak, akkor az Instax SQ20 hibrid-instant fényképezőgépet ajánljuk.  Belső memóriájában 50 kép tárolható, de microSD kártyával is bővíthető. A képeket a készülék LCD kijelzőjén tudod szerkeszteni, effektelni és akár egyből ki is nyomtathatod.  Részletgazdag és kiváló minőségű képeket tudsz vele készíteni! A készült képek elmenthetőek, a nyomtatás előtt ellenőrizhetőek ezért a filmpazarlás esélye nulla! Film típus: Instax Square Fénykép méret 72mmx86mm szegéllyel együtt.  A négyzet alakú képek tényleges mérete 62mmx62mm

Vigyél elég filmet

A kölcsönzött fényképezőgépekhez üzletünkben filmet és mókás partifotó kellékeket is vásárolhatsz. Érdemes több filmet is vinni, nehogy a legjobb pillanatban fogyjon el a muníció. A fel nem bontott, nálunk vásárolt filmeket igény esetén visszavásároljuk.

FOGLALJ IDŐBEN

Ha már tudod, hogy mikorra szeretnéd kibérelni a kamerákat, foglald le az időpontot előre, nehogy a kívánt időpontra már foglalt legyen. Nagyobb nyersanyag igényedet is érdmes előre jelezni.

 Most ajándék partikellék!

46396689 23843099537360773 6471595960710463488 n.png

Ha 2019 szeptember 30-ig lefoglalod egyik kameránkat a következő egy év valamelyik hétvégéjére, egy csomag vicces partifotókelléket választhatsz ajándékba!

Partira fel!

caa9846b3e2e91468afdc9e46835f427

 

 

 

 

 

 

 

   

1. oldal / 11

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek

Híreink

Nikon újdonságok: Nikon D780, Coolpix P950 és két profi objektív!

A Nikon a mai napon ( 2020.01.07.) négy új terméket jelentett be:   Nikon D780: nagy teljesítményű digitális tükörreflexes......

Nikon Z50 az új APS-C formátumú Nikon MILC fényképezőgép

2019 október 10-én a Nikon bejelentette az első Aps-c formátumú tükör nélküli cseréhető objektíves fényképezőgépét a Nikon Z50-et......

Tamron évvégi objektív akció

2019 szeptember 17-től 2020 január 17-ig, az alábbi Tamron objektívek jelentős kedvezményel vásárolhatóak meg:   TAMRON 10-24mm......

Felhasználók

Oldalainkat 261 vendég böngészi