Hírek

A Lowepro Truckee fantázianévre keresztelt, stílusos, új fotóshátizsákjai megérkeztek üzletünkbe. 

A Lowepro Truckee hátizsákok tükörreflexes és tükör nélküli ( MILC) fényképezőgépekhez készültek és a kamerán kívül még 1-2 plussz objektív tárolására alkalmasak. A hátizsák két részre osztott: felül a személyes tárgyak, alul pedig a fotósfelszerelés helyezhető el. Három méretben elérhető. A legkisebb 150-es típusszámú 10 colos a középső 200-s 13 colos a legnagyobb 250-es pedig akár 15 colos párnázott notebook rekesszel is rendelkezik. 
A hátizsákokat egésznapos fotóstúrákra, városnézésekre tervezték, ezért kialakításuknál a biztonságos tárolás mellett fontos szempont volt a kényelem is.

Típus ár

Lowepro Truckee BP 150 LX

17900Ft

Lowepro Truckee BP 200 LX

22900Ft

Lowepro Truckee BP 250 LX

27900Ft

 Videó:

 https://www.youtube.com/watch?v=HtNlTuWFajo

 

nikkor z 40mm f2 masthead get original

2021. szeptember 14: A mai napon a Nikon bemutatja a Nikon Z családhoz csatlakozó, kisméretű és legkönnyebb teljes képes fix objektívet! A gyönyörűen lírai NIKKOR Z 40mm f/2 mindennapi szuperhős: éles, nagy fényerejű és elég kicsi ahhoz, hogy diszkréten használhassa, nagyszerű mindenre a vlogoktól az élénk pillanatképekig.

A nagy fényerejű, általános fix objektív természetes látószöget biztosít, amely ideális a spontán portrékhoz, valamint interjúkhoz és oktatóvideókhoz. Ha nincs nagy objektív az arcukban, a témák nem érzik kellemetlenül magukat; ez az objektív pedig olyan kicsi és könnyű, hogy ideális arra is, hogy hogy egyéni valós szemszögből készült videofelvételeket is készítsen.

A széles Z-bajonett az objektív széles f/2 maximális rekeszével kombinálva nagyszerű teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között is, ideális a gyenge megvilágítású helyzetek megörökítéséhez. A lekerekített, kilenclamellás rekesz lágy, természetes hatású elmosódást tesz lehetővé: a fotósok és a videósok lágyan elmosódott, szuper krémes háttérrel készíthetnek felvételeket, amely előtt a téma élesen kiemelkedik. Dirk Jasper, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „Örömmel üdvözöljük ezeket a sokoldalú fix objektíveket a folyamatosan fejlődő Nikon Z rendszerben. Ez az objektív kiváló ár-érték arányú belépő a Nikon Z világába. Olyan kompakt és könnyű, hogy ideális elsődleges általános objektívként vagy könnyű másodlagos objektívként való használatra.” 

Főbb jellemzők:

NIKKOR Z 40mm f/2 Nagy fényerejű f/2 általános fix objektív: 40 mm-es látószög Z sorozatú teljes képméretű fényképezőgépeken. 60 mm-es látószög egy Z sorozatú DX-formátumú fényképezőgépen.
Élethű: az objektív gyönyörű részletességgel, mélységélességgel és színekkel készít állóképeket és videókat.
Művészi elmosódás: még soha nem volt ilyen egyszerű borotvaéles téma létrehozása a gyönyörűen, lágyan elmosódott háttér előtt.
Remek képek közelről is: 0,29 méteres minimális fókusztávolság. Az élesség kiváló, még a közelről is.
Gyors és néma automatikus élességlátás: a rendkívül halk léptető motoros működtetésnek és a Z-bajonett által gyűjtött plusz fénynek köszönhetően az élességállítás gyors, pontos – és hangtalan.

Videókhoz tervezve: nem fogják tönkretenni a videókat az élességállítási zajok. A fókuszlégzés drámai mértékű csökkenésének köszönhetően a felvétel látószögének befolyásolása nélkül módosíthatja a fókuszt. 

Zsebre rakható: elég kicsi ahhoz, hogy a fényképezőgépen tarthassa, de egy kabátzsebben is elfér. 

Alkalmazkodó: a néma vezérlőgyűrűvel hangtalanul állítható be az élesség, a rekesz, expozíciókompenzáció vagy az ISO-érzékenység. 

Jól védett: védve van a portól és a vízcseppektől.  Az objektív por- és cseppállósága nem garantált bármilyen helyzetben és bármilyen körülmények között.

 

A június 29-én bejelentett Nikon Z fc tükörnélküli fényképezőgép forgalmazása 2021 július 28-án indul. 2021.09.30-ig 36000Ft előrendelési kedvezményt biztosítunk minden Nikon Z fc fényképezőgép kitre és a vázra. A kedvezményes időszakban webáruházunkban már a kedvezménnyel csökkentett árakat találod.

+ FTZ adapter + 30000Ft kedvezmény

 2021 augusztus 25-től szeptember 30-ig pedig minden Nikon Z fc fényképezőgép összeállítás FTZ adapterrel kiegészítve is megvásárolható. Az FTZ adapterrel kiegészített kitekben a 36000Ft előrendelési kedvezményen kívül + 30000Ft a kedvezmény az FTZ adapter árából.  Az FTZ adapter segítségével régebbi Nikon f bajonettes objektívjeidet is használhatod a Nikon Z fényképezőgépekkel.

Az alábbi Nikon Z fc kitekeket rendelheted elő 36000Ft kedvezménnyel:

 
Nikon Z fc aktuális ár előrendelési kedvezmény kedvezményes ár

Nikon Z fc váz

349900Ft 36000Ft 313900Ft

Nikon Z fc váz + DX 16-50VR ezüst

399900Ft 36000Ft 363900Ft

Nikon Z fc váz + DX 16-50VR ezüst + 50-250VR fekete

499900Ft 36000Ft 463900Ft

Nikon Z fc váz + 28mm f/2,8 

449900Ft 36000Ft 413900Ft

Nikon Z fc vlogger kit

479900Ft 36000Ft 443900Ft

 Az alábbi Nikon Z fc + FTZ bajonettes kiteket rendelheted elő 66000Ft kedvezménnyel 2021.09.30-ig:

Nikon Z fc váz + FTZ adapter   445990Ft  66000Ft 379990Ft
Nikon Z fc váz  + Nikkor Z 28mm f/2,8 + FTZ adapter   545990Ft  66000Ft
479990Ft

Nikon Z fc váz + Nikkor Z 16-50VR + FTZ adapter 

 495990Ft  66000Ft
429990Ft 
Nikon Z fc váz + Nikkor Z 16-50VR ezüst +50-250VR fekete + FTZ adapter   595990Ft 66000Ft 529990Ft
Nikon Z fc Vlogger kit + FTZ adapter   575990Ft  66000Ft
509990Ft

z fc classic controls get original

 

   

 z fc classic controls get original

2021. június 29.: A Nikon ma bejelentette a Nikon Z fc DX-formátumú tükör nélküli fényképezőgépet – az első Z sorozatú fényképezőgépet, amely kialakítását az örökség inspirálta, emellett pedig támogatja a fejlett funkciókat. A Nikon Z fc külsejét az 1982-ben kiadott ikonikus Nikon FM2 SLR filmes fényképezőgép ihlette, amely a Nikon történelmének egyik legfontosabb terméke. A fényképezőgép mellett a Nikon két objektívet is megjelentet e stílus kiegészítéseként; ez a NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR ezüst kiadás és a NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE. A termék forgalmazása várhatóan július 28-án indul. Előrendelési akció: 36000Ft kedvezmény július 28-ig!

A Nikon Z fc kompakt, könnyű váza nagyon jól hordozható, ugyanakkor kiváló működési és megjelenítési képességgel rendelkezik, így könnyen kezelhető a tapasztalt és az első alkalommal tükör nélküli fényképezőgépet használók számára is.

z fc build quality get original

A Nikon Z fc fő funkciói a következők:

Egy legendás fényképezőgép inspirálta kialakítás

Itt a részletekben bújik meg a szenvedély. A pentaprizmás kialakítás, valamint a fekete és ezüst elemek egyensúlya a Nikon Z fc vázán az FM2-t idézi, akárcsak az elektronikus kereső (EVF) kör alakú szemlencséjének, a számlapok kialakításának és az 1970-80-as évekből származó Nikon feliratú logó használata is. Mindemellett a magnéziumötvözet megbízható robusztusságot biztosít.

Egyszerűsített működés és kreatív kifejezés

A Nikon Z fc vázának felső része három tárcsával és egy kis ablakkal rendelkezik, amely a rekeszértéket jelzi ki. A tárcsák vezérlik a záridőt, az expozíciókompenzációt és az ISO érzékenységet, lehetővé téve a beállítások egyszerű kezeléssel történő módosítását. Továbbá az i gomb és az i menü, amelyek egy gombnyomással lehetővé teszik a különféle beállítások gyors beállítását, a felhasználó egyéni fényképezési beállításai alapján testre szabhatóak.

A Nikon Z sorozatú fényképezőgépek közül elsőként a Nikon Z fc támogatja az expozíciókompenzációt Automatikus módban, lehetővé téve a felhasználók számára a kívánt kifejezés elérését a fényerő növelésével és a sziluettek hangsúlyozásával stb. A fényképezőgép továbbá 20 Creative Picture Control (Kreatív Picture Control) opcióval rendelkezik, amelyekkel egyedien fejezheti ki önmagát. Különböző paraméterekkel, például a színárnyalattal, a tónussal és a színtelítettséggel rendelkező témák kiválasztásával különféle hangulatokat jeleníthetnek meg a felhasználók, valamint az effektusokat ízlésük szerint állíthatják be.

z fc heritage get original

Továbbfejlesztett élességállítási képességek és fényképezés elforgatással

A Nikon Z fc állóképek és videófelvételek készítésekor is támogatja a szem- és állatérzékelő AF funkciót – amelyeket eredetileg a Nikon Z 7II és a Nikon Z 6II modelleknél vezettük be. Támogatja a széles mezős AF (L) AF mező módot, amely a fókuszterület korlátozásával még hatékonyabbá teszi a szem és arc tiszta rögzítését. Folyamatos élességállítás a kiválasztott alany szemére, akkor is, ha több ember van a képen, de egy mozgó kisállat szemének követése is lehetséges.

Tiszta állóképek és videók rögzítése sötét helyzetekben a széles ISO 100-51200* szabványos érzékenységi tartományának lefedésével lehetséges. Ezenkívül az alacsony vagy magas szögből történő függőleges fényképezést az első elforgatható monitor alkalmazása teszi lehetővé a Z sorozatú fényképezőgépek esetében. Amikor a monitort előre forgatja, a fényképezőgép automatikusan önarckép módra vált, lehetővé téve a zökkenőmentes szelfikészítést érintéssel.

Jobb csatlakozás a SnapBridge 2.8-as verziójával

A SnapBridge alkalmazás segítségével intelligens eszközre** továbbíthatja a fényképezőgéppel készített fényképeket és videókat, így a felhasználók egyszerűen megoszthatják azokat a közösségi hálózatokon. Az alkalmazás segítségével a legfrissebb fényképezőgép-firmware is beszerezhető.

A Snapbridge 2.8-as verziója új felhasználói felülettel két automatikus csatlakozási módot támogat: az előtér és a háttér módot. Az előtér mód csak akkor kapcsolódik a kamerához, ha az alkalmazás be van kapcsolva, ezzel csökkentve a kamera akkumulátor-fogyasztását. A háttér mód állandó kapcsolatot tart fenn, a képek automatikusan átvitelre kerülnek akkor is, ha az alkalmazás nincs bekapcsolva.

z fc streaming get original

További fényképezőgép-tulajdonságok

• Természetes, minimális torzítású nézet érhető el az EVF segítségével, amely organikus EL panelt alkalmaz
• Videófelvétel 4K UHD támogatással vágás nélkül, a DX-alapú filmképterület használatával
• Támogatja a videófelvételhez használható állandó AF-et (AF-F)
• A lassított videófelvétel egyszerűen használható a képméret és a képkockasebesség egyszerű kiválasztásával
• Támogatja a Webcam Utility szoftvert, amely lehetővé teszi a Nikon Z fc webkameraként való használatát
• A termékcsomag és a hozzá tartozó fényképezőgépszíj jól illik a Nikon Z fc örökség inspirálta stílusához
• Támogatja az USB-tápellátást bekapcsolt fényképezőgép esetén, valamint az USB-töltést

z fc vlogging get original

Objektívszett: a NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR ezüst kiadás és NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE

A NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR ezüst kiadás a NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR zoomobjektíven alapuló általános zoomobjektív, amely ezüst külső kialakítása jól illik a Nikon Z fc fényképezőgéphez. Az objektív kompakt és könnyű, teljes hossza kb. 32 mm, össztömege kb. 135 g. Kényelmes hordozható objektív, amely ugyanakkor nagy felbontást biztosít a teljes zoomtartományban. A NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR ezüst kiadás használható különféle mindennapi jelenetekhez, a tájképektől és a pillanatképektől kezdve a portréfotókig.

A NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE egy kisméretű és könnyű objektív, amely ideális portrék és állóképek készítéséhez, valamint lehetővé teszi a fix objektívekkel megvalósítható elmosódást. Az objektív örökség inspirálta kialakítását az FM2 megjelenésének idejében használt klasszikus NIKKOR objektívek ihlették. A Nikon Z fc fényképezőgépével megegyező bevonat alkalmazásával a NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE illik a fényképezőgép klasszikus esztétikájához.

* ISO 204800-ig kiterjeszthető. A videófelvételek maximális szabványos érzékenysége ISO 25600.
** Olyan iPhone®, iPad®, iPod touch® és Android™ eszközök is használhatók, amelyekre már telepítve van a SnapBridge alkalmazás. A SnapBridge alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store®-ból és a Google Play™ Áruházból. További információ a Nikon webhelyén található.
• Az Apple®, az App Store®, az Apple-emblémák, az iPhone®, az iPad® és az iPod touch® az Apple Inc. bejegyzett védjegyei az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
• Az iPhone védjegyét az Aiphone Co., Ltd engedély alapján használja.
• Az Android™ és a Google Play™ a Google LLC bejegyzett védjegyei.
• A többi védjegy és márkanév az adott védjegyek és márkanevek tulajdonosainak tulajdonát képezi.

 

new nikkor z mc 105mm mc 50mm slider

2021.06.02-án a Nikon két, a Nikon Z családhoz csatlakozó makróobjektívet jelentett be:

A rendkívül könnyű NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S egy professzionális, S sorozatú makróobjektív, amely lenyűgözően élethű mélységet és részletességet nyújt.

A NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 egy kompakt, könnyű és sokoldalú objektív, amely ideális olyan kezdő makrófotósok számára, akik élénk közeli képeket szeretnének fotózni.

A két új makro objektív forgalmazása pár héten belül indul.

nikkor z mc 50 f2 8 magnification get original

A két makro objektíven kívül idén még várható a NIKKOR Z 28mm f/2.8 és a NIKKOR Z 40mm f/2  Az új kompakt és könnyű fix objektívek a Nikon Z-bajonettel rendelkező, teljes képes (Nikon FX-formátumú) tükör nélküli fényképezőgépekhez készülnek. 

• Továbbá hamarosan megérkezik az új NX Field alkalmazás, amelyet az NPS (Nikon Professional Services) jelentet meg. Előreláthatóan az új, távvezérelt fotózási rendszer 2021. június 17-én jelenik meg. Az NX Field támogatja a hír- és sportfotózás élvonalában tevékenykedő fotósokat, lehetővé téve, hogy a felhasználók több Nikon digitális SLR fényképezőgépet is összekapcsolhassanak, működtethessenek, és módosíthassák azok beállításait, illetve a fényképezőgépekkel készített képeket automatikusan fel is tölthessék egy FTP¹-kiszolgálóra.

 

   

1. oldal / 16

Kategóriák

Fényképezőgépek Kamerák Objektívek és tartozékaik Okoseszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek OLASZ KAMRA

Híreink

Új Lowepro fotóshátizsák család: Lowepro Truckee

A Lowepro Truckee fantázianévre keresztelt, stílusos, új fotóshátizsákjai megérkeztek üzletünkbe.  A Lowepro Truckee hátizsákok......

Új Nikon Z objektív: a könnyű és kompakt NIKKOR Z 40mm f/2 mm

2021. szeptember 14: A mai napon a Nikon bemutatja a Nikon Z családhoz csatlakozó, kisméretű és legkönnyebb teljes képes fix objektívet!......

Akár 66000Ft kedvezmény! Nikon Z fc előrendelési akció szeptember 30-ig!

A június 29-én bejelentett Nikon Z fc tükörnélküli fényképezőgép forgalmazása 2021 július 28-án indul. 2021.09.30-ig 36000Ft......

Felhasználók

Oldalainkat 234 vendég és 1 tag böngészi