Fekete pénteki akció: A lent feltüntetett összegek duplája kerül visszatérítésre a 2017. November 24 – 2017. November 27. között megvásárolt termékekre.

A pénzvisszatérítés a 2017.November 1–2018. Január 31. között megvásárolt, az akcióban részt vevő termékek esetén érvényesíthető.Igényeljen pénzvisszatérítést az alábbi fényképezőgépek és objektívek megvásárlásánál. A promóció részleteiről és a visszafizetés feltételeiről vásárlás előtt tájékozódjon a https://fuji-promotions.com/hu oldalon.


Promócióban résztvevő termékek:

Modell                                                    Pénzvisszatérítés

X-Pro2 váz                                                60.000 Ft
X-Pro2 XF23mm F2 Graphite Edition                60.000 Ft
X-Pro2 XF23mm F2 KIT                                60.000 Ft
X-Pro2 XF35mm F2 KIT                                60.000 Ft

X-T2 váz fekete                                         30.000 Ft
X-T2 XF18-55mm KIT                                  30.000 Ft
X-T2 Graphite Silver                                    30.000 Ft

X-T20 váz                                                15.000 Ft
X-T20 XF18-55mm KIT                                15.000 Ft
X-T20 XC16-50mm II KIT                             15.000 Ft
X-T20 XC16-50mm II & XC50-230mm II KIT     15.000 Ft

XF18mm                                                 15.000 Ft
XF27mm                                                 15.000 Ft
XF35mm F1.4                                          15.000 Ft
XF60mm                                                 15.000 Ft
XF14mm                                                 30.000 Ft
XF16mm                                                 30.000 Ft
XF23mm F1.4                                          30.000 Ft
XF56mm                                                 30.000 Ft
XF10-24mm                                             30.000 Ft
XF18-55mm                                             30.000 Ft
XF18-135mm                                            30.000 Ft
XF55-200mm                                            30.000 Ft
XF16-55mm                                              45.000 Ft
XF50-140mm                                             45.000 Ft
XF100-400mm                                           45.000 Ft


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Azok a vásárlók, akik 2017. november 1. és 2018. január 31. között („Promóciós időszak") ÚJ jogosult FUJIFILM kamerát („Jogosult termékek") vásárolnak, bizonyos pénzösszeget visszaigényelhetnek. A promóció használt vagy javított FUJIFILM termékekre nem vonatkozik. A visszafizetett összeg a megvásárolt Jogosult terméktől függ. A jogosult termékek és a visszajáró összegek listája, valamint a promóció időtartama a Jogosult termékek oldalán található.

FUJIFILM 2017 TÉLI PÉNZVISSZAFIZETÉSI AKCIÓ
1.    A terméket a Résztvevő kereskedők oldalán található listában szereplő résztvevő kereskedőnél kell megvásárolni.
2.    A promóció magyarországi lakosok számára érhető el. A Magyarországon kívül vásárolt jogosult termékek nem vesznek részt a promócióban. A promócióban kizárólag a Jogosult termékek oldalon felsorolt eredeti jogosult ÚJ FUJIFILM termékek vehetnek részt,
3.    Az online igényléseket az új jogosult termék vásárlását követő 30 (harminc) napnál nem korábban és 60 (hatvan) napnál nem később kell beküldeni a vásárlást igazoló blokkal együtt. A félreértések elkerülése érdekében a vásárlás napja számít az igénylési időszak 1. (első) napjának. Az ezen időszakon kívül érkező igényléseket elutasítjuk.
4.    A promóciós időszak alatt személyenként legfeljebb 3 pénzvisszafizetési igénylés engedélyezett. Minden igénylés csak akkor fogadható el, ha nem tartalmaz olyan modellt, amely már szerepel az előző igénylésekben. Összesen 26 különálló résztvevő termék igényelhető.
1.    Összesen 3 fényképezőgép-modell (legfeljebb 11 készletváltozat) jogosult pénzvisszatérítésre
2.    Összesen 15 objektív jogosult pénzvisszatérítésre
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ
5.    A kereskedők nem adhatnak be igénylést vásárlóik nevében. A kereskedők által beküldött igényléseket visszautasítjuk.
6.    Az igénylés érvényét veszti, ha a Jogosult terméket visszaviszik a kereskedőhöz visszatérítésre vagy cserére.
7.    Az igénylési nyomtatvány jelen weboldal Igénylések oldalán található. Online igénylés beadásához meg kell adnia személyes adatait, bankszámlaadatait, valamint az alább részletezett, vásárlásra vonatkozó információkat:
a.    A vásárlás igazolásaként számla vagy bizonylat, amelyen tisztán látható a vásárlás dátuma, a kereskedő neve, valamint a megvásárolt jogosult termék(ek).
b.    A jogosult termék(ek) sorozatszámának fényképe a termék eredeti dobozához vagy csomagolásához csatolva.
c.    Online vásárlás esetében a szállítólevélre is szükség lesz, amelyen tisztán látható a megvásárolt termék, valamint a vásárlás dátuma.
8.    Online igénylés beküldésekor e-mailben értesítjük a beküldőt az igénylés beérkezéséről.
9.    Érvényes igénylés esetén 14 (tizennégy) napon belül átutaljuk a visszafizetés összegét a megjelölt bankszámlára. Más fizetési módszer nem elérhető.
10.    Hiányos igénylés beérkezésekor a promóciót meghirdető értesíti az igénylőt. A hiányosságokról szóló értesítés e-mailben érkezik. Az igénylőknek az e-mail megérkezését követően 7 (hét) naptári nap áll rendelkezésükre a hiányosságok pótlására, illetve a hibák helyrehozatalára. Amennyiben az e-mail beérkezését követő 7 (hét) naptári napon belül nem érkezik válasz, az igénylést elutasítjuk.
11.    A FUJIFILM nem vonható felelősségre, ha az e-mailt blokkolják, vagy ha a levélszemét mappába érkezik. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a levélszemét mappát, hogy ne maradjon le az igényléssel kapcsolatos e-mailekről.
12.    A hiányos, csalárd, módosított vagy olvashatatlan igényléseket a FUJIFILM nem fogadja el. A FUJIFILM fenntartja a jogot arra, hogy elkérje az eredeti vásárlási bizonylatot. A postai úton beküldött bizonylatokat visszajuttatjuk Önhöz.
13.    Amennyiben az igénylést azért utasították vissza, mert nem tartották be az Általános szerződési feltételeket, a promóciót meghirdető döntése véglegesnek tekintendő. A FUJIFILM fenntartja a jogot arra, hogy előzetes értesítés nélkül visszavonja, kiegészítse vagy megszüntesse a promóciót.
14.    A befolyásunkon kívülre eső hardver-, technikai, szoftver-, szerver-, weboldal-meghibásodásokkal, illetve az ezekkel kapcsolatos veszteségekkel vagy egyéb meghibásodásokkal kapcsolatban, amelyek megakadályozzák, hogy a vásárló részt vegyen a promócióban, a FUJIFILM nem vonható felelősségre.
15.    A FUJIFILM fenntartja a jogot arra, hogy bármikor érvénytelenítse a promóciót, valamint hogy módosítsa a felhasználás feltételeket anélkül, hogy ezzel kapcsolatban felelősségre lehetne vonni.
16.    E-mail cím levelezés céljára: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; kérjük, minden e-mailben adja meg az igénylési folyamat során kapott egyedi Igénylési azonosítóját. További részletek a Támogatás oldalon találhatók.
17.    Azzal, hogy részt vesz a promócióban, Ön beleegyezik abba, hogy a megadott személyes adatait a promóciót meghirdető vagy annak képviselője megtartsa az adatvédelmi irányelvben meghatározott célokra.
18.    A promóció feltételei a helyi törvények alapján értelmezendők és alkalmazandók.
19.    A promóciót meghirdető címe: FUJIFILM Electronic Imaging Europe GmbH, Fujistrasse 1, 47533 Kleve, Németország. Kérjük, erre a címre ne küldjön jelentkezéseket.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK

Híreink

Indul a Manfrotto karácsonyi akciója!

A karácsonyi akció  keretében 12 Manfrotto termék ( 13 - 38% ) akciós áron, és két karácsonyi fotós csomagösszeállítás......

Olympus pénzvisszatérítési akció!

ÉLVEZD A FOTÓZÁST AZ OLYMPUS KÜLÖNLEGES TÉLI AJÁNLATÁVAL! Varázsold a sötét téli napokat felejthetetlen fotós élménnyé egy új......

Elindult a Nikon téli pénzvisszatérítés akciója!

Ünnepeld velünk a Nikon 100. születésnapját! Az évforduló alkalmából kihagyhatatlan ajánlatokkal kedveskedünk. Ismerd meg és élj a......

Felhasználók

Oldalainkat 135 vendég böngészi