Nikon 1 J5 ezüst + 10-30PD zoom + 32Gb microSD + táska

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon 1 J5 ezüst   10-30PD zoom   32Gb microSD   táska
A Nikon 1 J5+10-30PD zoom kit egy Manfrotto Bella fotóstáskával és egy Sandisk 32Gb Extrem micro SDHC memóriával, utazásra készen!
Egységár (darab):
155.990 HUF
Raktáron
Termékverziók
Nikon 1 J5+10-30mm PD Zoom ezüst
139.990 HUF Raktáron

Termék leírása

Szakadjon el a hétköznapitól a szuperhordozható Nikon 1 J5 rendszerkamerával! Készítsen izgalmas, 20,8 megapixeles képeket és tűéles, 4K felbontású videókat. Nem marad le semmiről a D-SLR-nél gyorsabb fényképezési sebességnek köszönhetően.

A nagy CMOS-érzékelő és a cserélhető 1 NIKKOR objektívek segítségével a Nikon 1 J5 fényképezőgép azonnal magasabb szintre emeli képei minőségét.

Gyenge fényben is bátran fényképezhet. Könnyedén kimerevítheti a pillanatot a Sport mód 20 kép/másodperces sebességével és a folyamatos AF használatával. Csodálatos útinaplót készíthet a 4K felbontás jóvoltából, vagy a fényképezőgép sebességét kihasználva drámai hatású, lassított videókat rögzíthet. A dönthető érintőképernyő és a kézi beállítások segítségével szabadjára engedheti kreativitását, azután pedig könnyedén megoszthatja a ragyogó felvételeket egy intelligens eszközön keresztül.

Magasabb szintű képminőség

A lenyűgöző, 20,8 megapixeles képekkel messze megelőzheti az okostelefonnal kattogtató tömeget. A nagy CMOS-érzékelővel és az 1 NIKKOR objektívvel rendelkező Nikon 1 J5 fényképezőgéppel megvalósíthatja kreatív ötleteit.
01

Gyorsabb a D-SLR fényképezőgépeknél

A 20 kép/mp sebességnek és a folyamatos automatikus élességállításnak köszönhetően a hordozható Nikon 1 J5 fényképezőgéppel olyan akciófelvételek készíthetők, amelyek kifoghatnak egy D-SLR készüléken. A Sport mód használatával minden mozzanatot megragadhat, és nem marad le semmiről.¹

02
03


Teljes vezérlés

A fényképezőgép PSAM módválasztó tárcsája, vezérlőtárcsája és Fn gombja a D-SLR kezelőszerveihez hasonlóan használható. Engedje szabadon kreativitását, és készítsen ragyogó képeket saját beállításaival.


Lenyűgöző 4K-s videók

Készítsen lenyűgöző, tűéles, 4K felbontású videókat.² Az időzített és HD minőségű, lassított sorozatfelvételekkel megnyújthatja a pillanatot, és fokozhatja a drámai hatást. A videók rögzítése közben látványos állóképek is készíthetők.

04
05

Ossza meg a látványt

Könnyedén megoszthatja a ragyogó képeket. A Wi-Fi és NFC funkcióval rendelkező Nikon 1 J5 fényképezőgépről minden eddiginél gyorsabban feltölthetők a kiváló minőségű képek egy intelligens eszközön keresztül.

Látványos eredmények

Kivételesen sejtelmes megvilágítás vagy művészien homályos háttér mellett is jobb minőségű képeket készíthet. A Nikon 1 J5 minden helyzetben kiemelkedő teljesítményt nyújt a CX-formátumú érzékelőnek köszönhetően, amely négyszer nagyobb a kompakt fényképezőgépek többségének érzékelőjénél.³

06
07

Eredeti stílus

Tetszetős megjelenése igazi stílussal ruházza fel a Nikon 1 J5 fényképezőgépet. A tárcsák tökéletes elhelyezésének köszönhetően egy pillanatra sem kell levennie a szemét a témáról a felvételhez. A markolat elöl-hátul biztos fogást kínál.

Dönthető érintőképernyő

Könnyen készíthet izgalmas képeket és videókat. A gyors reagálású érintőképernyőt megérintve fókuszálhat, fényképezhet és módosíthatja a fontos beállításokat. A monitort lefelé vagy felfelé döntve szokatlan szögekből fényképezhet, illetve kreatív önarcképet készíthet.

08


1 NIKKOR

A legjobb objektívekkel készülnek a legjobb képek, az 1 NIKKOR objektívek pedig valóban kivételesek. A gyors fix, a szuper-telefotó és a rendkívül nagy látószögű objektívek széles választéka biztosítja, hogy tűéles képet készíthessen bármilyen jelenetről. Mindegyik objektív videofelvételre van optimalizálva, és az objektívek hordozható kialakítása egyértelműen kiemelkedővé teszi a Nikon 1 rendszert.
09

Remek képalkotás: tapasztalja meg a sebesség, a képminőség és a hordozhatóság tökéletes egyensúlyának élményét. A Nikon 1 J5 négyszer nagyobb képérzékelővel rendelkezik, mint a legtöbb kompakt fényképezőgép³, ezért kiemelkedő minőségű képek készíthetők vele. A nagy, hátsó megvilágítású CX-formátumú érzékelő a lehető leghatékonyabban rögzíti a fényt, így tökéletesen reprodukál minden képpontot, és ragyogó színű, részletgazdag képeket állít elő.

Gyenge fényben is kiváló teljesítmény: a 160–12 800 ISO-tartománynak köszönhetően a Nikon 1 J5 kristálytiszta képeket produkál szinte bármilyen fényben. Az ISO kézi beállításával teljes alkotói szabadságot élvezhet, vagy rábízhatja a fényképezőgépre, hogy automatikusan beállítsa a tökéletes eredményhez legmegfelelőbb ISO-érzékenységet. A továbbfejlesztett zajcsökkentő technológia tisztább és élesebb képeket garantál magas ISO-értékek mellett is.

EXPEED 5A: a Nikon következő generációs képfeldolgozó rendszere lenyűgözően tiszta felvételeket biztosít. Az EXPEED 5A teszi lehetővé a villámgyors automatikus élességállítást, az intelligens zajcsökkentést és a kristálytiszta képalkotást. A gyorsított feldolgozási sebesség könnyedén megbirkózik a fényképezőgép számos kreatív módjával és lélegzetelállítóan gyors sorozatfelvételeivel, és játszva átalakítja a 20,8 megapixeles érzékelőtől kapott óriási adatmennyiséget gyönyörű képekké és 4K felbontású videókká.²

Lélegzetelállítóan gyors felvételi sebesség: a D-SLR-nél gyorsabb sorozatfelvételnek köszönhetően nem létezik túl gyors téma a Nikon 1 J5 számára. Folyamatos AF esetén a világon egyedülálló 20 kép/mp, az első képkockán rögzített élesség esetén pedig akár 60 kép/mp sebességgel készíthet felvételeket. Egyszerűen csak forgassa a módválasztó tárcsát Sport állásba, ahonnan könnyedén elérheti a fényképezőgép sorozatfelvételi módjait. Kiválaszthatja a felvételi sebességet, és a gyors képsorozatot azonnal megtekintheti egy képcsoport formájában.

Speciális hibrid AF: A Nikon innovatív hibrid AF rendszere 171 automatikus élességállítási pontot használ a témára való villámgyors fókuszáláshoz. A rendszer azonnal vált a 105 pontos fázisérzékelő AF és a gyors kontrasztérzékelő AF között. A fázisérzékelő AF hihetetlen sebességgel érzékeli a mozgást. A kontrasztérzékelő AF egészen a kép pereméig terjed, így a széleken lévő témákra is beállíthatja az élességet.

Észbontó videók: kiemelkedően éles, 4K/15p vagy teljes HD minőségű, 1080/60p videókat készíthet, amelyek biztosan elkápráztatják a nézőket.² A lassított mód segítségével pedig a legapróbb mozzanatokat is újra átélheti: ennél a módnál egy 120 kép/mp sebességgel rögzített, három másodperces HD videó 12 másodperc alatt kerül lejátszásra. Állóképet is készíthet videózás közben, akár az Automatikus képrögzítés funkcióval, akár kézi felvétellel. Az Aktív D-Lighting erősen kontrasztos helyzetekben is természetes fény-árnyék egyensúlyt teremt. Az elektronikus rázkódáscsökkentés (E-VR) gondoskodik arról, hogy a felvételek mindig élesek legyenek, még teljes zoom használata esetén is.⁴

Kreatív videomódok: a Gyorsított, az Ugró vágás és a 4 mp-es videók egyesítése mód lehetőséget ad arra, hogy Ön üljön a rendezői székbe. Pörgesse fel utcai felvételeit a Gyorsított móddal, szaggassa meg az idő múlását az animációs hatást keltő Ugró vágás móddal, vagy fejezze ki gondolatait rövid, tömör 4 mp-es klipek sorozatával.

Időzített videók: lenyűgöző, teljes HD minőségű, időzített klipekkel szemléltetheti az idő múlását. Egy klip legfeljebb 300 képből állhat. A lassan kibontakozó csodák rögzítéséhez szerelje állványra a Nikon 1 J5 fényképezőgépet. Ha városi kalandozásait szeretné dokumentálni, akassza a nyakába a fényképezőgépet. Beállíthatja, hogy a fényképezőgép minden 5, 10 vagy 30 másodperben készítsen egy felvételt.

Kiváló ergonómia: a Nikon 1 J5 esetében a kompakt kialakítás nem jelent zsúfoltságot. A fényképezőgép letisztult, egyszerű formájának és a tárcsák tökéletes elhelyezésének köszönhetően könnyen elérheti a vezérlőelemeket, így a felvételhez egy pillanatra sem kell levennie a szemét a témáról. Egyszerűen válthat a kézi expozíció-vezérlés (PSAM) és a Sport mód között a módválasztó tárcsa segítségével. A vezérlőtárcsával módosíthatja a beállításokat, a gyakran használt beállításokat pedig hozzárendelheti az Fn (Funkció) gombhoz.

Dönthető érintőképernyős monitor: a gyorsan reagáló, 7,5 cm-es, kb. 1 037 000 képpontos LCD-monitor még döntött helyzetben is könnyen kezelhető. Leereszkedhet a különleges akciófelvételekhez, vagy könnyedén a téma fölé magasodhat a 86 fokban visszahajtható képernyőnek köszönhetően. Ha önarcképet szeretne készíteni, hajtsa fel a képernyőt 180 fokban és használja a lágyabb bőrtónust eredményező Önarckép módot, vagy állítsa be az önkioldót. A nagy felbontású képernyő megérintésével könnyedén fókuszálhat, fényképezhet, módosíthatja a beállításokat vagy megtekintheti a kreatív funkciók előnézetét, de akár le is tilthatja az érintőképernyős vezérlést.

NFC & Wi-Fi funkció: minden eddiginél könnyebben megoszthatja a Nikon 1 fényképezőgéppel készített képeket egy intelligens eszközön keresztül. Csak érintse hozzá az NFC-kompatibilis eszközt a Nikon 1 J5 fényképezőgéphez, és azonnal továbbíthatja a fényképezőgép LCD-kijelzőjén látható képet. Wi-Fi-kapcsolaton keresztül is átviheti a képeket az intelligens eszközre; ehhez csupán meg kell nyomnia a fényképezőgép Wi-Fi gombját⁵. A Wi-Fi segítségével távolról is kioldhatja a fényképezőgép zárját, illetve megtekintheti a képek előnézetét okostelefonján vagy táblagépén, hogy tökéletesen megkomponálhassa azokat.

Élő képmódosítás: a felvétel elkészítése előtt gyorsan és intuitív módon javíthatja a különféle módú képeket vagy videókat. A kép mellett megjelenő sávok állítgatásával egyszerűen finomhangolhatja a kép fényerejét, mélységélességét és kontrasztját. A Kreatív paletta funkcióval művészi, stúdióminőségű szűrőket alkalmazhat, és az érintőképernyőn látható kerék mozgatásával érheti el a kívánt hatást. Az LCD-monitoron folyamatosan figyelheti a módosítások hatását: mindig pontosan látja, hogy milyen lesz a kép a kioldógomb megnyomásakor.

Kreatív mód: engedje szabadjára kreativitását az állóképekhez és videókhoz használható közkedvelt effektusok segítségével. Visszatérhet a múltba a Retro móddal, művészi fekete-fehér felvételt készíthet az Erős kontrasztos monokróm móddal, egy kis csavart vihet az alkotásba a Pop móddal, vagy a teljes látképet beillesztheti a Panoráma mód segítségével. Összesen 14 effektus és öt motívumprogram mód közül választhat; az utóbbiak automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait portré, tájkép és közeli felvétel esetén.

A legjobb pillanat rögzítése: megragadhatja a pillanat varázsát az Intelligens képválasztó, az Aktív kijelölés és a Lassú nézet használatával. Intelligens képválasztó módban kiválaszthatja a technikai szempontból legjobb képeket a Nikon 1 J5 beépített szakértelmének felhasználásával. Az Aktív kijelölés esetén a fényképezőgép készít néhány (legfeljebb 20) felvételt, Ön pedig kiválaszthatja közülük, hogy melyeket tartja meg. Lassú nézetben kiválaszthatja a legjobb pillanatot egy lassított felvételsorozatból.

Mozgó pillanatkép: mutasson meg többet a pillanatból – keltse életre állóképeit egy kattintással! A megosztáshoz készült Mozgó pillanatkép mód használatakor a fényképezőgép egy „élő képet” rögzít, amely egy 4 másodperces lassított videóval kezdődik és egy gyönyörű állóképpel ér véget. A felvételt megoszthatja azonnal, vagy elindíthatja a Nikon ingyenes ViewNX-Movie Editor szoftverét, amelynek segítségével szerkesztheti vagy összevághatja azt más állóképekkel és videókkal.

Ingyenes szoftver és tárhely: a kreatív alkotás a fényképezés után sem ér véget. A Nikon ingyenes ViewNX-i és ViewNX-Movie Editor szoftvere segítségével egyszerűen importálhatja, rendszerezheti, szerkesztheti és megoszthatja a fényképeket, videókat és mozgó pillanatképeket. Nikon 1-tulajdonosként Önnek 20 GB ingyenes tárhely is jár a NIKON IMAGE SPACE webhelyen.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK

Híreink

Akár 90.000Ft Nikon pénzvisszatérítés!

Nikon Pénzvisszatérítési Promóció Promóció időtartama: 2018.június 15.- augusztus 31.Regisztrációs időszak: 2018.június 15.- szeptember......

Olympus pénzvisszatéritési akció

Pénzvisszafizetési akciót hirdetett az Olympus az alábbi fényképezőgépekre és objektívekre 2018. Május 1. - 2018. Július 31. közötti......

Szevasz Tavasz! Manfrotto állványok és ledlámpák tavaszi akciója!

2018 június 30-ig tart a Manfrotto tavaszi akciója, melynek keretében az alábbi asztali állványok, ledlámpák, és a 190-es, profi......

Felhasználók

Oldalainkat 178 vendég böngészi