Nikon 1 V3

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon 1 V3
A Nikon új helyzetet teremtett a fényképezés világában a hibrid AF rendszerrel, így a másodperc törtrésze alatt lejátszódó eseményeket is hihetetlen precizitással rögzítheti.
Termékverziók
Nikon 1 V3 + 10-30MM f/3.5-5.6 PD Zoom
228.898 HUF Rendelésre
Nikon 1 V3 váz
219.900 HUF Rendelésre

Termék leírása

A Nikon 1 V3 mindig képben van. Ez a könnyen hordozható rendszerkamera csúcssebességet és profi teljesítményt kínál, így egyetlen pillanatot sem szalaszt el.

A Nikon új helyzetet teremtett a fényképezés világában a hibrid AF rendszerrel, így a másodperc törtrésze alatt lejátszódó eseményeket is hihetetlen precizitással rögzítheti. A 18,4 megapixeles CMOS-képérzékelőnek, valamint a 160 és 12 800 között állítható ISO-érzékenységnek köszönhetően csodálatosan részletes RAW-képek és HD videók készülhetnek, bármilyenek legyenek is a fényviszonyok. A könnyen használható, dönthető érintőképernyő a fontos fényképezési adatokat a legpraktikusabb helyen jeleníti meg, a funkcionális 1 NIKKOR objektívekkel pedig kibontakoztathatja kreatív énjét. A Nikon 1 átgondolt ergonómiai megoldásai és sokoldalú rendszertartozékai révén a fényképezőgép vezérlése hasonló lesz, mint a digitális tükörreflexes fényképezőgépeké.

Nem kell többet álmodoznia arról a fényképezőgépről, amely tökéletes választás akár egy korábbi típusról való továbblépésként, akár második fényképezőgépnek. Mostantól az öné lehet.

01

Eddig nem tapasztalt sebesség

A 171 pontos hibrid AF rendszer mindig elkapja a lényeget. Az eseményeket a másodperc töredékét kitevő időzítéssel is megörökítheti az akár 20 kép/mp sebességű sorozatfelvételnek köszönhetően.

Gyors, 18,4 MP-es képérzékelő

A nagyméretű, Nikon 1 CX-formátumú CMOS-képérzékelő még gyenge fényben is részletgazdag képeket készít. 160 és 12 800 közötti tényleges ISO-tartomány.
02

03

Nikon 1 hordozhatóság

A csúcssebesség és a profi vezérlés mindig önnél lehet. Kisméretű, gyors, masszív Nikon 1 rendszerkameráink az 1 NIKKOR objektívekkel kiegészülve maximálisan sokoldalú csapatot alkotnak.

Dönthető érintőképernyő

Néhány érintéssel könnyedén fókuszálhat, fényképezhet és módosíthatja a fontos beállításokat. A monitort lefelé vagy felfelé döntve kreatív szögekből is fényképezhet.

04
05

Bővíthető rendszer

Bővítse rendszerét a külön megvásárolható Nikon 1 tartozékokkal, például stabil markolattal és elektronikus keresővel. Az FT1 bajonett adapter segítségével a digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez készült NIKKOR objektíveket is használhatja.

Igazi filmes élmény

A Nikon 1 videók lenyűgözik a nézőket. Pontos témakövetéssel forgathat a Nikon vadonatúj hibrid AF rendszerével, egyedi kreatív módokkal fokozhatja a drámai hatást, és videózás közben is készíthet teljes felbontású állóképeket.
06

07

EXPEED 4A

A Nikon elismert képfeldolgozó rendszere ragyogó fényképeket készít, alacsony képzajjal. Két nagy teljesítményű feldolgozóegység áll a fényképezőgép osztályelső sebessége és gazdag dinamikatartománya mögött.

Kapcsolat, megosztás, alkotás

A beépített Wi-Fi funkcióval és egy intelligens eszközzel számos új lehetőség nyílik.1 A kiváló minőségű Nikon 1 felvételeket gyorsan és egyszerűen megoszthatja, vagy pedig intelligens eszközével beléphet a kreatív fotós alkalmazások világába.

08

Figyelemre méltó képminőség: a Nikon 1 V3 nagyméretű, 18,4 megapixeles CMOS-képérzékelője rendkívül részletes fényképeket és HD videókat készít. Gyors, CX-formátumú képérzékelője nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrőt, így minden megapixelből a lehető legtöbbet hozza ki, és még a legfinomabb textúrákat is képes részletesen megörökíteni, hogy tiszta, borotvaéles képek születhessenek.

Széles ISO-tartomány: 160 és 12 800 közötti ISO-tartományával a V3 élethű képeket készít még gyenge fényben is. Az automatikus ISO-tartományban (160–6400) a fényképezőgép határozza meg a tökéletes ISO-értéket, de kézileg akár 12 800-ig is növelhető az érték, ha gyenge fényben vaku használata nélkül szeretne fényképezni. ISO 6400, illetve ISO 12 800 beállítás esetén két kifinomult zajcsökkentési beállítás gondoskodik a képzaj minimalizálásáról.

EXPEED 4A rendszer: a Nikon élvonalbeli képfeldolgozó egységével látványos fényképeket és HD videókat készíthet nagy sebességgel. Az EXPEED 4A rendszerben lévő két feldolgozóegység még jobb zajcsökkentést, rendkívüli élességet és gazdag színtónusokat garantál. A rendszer könnyedén megbirkózik a számításigényes kreatív módokkal, a magas ISO-értékekkel és a gyors adatírási feladatokkal.

Professzionális vezérlés: a Nikon 1 V3 ergonomikus megoldásainak köszönhetően ön úgy tudja finomhangolni a beállításokat a fénykép kreatív megalkotása során, hogy közben szemét le sem kell vennie a témáról. A fő vezérlőtárcsa és a segédtárcsa, a két programozható funkciógomb és a PSAM fényképezési módok együtt gondoskodnak arról, hogy a gép profi funkciói azonnal rendelkezésre álljanak. A masszív gépváz gyönyörűen megformált hosszanti markolatot kapott, amely stabil fogást biztosít még hosszabb objektívek használatakor is.

Érintőképernyős vezérlés: a gyorsan reagáló, 7,5 cm-es, 1 037 000 képpontos LCD-monitor még döntött helyzetben is könnyen kezelhető. Néhány érintéssel könnyedén fókuszálhat, fényképezhet, módosíthatja a beállításokat vagy előzetesen megtekintheti a kreatív funkciókat, de ha szeretné, akár le is tilthatja az érintőképernyős vezérlést. Négy monitorgomb segítségével gyorsan megjelenítheti a legfontosabb beállításokat, illetve a fényképezőgép menüjét.

Külön megvásárolható elektronikus kereső: a Nikon 1 DF-N1000 levehető elektronikus keresővel soha nem fogja szem elől téveszteni a témát. Ez a 2 359 000 képpontos elektronikus kereső nagy kontrasztú, nagy felbontású megjelenítést biztosít, megmutatja a fontos fényképezési információkat, és segítségével jól rá lehet nagyítani a témára a pontos kézi élességállítás érdekében. A szinte 100%-os képfedés lehetővé teszi, hogy fényképeit igazán pontosan komponálja meg.

Külön megvásárolható markolat: a Nikon GR-N1010 strapabíró, praktikus markolat stabil fogást ad a fényképezőgépnek a telefotó fényképezés megkönnyítése érdekében. Hosszú objektívekkel is kiváló akciófotókat készíthet, és közben a legfontosabb funkciók vezérléséről sem kell lemondania: a markolat elforgatott kezelőszerveivel kényelmes exponálást biztosít, ráadásul a markolaton egy további funkciógomb és egy segédtárcsa is helyet kapott.

Speciális hibrid AF rendszer: a technológiai áttörést képviselő Nikon 1 hibrid AF (automatikus élességállítási) rendszer 171 automatikus élességállítási pontot használ a téma villámgyors élesre állításához. A rendszer azonnal képes váltani a 105 fázisérzékelő AF-pont és a többi kontrasztérzékelő AF-pont között; az előbbiek villámgyorsan képesek élesre állítani még a mozgó témákat is, míg az utóbbiak egészen a kép pereméig terjednek, hogy a széleken lévő témákra is beállíthassa az élességet.

Villámgyors fényképezés: a RAW-formátumú sorozatfelvételi sebessége meghaladja még a digitális tükörreflexes fényképezőgépekét is, így a V3 semmit sem hagy a véletlenre. A fényképezőgép 40 képet tud elkészíteni gyors egymásutánban: az első képkockán rögzített élesség esetén akár 60 kép/mp, folyamatos AF esetén pedig akár 20 kép/mp sebességgel. Fedezze fel a másodperc törtrésze alatt lejátszódó csodákat!

Megbízható zárszerkezet: a V3 mechanikus és elektronikus zárral is el van látva, így soha sem hagyja önt cserben. A mechanikus zár tesztelése 100 000 cikluson át zajlott, az ultranagy sebességű fényképezés pedig elektronikus zár segítségével történik.

Virtuális horizont: segítségével a fényképezőgépet pontosan vízszintes helyzetbe állíthatja, elkerülve ezzel az „eldőlő tájat”, és közben minimalizálhatja a geometriai torzítást is. Az LCD-monitoron látható képre vetített grafika mutatja a fényképezőgép helyzetét a vízszintes síkhoz képest. Az LCD-monitoron és a külső keresőben is ellenőrizheti, hogy a fényképezőgép vajon nem dől-e jobbra–balra, illetve előre–hátra.

Csúcsfények megjelenítése: segítségével elkerülheti a túlexponálás miatt „beégett” csúcsfényeket. Ez a funkció az LCD- monitoron történő visszajátszáskor villogva mutatja a csúcsfényes területeket, így felhívja a figyelmet az expozícióval kapcsolatos esetleges problémákra.

Professzionális minőségű videók: akár teljes HD videókat, akár színes útinaplót szeretne forgatni, a Nikon 1 mindig készen áll a feladatra. A rögzítés gomb megnyomásával azonnal megkezdheti a videózást, de ha szeretné, kézileg is megadhatja a beállításokat. Mutassa meg a legkisebb részletet is a Lassított felvétel funkcióval, amely egy 3 másodperces, 120 kép/mp sebességgel rögzített HD felvételt 12 másodperc alatt játszik le. Elektronikus rázkódáscsökkentés (E-VR) gondoskodik arról, hogy a felvételek mindig élesek legyenek, még teljes zoom használata esetén is.2

Fényképezés videózás közben: miért kellene döntenie a fénykép és a videó között, amikor egyszerre mindkettőt is választhatja? A Nikon 1 fényképezőgépek esetében lehetőség van nagy felbontású állóképek rögzítésére a videózás közben: ehhez egyszerűen csak meg kell nyomni a kioldógombot. Vagy pedig használja az Automatikus képrögzítés funkciót, amely minden egyes képkockát elemez, és automatikusan elkészíti a fényképeket, amikor a legjobbak a körülmények.

Kreatív videó módok: a Gyorsított, az Ugró vágás és a 4 mp-es videók egyesítése mód lehetőséget ad arra, hogy ön üljön a rendezői székbe. Pörgesse fel utcai felvételeit a Gyorsított móddal, szaggassa meg az idő múlását az animációs hatást keltő Ugró vágás móddal, vagy fejezze ki gondolatait rövid, tömör 4 mp-es klipek sorozatával (legfeljebb nyolcat fűzhet egymás után).

A legjobb pillanat rögzítése: a Nikon 1 mindig elkapja a legjobb pillanatot az Aktív kijelölése, az Intelligens képválasztó és a Lassú nézet segítségével. Az Aktív kijelölés funkció akár 40 teljes felbontású képet is el tud készíteni egy másodpercen belül, és ön választhatja ki, melyeket szeretné megtartani; az Intelligens képválasztó technikailag tökéletes képekre tesz javaslatot, a Lassú nézettel pedig megtekintheti és kiválaszthatja azt a képet, amely mindent elmond.

Mozgó pillanatkép: mozgással töltheti meg a mindennapi történéseket, és többet mutathat meg egy-egy pillanatból. A Nikon egyedi Mozgó pillanatkép funkciójának használatakor a fényképezőgép egyetlen kattintásra „élő képet” rögzít, amely egy 4 másodperces lassított videóval kezdődik, és egy tökéletesen éles állóképpel végződik, ráadásul mindezt könnyedén meg is oszthatja másokkal.

Élő képmódosítás: a képet már az elkészítése előtt gyorsan és intuitívan javíthatja. A kép mellett megjelenő sávok állítgatásával egyszerűen finomhangolhatja a kép kívánt fényerejét, mélységélességét és kontrasztját. Az LCD-monitoron, illetve a levehető elektronikus keresőben folyamatosan figyelheti a módosítások hatását: mindig pontosan azt látja, hogy milyen kép készül a kioldógomb megnyomásakor.

Kreatív mód: a Nikon 1 effektusaival kreatívan „megfűszerezheti” a képeit. A Széles dinamikatartomány segítségével több részletet jeleníthet meg a nagy kontrasztú felvételeken, vagy akár kreatív szűrőket – például miniatűr hatást, játékkamera hatást vagy kereszthívás hatást – is alkalmazhat az állóképekre már az elkészítésük előtt.

Kreatív paletta: művészi, stúdióminőségű szűrőket alkalmazhat már exponálás előtt. A Kreatív paletta különféle effektusainak váltásakor módosul a fényerő, a színtelítettség és a fehéregyensúly: önnek csak annyit kell tennie, hogy ujját végighúzza az érintőképernyőn lévő gyűrűn vagy elforgatja a választógombot, és a monitoron látható kép azonnal követi a módosítást. Amint elérte a kívánt hatást, elkészítheti a felvételt.

Beépített vaku: a beépített vakuval több fényt vihet a képekre. Ha profibb megvilágítást szeretne, használja a külön megvásárolható, kompakt és hatékony SB-N7 vakuegységet, amellyel a fényt is kreatív ötletei szolgálatába állíthatja.

Beépített Wi-Fi: a Nikon 1 V3 Wi-Fi funkciója nemcsak a csatlakoztatáshoz és a képek megosztásához nyújt segítséget, hanem már az elkészítésükhöz is. Képeit tárolhatja intelligens eszközén, kreatív fotós alkalmazásokat használhat, vagy kiváló minőségű képeit fényképezőgépéről közvetlenül átküldheti táblagépére vagy okostelefonjára azonnali megosztás céljából.1

Fényképezés távolról: a fényképezőgépet intelligens eszközhöz csatlakoztatva fényképezési lehetőségei is bővülnek. A csatlakoztatott intelligens eszköz segítségével a fényképezőgép kioldógombját a távolból is „megnyomhatja”, így nagyszerű önarcképeket készíthet, vagy félénk állatokat is fényképezhet. Képeit tökéletesen megkomponálhatja, mert a felvételek előnézetét táblagépe nagyméretű képernyőjén is megtekintheti.

1 NIKKOR objektívek: az 1 NIKKOR termékcsalád könnyen hordozható, cserélhető objektívek széles tárházát kínálja. A távoli történéseket is megörökítheti az 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5–5.6 szupertelefotó zoom objektívvel. Alkosson csodálatosan elmosódó háttereket a gyors 1 NIKKOR 32mm fixobjektívvel. Tárja szélesre a látványt az 1 NIKKOR 6.7–13mm objektívvel, vagy filmezzen az 1 NIKKOR 10x motoros zoom objektívvel.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK

Híreink

Akár 60000Ft Fujifilm pénzvisszatérítés!

A pénzvisszatérítés a 2017.November 1–2018. Január 31. között megvásárolt, az akcióban részt vevő termékek esetén......

Olympus pénzvisszatérítési akció!

ÉLVEZD A FOTÓZÁST AZ OLYMPUS KÜLÖNLEGES TÉLI AJÁNLATÁVAL! Varázsold a sötét téli napokat felejthetetlen fotós élménnyé egy új......

Elindult a Nikon téli pénzvisszatérítés akciója!

Ünnepeld velünk a Nikon 100. születésnapját! Az évforduló alkalmából kihagyhatatlan ajánlatokkal kedveskedünk. Ismerd meg és élj a......

Felhasználók

Oldalainkat 219 vendég böngészi