Nikon AF-S Nikkor 105mm f/1.4E ED

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon AF-S Nikkor 105mm f/1.4E ED
Különleges, 105 mm-es FX formátumú fix objektív nagy fényerejű, f/1,4-es maximális rekesszel. A portréfotózás művészi szintjének emelésére készült kivételes objektív, egyedi jellemzőkkel.
Egységár (darab):
799.890 HUF
Rendelésre

Termék leírása

Ez az egyedi portréobjektív a híres NIKKOR 105mm f/2.5-ig visszanyúló kivételes örökségre épít. A legkisebb részletek rögzítésére készült, vadonatúj optikai felépítés kivételes képélességet, kontrasztot és felbontást biztosít a kép teljes területén. Az elmosódás lenyűgözően sima, a téma pedig még a legnagyobb, f/1,4-es rekesszel is éles lesz. Akár a rendelkezésre álló fénnyel, akár stúdióban dolgozik, a képek mélysége és dimenziója valóban emlékezetes lesz.

alt

Egyedi tulajdonságok: f/1,4-es maximális rekesz és 105 mm-es gyújtótávolság

Ez az FX formátumú fix objektív tökéletesen meg tudja valósítani egyéni esztétikai célkitűzéseit. A 105 mm-es gyújtótávolság az 1 m-es minimális élességállítási távolsággal együtt lehetővé teszi, hogy az arcok vágás nélkül kitöltsék a teljes képmezőt. Az egyedi optikai kialakítás révén a kép minden eleme a valósághoz hűen jelenik meg: még a teljes nyílás mellett is meg tudják mutatni minden szépségüket a legfinomabb kelmék is. A lekerekített, 9 lamellás fényrekesz lenyűgöző elmosódást, valamint pontos mélységélesség-beállítást nyújt.

alt

Tökéletes elmosódás: mélység és dimenzió

Az egyedi optikai kialakításnak köszönhetően az objektív gyönyörű, sima elmosódást nyújt, és az alanyokat szép, természetes kinézetű háttérelmosással keretezi. Az elmosódás intenzitása a kiemelt élességponttól való távolság növekedtével egyenletesen változik, így a felvételen nem jelentkeznek durva élek. Továbbá az elmosódás finom átmenete az élességponttól a háttér felé lenyűgöző mélységérzetet ad a képnek. Mindezek az előnyök videók esetében is érvényesíthetők: az élesség állításakor az elmosódás rendkívül simán alakul át, így egyedi hangulatú jelenetek rögzíthetők.

alt

Rajzolás fénnyel: verhetetlen teljesítmény nagy rekesznyílásnál

Az AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED kivételes esztétikai vezérlést tesz lehetővé. A témák tökéletesen tisztán jelennek meg még a legnagyobb, f/1,4-es rekesznél készült fényképeken is. A pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillogás minimális, az ilyen fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélén is. A kép szélein jelentkező fényveszteség hatékony szabályozásával sikerült elérni, hogy a fényerő a teljes képterületen megmarad, és a kép szélén található témák is élesen és részletesen jelennek meg, még maximális rekesz és végtelenre állított élesség esetén is.

alt

Legendás NIKKOR-minőség

A kilenc lekerekített íriszlamella csökkenti a fényelhajlást, így a képelemek pontosan reprodukálhatók. Az automatikus expozícióbeállítás kivételesen stabil – még nagy sebességű sorozatfelvétel közben is – az objektívváz elektromágneses íriszvezérlő mechanikája révén. A nanokristály bevonat hatékonyan csökkenti a szellemképet és a becsillanást, míg az automatikus élességállítás a Nikon Silent Wave Motorjának (SWM) köszönhetően pontos, halk és villámgyors. Három extra alacsony szórású (ED) üvegelem minimalizálja a tengelyes színeltérést. Az elülső és hátsó objektívelemeket védi és könnyen tisztíthatóvá teszi a Nikon fluorbevonata, amely hatékonyan taszítja a port, a piszkot, a vizet és a zsíros szennyeződéseket.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK

Híreink

Element, új fotós utiállvány család a Manfrottótól!

Manfrotto Element Kollekció Gyors beállás. Tökéletes Képek. Új állványcsaláddal jelentkezett az egyik legnagyobb nevű fotó és......

Stílusos notebook táskák a Hamától!

Új, hipster notebook táska és tok sorozattal jelentkezett a Hama. A Florence sorozatba tartozó modelljei egyszerűségük ellenére nagyon jó......

Naptárkészítés

Megérkeztek a 2018-as naptárak, melyek az alábbi minta gyűjteményekben megtekinthetők. Mindegyik minta alatt egy szám látható, mely......

Felhasználók

Oldalainkat 178 vendég böngészi