Nikon Coolpix P900 fekete

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon Coolpix P900 fekete
Ha a természet és az éjszakai égbolt szépségeinek rajongója vagy, akkor neked bizonyára örömhír a 16 megapixeles COOLPIX P900 hihetetlen 83x optikai zoom funkciója, amely a szabad szemmel nem látható részleteket is kristálytisztán rögzíti.
Egységár (darab):
156.890 HUF
Raktáron
Termékverziók
Nikon Coolpix P900 fekete
156.890 HUF Raktáron
Nikon Coolpix P900+16gb+táska
166.931 HUF Raktáron

Termék leírása

A gyorsabb AF funkciónak és a rövidebb fényképkészítési késedelemnek köszönhetően azonnal fotózhatsz, az 5,0 lépésközű Dual Detect optikai VR pedig jelentősen csökkenti az elmosódásokat.
Az elforgatható monitor és a beépített elektronikus kereső rugalmas komponálást tesz lehetővé a szuper-telefotó állóképek és a teljes HD videók rögzítésekor. A beépített GPS/GLONASS/QZSS funkció segít a fényképezési helyszín meghatározásában, a képek megosztása pedig a beépített Wi-Fi®¹-nek és az NFC²-kompatibilitásnak köszönhetően azonnali.

Főbb tulajdonságok

Rendkívül nagy teljesítményű zoom

Elképesztő, szabad szemmel nem látható részleteket örökíthetsz meg a 83x NIKKOR zoom objektívvel (amely a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval 166x-ra bővíthető), amely a 24 mm-es nagy látószögtől a 2000 mm-es telefotóig mindenre tökéletes (35 mm-es formátumban kifejezve).

Rendkívül nagy teljesítményű zoom

5,0 lépésközű Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés)

A kézzel történő telefotózás tökéletesen stabil, mert a VR rendszer az objektíven (szögsebességmérő), illetve a képérzékelőn (mozgásvektor-adatok) keresztül egyszerre érzékeli a mozgást, és ezzel még inkább csökkenti az elmozdulásokat.

5,0 lépésközű Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés)

Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő

Tiszta, részletgazdag képek akár éjszaka is. Természetesnek veheted a nagyszerű teljesítményt és az éles, alacsony zajszintű felvételeket a kimagaslóan érzékeny képérzékelő jóvoltából.

Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő

GPS/GLONASS/QZSS-támogatás POI funkcióval

GPS/GLONASS/QZSS-támogatás POI funkcióval

Bármikor is fényképezz, közben gyorsan beolvashatod a részletes helyszínadatokat a GPS, GLONASS illetve a QZSS nemzetközi műholdrendszer segítségével, amely hihetetlen pontossággal követi nyomon a bejárt utat.

Beépített Wi-Fi® és NFC-támogatás

Beépített Wi-Fi® és NFC-támogatás

Útközben is azonnal megoszthatod az állatvilágról vagy a természetről készített felvételeid az egyetlen gombnyomással aktiválható Wi-Fi®² funkció segítségével, illetve az NFC-kompatibilis³ fényképezőgépet megfelelő intelligens eszközhöz³ érintve.

Még rövidebb válaszidő

Még rövidebb válaszidő

Többé egyetlen jelentős momentumról sem maradsz le az állatvilág vagy a gyorsan változó égbolt fényképezésekor, a még gyorsabb AF funkciónak és a kisebb (nagy látószögnél kb. 0,12 másodperces) fényképezési késedelemnek köszönhetően.⁴

Nagy, dönthető LCD monitor: Könnyen találhatsz kreatív nézőpontokat, és a gyors eseményeket is egyszerűen komponálhatod a rugalmas Clear Color kijelző 7,5 cm-es, kb. 921 ezer képpontos, elforgatható (RGBW) LCD monitorának köszönhetően. A tükröződésgátló bevonat optimális láthatóságot biztosít, bármilyenek is legyenek a fényviszonyok.

Teljes HD videók: A hihetetlenül sima (1080/60p) videók hangminősége is kiváló, ugyanis a mikrofon irányérzékenysége a zoomolással összhangban változik. A külön videofelvétel gombbal gyorsan válthatsz a filmezés és az állóképek készítése között.

Időzített videofelvétel: Könnyedén készíthet lenyűgöző időzített videofelvételeket. Elég kiválasztania a fényképezési helyzetet, és a fényképezőgép 10 másodperces időátmenetes videót készít időzítéssel rögzített állóképekből.

Iránymikrofon: A full HD videók garantáltan kiváló minőségű, irányfüggő hanggal készíthetők el, mivel az iránymikrofon a zoom működésével összhangban változtatja a felvétel irányát.

Super ED üvegelem: A rendkívüli teljesítményű zoommal fantasztikus részletgazdagságú képeket készíthetsz, az objektívváz pedig emellett is kompakt kialakítású, és kiváló színeltérési jellemzőkkel rendelkezik a Super ED üvegelemnek köszönhetően.

Hold mód, Madárles mód: A holdhoz vagy a madárvilághoz hasonló nehezen fényképezhető témák is könnyűvé válnak az Automatikus programválasztóval, ami egyszerű beállítást és élességállítást tesz lehetővé.

Széles megtekintési szög: A nagy látószögű LCD monitoron könnyű a kreatív komponálás és a szokatlan nézőpontok megvalósítása. A magasból, az akadályok fölé emelt géppel készíthetsz felvételeket, és talajközeli szögből egy állat nézőpontját is megörökítheted.

Testreszabható funkciógomb (Fn): A fényképezés élményét saját képére szabhatod, ha a gyakori funkciókat hozzárendeled az Fn gombhoz. A hozzárendelést követően egyetlen érintéssel megváltoztathatja a beállításokat.

Módválasztó tárcsa: A legfontosabb beállítások – például a kézi expozíciómódot (P/S/A/M) – elérése nagyon egyszerű a módválasztó tárcsa segítségével, amely a fényképezőgép tetején található, hogy egy kézzel is könnyen kezelhető legyen.

Célkereső AF: Nyugodtan összpontosíthat a kompozícióra, ugyanis a Célkereső AF képes gyorsan és pontosan megtalálni a témát, és automatikusan beállítani az élességet.

COOLPIX Picture Control: A felvételek kinézetét egyszerűen kezelheted a Picture Control által kínált lehetőségekkel: a Semleges természetes hatást kelt, az Élénk beállítás színgazdag felvételeket eredményez, a Monokróm beállítás fekete-fehér fényképeket hoz létre, az Egyéni beállítás pedig akár két paraméter – pl. a kontraszt és a színtelítettség – állítását teszi lehetővé.

Beépített elektronikus kereső: A komponálás a fényképezési stílustól függetlenül könnyed marad, ugyanis egy szemérzékelő automatikusan átvált a kijelzős fényképezésről az elektronikus keresőre, ha a szemével közelít a keresőhöz.

Zoom visszaállító gomb: Ha a téma kimozdulna az ultratelefotós képből, könnyedén visszatalálhatsz hozzá a zoomvezérlő melletti gombbal, melynek egyetlen megnyomásával visszatérhetsz a nagy látószöghöz.

Oldalsó zoomvezérlő: Fényképeid mindig élesek, videofelvételeid pedig hibátlanok lesznek az oldalsó zoomvezérlőnek köszönhetően, amelyet bal kézzel is kezelhetsz – így megelőzhető a fényképezőgép rázkódása, és megmarad a stabilitás.

Hosszú élettartamú akkumulátor: Tovább fényképezhetsz, amikor az igazán fontos: az akkumulátor továbbfejlesztett, energiatakarékos kialakításának köszönhetően a készülék állóképek és full HD videók készítésekor is hosszabb időn át használható.

Vakukompenzáció: A –2–+2 Fé vakukompenzáció funkció kiegyensúlyozottá teszi az expozíciót, mivel kiegyenlíti a témát és a hátteret érő vaku fényének erősségét a természetes hatású képek érdekében.

19 motívumprogram mód: A fényképezőgép javaslatot is tehet a fényképezési helyzetnek leginkább megfelelő beállításokra. Csak válaszd ki a témának és körülményeknek leginkább megfelelő programmódot, és a rendszer automatikusan optimalizálja a beállításokat.

EXPEED C2: A kimagasló képminőséget a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere garantálja, amely egyszerre kínál gyors működést és nagy érzékenységet.

NIKON IMAGE SPACE: A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon ügyfelei 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhelyet használhatnak. További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.

Műszaki adatok

Típus Kompakt digitális fényképezőgép
Tényleges pixelszám 16,0 millió (a képfeldolgozás során csökkenhet a tényleges pixelszám)
Képérzékelő 1/2,3 hüvelykes CMOS; a teljes pixelszám: kb. 16,76 millió
Objektív NIKKOR objektív 83x optikai zoommal
Gyújtótávolság 4,3–357 mm (a látószög 35 mm-es [135] formátumban kifejezve egy 24–2000 mm-es objektívének felel meg)
f-szám f/2,8–6,5
Objektív felépítése 16 objektívelem 12 csoportban (5 ED objektívelem és 1 Super ED objektívelem)
Nagyítás Max. 4x (a látószög 35 mm-es [135] formátumban kifejezve egy kb. 8000 mm-es objektívének felel meg)
Rázkódáscsökkentés Objektíveltolásos rázkódáscsökkentés (állóképek); objektíveltolásos és elektronikus VR (videók)
Automatikus élességállítás Kontrasztérzékelő AF
Élességtartomány [W]: Kb. 50 cm-től a végtelenig, [T]: Kb. 5,0 m-től a végtelenig, Közeli makró módban: Kb. 1 cm-től a végtelenig (nagy látószögű pozíció). (Valamennyi adat az objektív elülső felületének közepétől mért távolság.)
AF mező mód Célkereső AF, arc-prioritás, manuális (pont), manuális (normál), manuális (széles), témakövetés
Kereső Elektronikus kereső, 0,5 cm-es kb. 921 000 képpontos LCD-kijelző dioptriaszabályzó funkcióval (-3 – +1 m-¹)
Képfedés Kb. 100% vízszintesen és függőlegesen (a tényleges képhez viszonyítva)
Képfedés (visszajátszás mód) Kb. 100% vízszintesen és függőlegesen (a tényleges képhez viszonyítva)
Monitor 7,5 cm-es átló, kb. 921 000 képpontos (RGBW), széles megtekintési szögű, dönthető TFT LCD-monitor tükröződésgátló bevonattal és 6 fokozatú fényerő-beállítási lehetőséggel
Adattárolás - adathordozó SD, SDHC, SDXC
Fájlrendszer DCF- és Exif 2.3-kompatibilis
Adattárolás - fájlformátum Állóképek: JPEG; videók: MOV (videó: H.264/MPEG-4 AVC; hang: LPCM sztereó)
Képméret (képpontban) 16 M 4608 x 3456, 8 M 3264 x 2448, 4 M 2272 x 1704, 2 M 1600 x 1200, VGA 640x480, 16:9 12 M 4608 x 2592, 16:9 2 M 1920 x 1080, 3:2 14 M 4608 x 3072, 1:1 12 M 3456 x 3456
ISO érzékenység ISO 100–1600; ISO 3200, 6400 (P, S, A és M expozíciós módban érhető el) Hi 1 (ISO 12 800 egyenérték) (nagy ISO monokróm beállítás mellett, speciális hatások módban érhető el)
Expozíciómérés Mátrix, középre súlyozott, célpont
Expozícióvezérlés Programozott automatikus expozíció rugalmas programmal, záridő-előválasztásos automatikus, rekesz-előválasztásos automatikus, kézi, expozíciósorozat, expozíciókompenzáció (-2,0 – +2,0 Fé 1/3 Fé lépésközzel)
Zár típusa Mechanikus és CMOS elektronikus zár
Záridő 1/4000–1 mp, 1/4000–15 mp (M módban 100-ra állított ISO-érzékenység esetén)
Önkioldó Választható késleltetés: 10 mp, illetve 2 mp
Rekesz Elektronikusan vezérelt, 6 lamellás írisz
Rekesztartomány 10 lépés 1/3 Fé lépésközökkel (W) (A, M módban)
Beépített vaku Igen
Vaku hatótávolsága (kb.) [W]: Kb. 0,5–11,5 m, [T]: Kb. 5,0–7,0 m
Vakuvezérlés Automatikus TTL vakuzás mérő elővillantásokkal
Expozíciókompenzáció 1/3 Fé lépésközzel a -2 – +2 Fé tartományban
USB Mikro-USB csatlakozó (kizárólag UC-E21 típusjelű USB-kábelt használjon), nagy sebességű USB, amely támogatja a Direct Print (PictBridge) funkciót
HDMI-kimenet HDMI mikro csatlakozó (D típus)
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) szabványok IEEE 802.11b/g/n (szabványos vezeték nélküli LAN protokoll)
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) működési frekvencia 2412–2462 MHz (1–11-es csatorna)
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) tartomány (látómező) Kb. 10 m
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) biztonság Hitelesítés: Nyílt rendszer, WPA2-PSK
Wi-Fi (vezeték nélküli LAN) hozzáférési protokollok Infrastruktúra
GPS - Helymeghatározási adatok GPS vételi frekvencia: 1575,42 MHz, földrajzi koordináta-rendszer: WGS 84 GLONASS, vételi frekvencia: 1598,0625–1605,3750 MHz, földrajzi koordináta-rendszer: WGS 84
Támogatott nyelvek Angol, arab, bengáli, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, hindi, holland, indonéz, japán, kínai (egyszerűsített és hagyományos), koreai, lengyel, magyar, maráthi, német, norvég, olasz, orosz, perzsa, portugál (európai és brazil), román, spanyol, svéd, szerb, tamil, telugu, thai, török, ukrán, vietnami
Áramforrások Egy darab EN-EL23 lítium-ion akkumulátor (mellékelve), EH-67A hálózati tápegység (külön megvásárolható)
Töltési idő Kb. 3 óra 40 perc (EH-71P töltőadapter használatakor, teljesen lemerült akkumulátor esetén)
Akku élettartama Kb. 360 kép EN-EL23 akkumulátorral
Tényleges akku élettartam videóknál Kb. 1 óra 20 perc EN-EL23 akkumulátorral
Állványmenet 1/4 (ISO 1222)
Méretek (Sz x Ma x Mé) Kb. 139,5 x 103,2 x 137,4 mm (a kiálló részektől eltekintve)
Tömeg Kb. 899 g (akkumulátorral és memóriakártyával)
Működési környezet – hőmérséklet 0°C – 40 °C
Működési környezet – páratartalom 85% vagy kevesebb (lecsapódás nélkül)
Mellékelt tartozékok Fényképezőgépszíj, LC-67 objektívsapka, EN-EL23 lítium-ion akkumulátor, EH-71P töltőadapter4, UC-E21 USB-kábel
  1. Ha a rekeszérték f/8 (nagy látószögű pozíció).
  2. Az akkumulátor működési ideje a felhasználás körülményeitől, azaz például a felvételek közti időtartamtól, illetve a menük és képek megjelenítésének hosszától is függ.
  3. Az egyes videofájlokra 4 GB-os méretkorlát, illetve 29 perces hosszkorlát vonatkozik.
  4. A készülék dobozában csatlakozóadapter is található, ha a vásárlás helye szerinti országban vagy régióban a használathoz csatlakozóadapter szükséges. A csatlakozóadapter alakja a vásárlás helyétől függően más és más lehet.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek

Híreink

Akár 120000Ft kedvezmény! Indul a Nikon téli akciója!

2019 október 15-én indul a Nikon téli akciója. Azoknál a fényképezőgép + objektív kiteknél, ahol a váz és az objektív is bent van a......

Nikon Z50 az új APS-C formátumú Nikon MILC fényképezőgép

2019 október 10-én a Nikon bejelentette az első Aps-c formátumú tükör nélküli cseréhető objektíves fényképezőgépét a Nikon Z50-et......

Tamron évvégi objektív akció

2019 szeptember 17-től 2020 január 17-ig, az alábbi Tamron objektívek jelentős kedvezményel vásárolhatóak meg:   TAMRON 10-24mm......

Felhasználók

Oldalainkat 351 vendég böngészi