Nikon Coolpix S9600 vörös

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon Coolpix S9600 vörös
Karcsú, stílusos külső, 22x-es optikai zoom, beépített WIFI, egyszerű fájlmegosztás: mindezt zsebre teheti a 16 megapixeles COOLPIX S9600 fényképezőgéppel.
Egységár (darab):
59.990 HUF
Raktáron

Termék leírása

A fejlett videofunkciók segítségével használhatja az optikai zoomot és az automatikus élességállítást videofelvételkor, készíthet fényképet videó rögzítése közben, de törölheti is a fölöslegesnek ítélt felvételeket a fényképezőgép saját videoszerkesztőjével. Még kreatívabb videókat készíthet a lassított, illetve gyorsított felvételi lehetőséggel, a szüneteltetési funkcióval pedig felfüggesztheti a filmezést, később pedig folytathatja ugyanazt a felvételt.

Retusálás menü: Használja ki a különféle speciális hatásokat, amelyekkel tökéletesítheti az elkészített felvételeket. Próbálja ki a Szuper élénk hatást, amellyel a színtelítettséget növelheti; vagy a Lágy portré hatást, amely a hátteret elmosva kiemeli a témát, esetleg a Színválasztást, amely a kiválasztott színt helyezi a monokróm képre.

Távvezérlés Wi-Fi használatával: A beépített Wi-Fi jóvoltából intelligens eszközével² távvezérelheti a fényképezőgépet, így rendkívül egyszerűen készíthet önarcképeket vagy csoportképet. Arra is lehetőség van, hogy az intelligens eszközre automatikusan áttöltse az elkészült felvételeket a megosztás érdekében.

Automatikus HDR mód: a gép két felvételt készít a zár kioldásakor, majd ezeket egyetlen képben ötvözi, amely széles dinamikatartományt fog át, és gazdagabb színátmeneteket tartalmaz.

Intelligens portré rendszer: A Mosoly időzítő funkció révén akkor készül a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog; a Pislogásmentesítés funkció figyelmeztet, ha valakinek a felvétel elkészítésének pillanatában épp csukva volt a szeme; a Vörösszemhatás-korrekció funkció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki embereknél és kisállatoknál egyaránt.

Továbbfejlesztett Glamour retusálás: Készítsen tökéletes portrékat az elbűvölő, megigéző effektusok használatával. Fehérítheti a fogakat és a szemeket, lágyíthatja a bőr tónusait, és akár még sminket is alkalmazhat a fényképen, például rúzst, szempillafestéket vagy szemfestéket.

Egyszerű panoráma 360°/180°: A gépet oldalra döntve vagy vízszintesen pánozva gyönyörű, dinamikus panorámaképekben örökítheti meg a természet legszebb arcait.

Nagy sebességű sorozatfelvétel: Mindig készen állhat, hogy elkapjon egy tovatűnő arckifejezést vagy a gyorsan történő események részleteit az 5 képes, 7,5 kép/mp sebességű sorozatfelvétellel.

Előzetes AF mód: Az automatikus élességállítás idejének csökkentése érdekében azonnal bekapcsol az előzetes AF funkció, így a legnagyobb zoom használatakor vagy kevés fényben is éles képek készülhetnek. A korai témaérzékelésnek köszönhetően mindig éles felvételeket készíthet.

18 motívumprogram mód: A motívumprogram módokban a gép automatikusan optimalizálja a beállításokat a népszerű fényképezési stílusokhoz, effektusokhoz és helyszínekhez, így önnek csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az adott helyzetnek leginkább megfelelő motívumprogramot.

Automatikus program választó: Bízza a fényképezőgépre a munkát, amely a tipikus motívumprogramok közül választva automatikusan optimalizálja a beállításokat aktuális körülményekhez, így garantáltan nagyszerű eredmények születnek.

Célkereső AF: A gyors és pontos automatikus AF tökéletesen élesre állítja a témát, így ön a kreatív feladatra – a kép megkomponálására – fordíthatja a figyelmét.

Gyors USB-töltés: Az USB-kapcsolaton keresztül elérhető gyorsabb töltés használatával nem jelent gondot, hogy mindig teljesen feltöltve tartsa az akkumulátort, így nem fog lemaradni egyetlen fontos pillanatról sem.

EXPEED C2: A Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt és optimális képminőséget kínál.

Nikon Image Space: A Nikon saját, Nikon Image Space nevű fényképmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon felhasználói 20 GB ingyenes online, felhő alapú tárhelyet használhatnak. További információ: NIKON IMAGE SPACE.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK

Híreink

Akár 90.000Ft Nikon pénzvisszatérítés!

Nikon Pénzvisszatérítési Promóció Promóció időtartama: 2018.június 15.- augusztus 31.Regisztrációs időszak: 2018.június 15.- szeptember......

Olympus pénzvisszatéritési akció

Pénzvisszafizetési akciót hirdetett az Olympus az alábbi fényképezőgépekre és objektívekre 2018. Május 1. - 2018. Július 31. közötti......

Szevasz Tavasz! Manfrotto állványok és ledlámpák tavaszi akciója!

2018 június 30-ig tart a Manfrotto tavaszi akciója, melynek keretében az alábbi asztali állványok, ledlámpák, és a 190-es, profi......

Felhasználók

Oldalainkat 198 vendég és 1 tag böngészi