Nikon LD-1000 LED FÉNY FEKETE

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon LD-1000 LED FÉNY FEKETE
Egységár (darab):
42.900 HUF
Rendelésre

Termék leírása

Elegáns LED lámpa. Folyamatos megvilágítást biztosító, sokoldalú fényforrás, amely egyszerűen használható, így ideális makrofotózásnál és közeli videofelvételeknél. A kisméretű és könnyű lámpa egyszerűen csatlakoztatható a fényképezőgéphez, vagy levehető onnan, ha a géptől függetlenül kívánja alkalmazni.

A még fényképezőgépre szerelve is szabadon állítható LED lámpa rendkívül praktikus eszköz, amellyel hatásosabbá teheti felvételeit. A folyamatos fényforrás használata azt eredményezi, hogy a vakus fényképezéstől eltérően nem kell várnia a felvétel elkészültéig ahhoz, hogy ellenőrizhesse az adott megvilágítási ötlet eredményét. A folyamatos megvilágítást biztosító LED lámpa alkalmazásának hatását már a felvétel elkészítése előtt megtekintheti az LCD-monitoron vagy a keresőben.
Hordozható, folyamatos fényforrás: ideális makrofotózásnál, közeli videofelvételeknél pedig kényelmes kiegészítő fényforrás. Használatával elkerülheti, hogy képei „laposak” legyenek, és lágyíthatja az árnyékos területeket, kompenzálhatja az ellenfény hatását, mélységet adhat a színeknek.
Rugalmasan használható: a LED lámpa szögét szabadon változtathatja még akkor is, ha a fényképezőgépre van szerelve, illetve a géptől függetlenül is használhatja, ha a fényforrás magasságát és távolságát még pontosabban szeretné beállítani.

Előre látja az eredményt: a LED lámpa alkalmazásának hatását már a felvétel elkészítése előtt megtekintheti az LCD-monitoron. Így némi egyszerű módosítással pontosan a kívánt pozícióba állíthatja a fényforrást.
Diffúzor: a lámpa LED ablakán egy diffúzor is található, amellyel lágy, természetes hatású árnyékokat hozhat létre, és amely segít abban is, hogy fényes téma fotózásakor a tükröződések kevésbé erősek legyenek.
Stílusos, hordozható kialakítás: ez az elegáns lámpa kis méreténél és tömegénél fogva bármilyen táskában kényelmesen elfér. Fekete és fehér színben kapható, így jól illik a Nikon 1 fényképezőgépvázakhoz.
Egyszerűen használható: a termék hátoldalán található kapcsolóval a fény erősségét „high” (erős) vagy „low” (gyenge) fokozatra állíthatja, illetve bekapcsolhatja („on”) és kikapcsolhatja („off”) a lámpát. A lámpa a fényképezőgép állványmenetéhez csatlakoztatható, illetve egyszerűen levehető onnan, ha a géptől függetlenül kívánja alkalmazni.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK

Híreink

Ünnepi nyitvatartás és szállítási információk

Üzletünk ünnepi és év végi nyitvatartása a következőképpen alakul: 2018.12.15.......

Az azonnali fénykép varázsa: Fujifilm instax

Az INSTAX név a Fujifilm instant fénykép rendszerét takarja, ahol - akár csak a régi Polaroid gépeknél - a fényképezőgép elkattintása......

Manfrotto állvány és táska akciók!

November 12-én elindult a Manfrotto téli akciója! 21-31% közötti árkedvezmény vagy egy 23900Ft értékű ajándék! A Manhattan......

Felhasználók

Oldalainkat 519 vendég és 6 tag böngészi