Nikon LD-1000 LED FÉNY FEKETE

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon LD-1000 LED FÉNY FEKETE
Egységár (darab):
42.900 HUF
Rendelésre

Termék leírása

Elegáns LED lámpa. Folyamatos megvilágítást biztosító, sokoldalú fényforrás, amely egyszerűen használható, így ideális makrofotózásnál és közeli videofelvételeknél. A kisméretű és könnyű lámpa egyszerűen csatlakoztatható a fényképezőgéphez, vagy levehető onnan, ha a géptől függetlenül kívánja alkalmazni.

A még fényképezőgépre szerelve is szabadon állítható LED lámpa rendkívül praktikus eszköz, amellyel hatásosabbá teheti felvételeit. A folyamatos fényforrás használata azt eredményezi, hogy a vakus fényképezéstől eltérően nem kell várnia a felvétel elkészültéig ahhoz, hogy ellenőrizhesse az adott megvilágítási ötlet eredményét. A folyamatos megvilágítást biztosító LED lámpa alkalmazásának hatását már a felvétel elkészítése előtt megtekintheti az LCD-monitoron vagy a keresőben.
Hordozható, folyamatos fényforrás: ideális makrofotózásnál, közeli videofelvételeknél pedig kényelmes kiegészítő fényforrás. Használatával elkerülheti, hogy képei „laposak” legyenek, és lágyíthatja az árnyékos területeket, kompenzálhatja az ellenfény hatását, mélységet adhat a színeknek.
Rugalmasan használható: a LED lámpa szögét szabadon változtathatja még akkor is, ha a fényképezőgépre van szerelve, illetve a géptől függetlenül is használhatja, ha a fényforrás magasságát és távolságát még pontosabban szeretné beállítani.

Előre látja az eredményt: a LED lámpa alkalmazásának hatását már a felvétel elkészítése előtt megtekintheti az LCD-monitoron. Így némi egyszerű módosítással pontosan a kívánt pozícióba állíthatja a fényforrást.
Diffúzor: a lámpa LED ablakán egy diffúzor is található, amellyel lágy, természetes hatású árnyékokat hozhat létre, és amely segít abban is, hogy fényes téma fotózásakor a tükröződések kevésbé erősek legyenek.
Stílusos, hordozható kialakítás: ez az elegáns lámpa kis méreténél és tömegénél fogva bármilyen táskában kényelmesen elfér. Fekete és fehér színben kapható, így jól illik a Nikon 1 fényképezőgépvázakhoz.
Egyszerűen használható: a termék hátoldalán található kapcsolóval a fény erősségét „high” (erős) vagy „low” (gyenge) fokozatra állíthatja, illetve bekapcsolhatja („on”) és kikapcsolhatja („off”) a lámpát. A lámpa a fényképezőgép állványmenetéhez csatlakoztatható, illetve egyszerűen levehető onnan, ha a géptől függetlenül kívánja alkalmazni.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek

Híreink

Manfrotto táskák és állványok tavaszi akciója!

Helló Tavasz! Március 4-től április 12-ig több Manfrotto állvány, monopod, táska és hátizsák 20-26% kedvezménnyel lehet a tied: ......

Szemérzékelő AF és RAW videókimenet a Nikon Z 7 és Nikon Z 6 -hoz!

A Nikon új firmware-t fejleszt a Nikon Z 7 és Nikon Z 6 típusú teljes képes tükör nélküli fényképezőgépeihez A Nikon az új funkciók......

Nikon farsang kedvezményekkel

A  2019. március 31-ig tartó Nikon farsangi akcióban több fényképezőgép és objektív, jelentős kedvezménnyel lehet a tiéd! Nikon......

Felhasználók

Oldalainkat 312 vendég böngészi