Nikon SB-300 vaku

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon SB-300 vaku
Sokoldalú, egyszerűen használható vaku, amely kompatibilis a vakupapuccsal felszerelt Nikon D-SLR és COOLPIX fényképezőgépekkel. Ez a kisméretű és könnyű vakuegység remek választás kezdő fotósoknak.
Egységár (darab):
44.780 HUF
Raktáron

Termék leírása

Kényelmes megoldást kínál, ha kreatív, szépen megvilágított felvételeihez ön akarja meghatározni a világítás minőségét és irányát. Az egység egyszerűen, közvetlenül a fényképezőgép vakupapucsára szerelhető fel, és 120 fokban felfelé dönthető. Szórja vagy lágyítja a megvilágítást úgy, hogy a vaku fényét a mennyezetről veri vissza. Használatával hatásosabbá teheti a nappali képeket, szebbé az alkonyati felvételeket, és kiemelheti a téma részleteit még az ellenfénnyel nehezített szituációkban is.

Hordozható vakuegység: a legjobb választás, ha több fényre van szüksége, vagy ha kreatívan szeretné elkészíteni a képeket. i-TTL kompatibilis.
Kompatibilis a vakupapuccsal felszerelt Nikon D-SLR és COOLPIX fényképezőgépekkel.
Sokoldalú képfedés: a 18-as kulcsszám (m, ISO 100) lehetővé teszi a távoli témák megvilágítását még gyenge fényben is.
Irányítható fény: a vakufej 120 fokos szögig felfelé dönthető, így szabadon beállíthatja a megvilágítás szögét. A felvételeket kreatív módon készítheti el úgy, hogy a vaku fényét a mennyezetről vagy a falakról veri vissza.
Könnyű működtetés: a vaku használata egyszerű, az egység közvetlenül a fényképezőgép vakupapucsára szerelhető fel.
Hőkikapcsoló funkció: megakadályozza a vaku túlmelegedés miatti károsodását intenzív használat esetén.
AAA-méretű elemek/akkumulátorok: a vaku két darab AAA-méretű elemmel/akkumulátorral működik, amelyek a világon bárhol beszerezhetők.
A firmware a fényképezőgépvázon keresztül frissíthető.

Elektronikus felépítés IGBT tranzisztor (Automatic Insulated Gate Bipolar Transistor) és soros áramkörök
Kulcsszám (20 °C) 18 (ISO 100, m)
Megvilágítás szöge Egy 27 mm-es (FX-formátumú) vagy 18 mm-es (DX-formátumú) objektív látószögét fedi le
A vaku tényleges munkatávolság-tartománya (i-TTL) 0,6–20 m (az ISO érzékenységtől, a visszaverődés szögétől és a rekesztől függően változik)
A fényképezőgép vezérlőivel működtethető funkciók Vakuvezérlési mód: i-TTL, kézi; vaku mód: derítő vakuzás (szinkron az első redőnyre), hosszú záridős szinkron az első redőnyre, szinkron a hátsó redőnyre és hosszú záridős szinkron a hátsó redőnyre
Visszaverődés szöge A vaku függőlegesen 120 fokos szögig felfelé dönthető, a következő lépésközökkel: a vaku egyenesen előre néz, illetve 60, 75, 90 és 120 fokos szögben áll
Készülék be/ki Az SB-300 be- és kikapcsolásához használja a főkapcsolót
Tápellátás Két AAA-méretű alkáli vagy NiMH elem/akkumulátor
Vaku készenléti jelzőfénye A töltés befejezése után világít, figyelmeztetéskor villog
Vakuzás időtartama Körülbelül 1/1650 másodpercig világít teljes teljesítményű kisütés esetén
Akku élettartam és a vaku újratöltési ideje1 Alkáli: kb. 4,0 mp (minimális újratöltési idő 2), 70 vagy több kisütés / 4,0–30 mp (endurance 3 / recycling time 2); NiMH : kb. 3,5 mp (minimális újratöltési idő 2), 110 vagy több kisütés / 3,5–30 mp (élettartam 3 / újratöltési idő 2)
Rögzítőtalp zárja A reteszzár megakadályozza a véletlen leválasztást
Egyéb funkciók Hőkikapcsoló, firmware frissítés 4
Méretek (Sz x Ma x Mé) Kb. 57,4 x 65,4 x 62,3 mm
Tömeg Kb. 120 g (két AAA-méretű alkáli elemmel/akkuval), kb. 97 g (csak a vakuegység)
Mellékelt tartozékok SS-DC1 puha tok
  1. A számok új elemek/akkuk esetén érvényesek; a tényleges eredmény a teljesítménytől és más tényezőktől függően változik, még azonos életkorú és gyártmányú elemek/akkuk esetén is.
  2. A teljes teljesítményű kisütés és a vaku készenlétét jelző fény kigyulladása között eltelt idő, ha a vakut 30 másodpercenként egyszer kisütik.
  3. Ahányszor a vaku teljes teljesítménnyel kisüthető úgy, hogy a vaku készenléti jelzőfénye 30 mp-en belül újra kigyulladjon.
  4. A firmware a fényképezőgépen keresztül frissíthető. A műszaki adatok értesítés nélkül változhatnak. A Nikon nem vállal semmilyen felelősséget a jelen útmutató bármiféle esetleges hibájából eredő károkért. Ha más nincs feltüntetve, akkor a fényképezőgép műszaki adatai új elemekkel/akkukkal értendők, a CIPA által meghatározott működési hőmérsékleten: 23 ±3 °C.

 

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek

Híreink

Manfrotto táskák és állványok tavaszi akciója!

Helló Tavasz! Március 4-től április 12-ig több Manfrotto állvány, monopod, táska és hátizsák 20-26% kedvezménnyel lehet a tied: ......

Szemérzékelő AF és RAW videókimenet a Nikon Z 7 és Nikon Z 6 -hoz!

A Nikon új firmware-t fejleszt a Nikon Z 7 és Nikon Z 6 típusú teljes képes tükör nélküli fényképezőgépeihez A Nikon az új funkciók......

Nikon farsang kedvezményekkel

A  2019. március 31-ig tartó Nikon farsangi akcióban több fényképezőgép és objektív, jelentős kedvezménnyel lehet a tiéd! Nikon......

Felhasználók

Oldalainkat 307 vendég böngészi