Olympus LS-14 Linearis PCM hangrögzítõ

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Olympus LS-14 Linearis PCM hangrögzítõ
Egységár (darab):
54.990 HUF
Rendelésre

Termék leírása

Optimalizált felvételek - egyszerűen
A Smart üzemmód automatikusan állítja be az LS-12 optimális felvételi szintjét, a helyiség akusztikájának és a hangforrás elhelyezkedésének figyelembevételével. A Smart mód a módválasztótárcsa segítségével egy mozdulattal kiválasztható, a felvétel gomb megnyomásával pedig az akár legnagyobb hangerővel játszott dal is tökéletesen rögzíthető - a felvételi szint és a megfelelő beállítások pedig automatikusan megadásra kerülnek.

Tiszta hangok - a mélyektől a magasokig
A TRESMIC 3 mikrofonrendszer két irányított és egy többirányú, center mikrofont használ - utóbbit az alacsony frekvenciás hangok rögzítésére. Ezzel a széles frekvenciaátvitel (20Hz-20kHz) mellett valódi, természetes sztereó hatást kapunk. A rendszer akár 130dB SPL hangnyomás mellett is - ténylegesen torzítás nélkül - képes minőségi hangfelvételre.

A megfelelő leütés és hangszín - a megfelelő pillanatban
A metronóm használatával az ütem pontosan tartható például gyakorlás, vagy összehangolt felvétel rögzítése közben. Különféle beállítások állnak rendelkezésünkre - például visszaszámlálás funkció, tempó, ritmusminta, hang és hangerő megadása. A kromatikus hangoló funkcióval minden zenei hangolási rendszerhez pontosan állíthatjuk be hangszerünket.

Egy sáv - több előadó
Használjon különféle hangforrásokat - például zenei CD-ket - egyedi, különleges hangulatú felvételek készítéséhez: akár profi zenészekkel is együtt játszhat". Az Overdubbing funkció igen hasznos, ha a meglévő felvételünkhöz szeretnénk például a város zaját, vagy egy madár énekét keverni és ezzel egy új hanganyagot létrehozni."

A CD-nél is jobb hangminőség
Az LS-14 lineáris PCM felvétel funkciója 24 biten és 96kHz mintavételi frekvencián rögzíti a hangokat - ezzel pedig messze lehagyja a CD (44.1kHz/16 bit) minőségi szintjét. Ilyen bit aránnyal és mintavételi frekvenciával gond nélkül készíthet CD-t saját felvételeiből.

Élethű Hi-Fi hang
A mikrofonok által érzékelt hangok élethű átviteléhez és erősítéséhez az LS-12 Hi-Fi szintű jelfeldolgozó áramköri egységet alkalmaz. Az erősítő elemei a jobb és bal csatornákon alacsony zajt és torzítást tesznek elérhetővé, valamint kiküszöbölik a csatornák közötti interferenciát - így tiszta jelátvitelt és igen magas jel/zaj viszonyt biztosítanak. Az analóg áramköri egységeknek köszönhetően a hangok finom árnyalati is rögzítésre kerülnek. Mindemellett a digitális vezérlőpanel és az audio egység különálló felépítése kifejezetten alacsony zajszintű jelátvitelt tesz lehetővé.

Ügyes megoldás
Az LS-14 előlapra helyezett vezérlőtárcsájával a hangoló és a különféle felvételi üzemmódok - Smart, manuális és gyors felvétel - egy szempillantás alatt elérhetők. A különösen praktikus Smart mód automatikusan állítja be az optimális felvételi szintet, lehetővé téve ezzel akár stúdió minőségű eredmény elérését.

A beszélgetések kristálytiszta felvétele
Ha az alulvágó szűrőt 300Hz alatti frekvenciára állítjuk, a háttérzajok - például a légkondicionálók, illetve projektorok hangjának - felvételét küszöbölhetjük ki. 100Hz beállításra kapcsolva ezek a zajok úgy csökkenthetők, hogy az alacsonyabb frekvenciás hangok is rögzítésre kerülnek.

Intuitív felvétel
Az LS-14 igen ötletes elő-felvétel funkciója semmit sem bíz a véletlenre: az elő-felvétel puffer memóriája pár másodpercnyi hanganyagot folyamatosan rögzít - így a felvétel indításának pillanata előtt elhangzott, sokszor alapvető fontosságú hangok is rögzítésre kerülnek.

Dinamikus hang minden dalban
A felvételi szint finomhangolásával a hangforrás hangszintjének megfelelő beállítás érhető el: a dinamikatartomány pontos megadása kiváló minőségű hangfelvételt eredményez. A finom szintbeállítást PEAK csúcsszintjelző és szintmérő is segíti a kijelzőn.

Hangrögzítés még szabadabban
Az Olympus opcionális RS30W távirányítójával a hangfelvétel indítása és megállítása távolról is történhet. Ez a kiegészítő biztosítja továbbá, hogy az LS-14 kezelőszerveinek használatát a hangfelvétel hallható részeként ne rögzítsük.

Tökéletesre szabott dalok
A vágás funkció segítségével a hangfelvétel nem lényeges bevezető és lezáró szakasza - például a felvétel gomb megnyomása és a hangszer előkészítése közötti idő, vagy a dal vége és a felvétel leállítása közötti pár másodperc - közvetlenül az LS-14 hangrögzítővel távolítható el.

Csak egy kattintás
Az LS-14 tartozékai között megtalálható, annak állvány csatlakozójához egyszerűen rögzíthető állvány csipesz kiegészítője szinte határtalan használhatóságot tesz lehetővé. A kétféle pozicionálási lehetőséget biztosító kivitel által a hangrögzítő asztalra, mikrofonállványra, sőt, bárhová elhelyezhető.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek AKCIÓ és Videókamerák Objektívek és tartozékaik Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek Hobbi és Háztartás AKCIÓS TERMÉKEK

Híreink

Új Nikon objektív a Z tükör nélküli rendszerhez: NIKKOR Z 14–30mm f/4 S

MERÜLJÖN EL A JELENETBEN AZ ÚJ NIKKOR Z TELJES KÉPES, RENDKÍVÜL NAGY LÁTÓSZÖGŰ OBJEKTÍVVEL Amszterdam, Hollandia, 2019. január 8.: A mai......

Az azonnali fénykép varázsa: Fujifilm instax

Az INSTAX név a Fujifilm instant fénykép rendszerét takarja, ahol - akár csak a régi Polaroid gépeknél - a fényképezőgép elkattintása......

Akár 90.000Ft Nikon pénzvisszatérítés!

Nikon Pénzvisszatérítési PromócióPromóció időtartama: 2018.november 1.- 2019.január 15Regisztrációs időszak: 2018.november 1.-......

Felhasználók

Oldalainkat 207 vendég böngészi