A NIKON BEMUTATJA KÉT ÚJ MONARCH TÁVCSÖVÉT, AMELYEKKEL ÉLETRE KELHET A TERMÉSZET SZÉPSÉGE

monarch m7 general get original

2021. szeptember 22.: A Nikon a mai napon bejelentette, hogy sportoptika termékválasztéka két új termékkel bővül: a MONARCH M7 és a MONARCH M5 távcsövekkel. A természetrajongók számára kifejlesztett mindkét modell tiszta, természetes képet ad a környezetről az átdolgozott, ellenálló és stílusos vázkialakításnak köszönhetően.

A kiemelkedő optikai teljesítményt és kiváló kezelhetőséget ötvöző termékek számos különböző konfigurációval elérhetők, így bármely szabadtéri tevékenységhez megtalálhatjuk a megfelelő MONARCH modellt. Legyen akár a madárfigyelés, akár a vadvilág lelkes rajongója, a MONARCH M7 távcső tökéletes társa lehet. A 60˚ feletti látszólagos látómezőt – ebben a távcsőkategóriában egyedülálló módon – biztosító MONARCH M7 modellek páratlan vizuális élményt tesznek lehetővé. A gyorsan elrepülő madarak megfigyelésétől a fészkükben megbújó állatok megkereséséig a modellek minden helyzetben megbízható képminőséget nyújtanak, így Önnek nem kell lemaradnia egyetlen látványos pillanatról sem.

monarch m5 general get original


A lenyűgöző MONARCH M5 legalább ugyanannyira ideális az olyan, nagy energiaigénybevételű hobbikhoz, mint például a hegymászás és túrázás, mint a pihentetőbb tevékenységekhez, például a kempingezéshez. Mindegyik modell extra-alacsony fényszóródású (ED) üveggel rendelkezik, amely korrigálja az elszíneződést okozó színeltérést, ezáltal mindig tiszta képet biztosít. Akár a MONARCH M7-et, akár a MONARCH M5-öt választják, a felhasználók nagy felbontású, gazdag képi világra számíthatnak, amelyen keresztül életre kelnek a természet lenyűgöző színei. Mindkét modell dielektrikus, magas tükrözésű, többrétegű prizmabevonattal rendelkezik, amely garantálja az egységes, kiváló képminőséget a teljes látható tartományban.

monarch m7 masthead get original

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Figyelembe véve, hogy a kényelem kulcsfontosságú a vadles során, mindkét új MONARCH modell könnyen kézben tartható a biztos fogást kínáló markolat és az ütésállóságot biztosító gumi védőborításnak köszönhetően. A strapabíró MONARCH M7 és MONARCH M5 vízálló 1 méter mélységig és 10 percig, valamint páramentes. Az elfordítható, kattanó beállítási rendszerrel rendelkező gumi szemkagylók jóvoltából könnyen beállítható a megfelelő betekintési távolság. 

Kompakt és könnyű kialakításuk ellenére a MONARCH M7 és a MONARCH M5 akár állványra is szerelhető, így a felhasználó keze szabaddá válhat. Ez különösen akkor hasznos, amikor hosszabb időt tölt egy helyben, például egy vadlesben azt remélve, hogy végre pillantást vethet egy ritka, nehezen megfigyelhető madárra. 

Távcsöveinket ide kattintva találod webáruházunkban: Kereső távcsövek

 

 

Kategóriák

Fényképezőgépek Kamerák Objektívek és tartozékaik Okoseszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek OLASZ KAMRA

Híreink

Olympus & Manfrotto nyílt nap június 1-én szerdán

Két év kihagyást követően, idén ismét országjáró roadshow-ra indul az Olympus és Manfrotto páros! Kaposvári......

Nikon Nyílt nap május 18-án szerdán a Fotostop-nál!

Újra Nikon nyílt nap a Fotostop-nál! 2022 május 18-án, szerdán 11.00-tól 17.00-ig várunk kaposvári szaküzletünkben (Fő u. 18.). Próbáld......

A legszebb Nikon Milc: NIKON Z fc

Még tavaly november végén volt alkalmunk magunkkal vinni egy észak-olaszországi hosszú hétvégére a Nikon Z fc + 16-50mm F/3.5-6.3 VR......

Felhasználók

Oldalainkat 301 vendég böngészi