2024. március 27-én a Nikon bejelentette új Z sorozatú zoomobjektívjét – a NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR objektívet. Hihetetlen 14,2x-es zoom egy kisméretű és könnyű vázban. Nagy látószögű tájképek, utcai jelenetek, telefotós akciófotók vagy akár közeli felvételek a természetben: egy objektív minden inspirációhoz.

Kompakt méretének és mindössze 725 g-os tömegének köszönhetően nem kérdés ennek a 14,2x-es zoomobjektívnek a helye a táskában vagy egy Nikon Z fényképezőgépre helyezve egy hétköznapi séta alkalmával. Rendkívül sokoldalú gyújtótávolság-tartománya 28 mm-t kínál a nagy látószögű végen, 400 mm-t a szupertelefotó végen – és mindent a kettő között. Azok számára, akik gyenge fényviszonyok vagy gyors témák esetén szeretnék kreatív lehetőségeiket kiterjeszteni, a beépített optikai rázkódáscsökkentés 5,0 lépésközzel ellensúlyozza a rázkódásokat, ami tovább növelhető 5,5 lépésközig, ha az objektívet egy Szinkronizált VR funkcióval rendelkező Nikon Z fényképezőgépen használja. Ráadásul ez az objektív a Nikon gyors és halk léptető motorját használja az automatikus élességállításhoz, ennek köszönhetően a felhasználók gyorsan fókuszt találhatnak még sebesen mozgó témák esetén is. Az általános célú NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR objektívvel nem csupán a távolba érhet el. A minimális fókusztávolság 28 mm-nél mindössze 0,2 m, 400 mm-nél pedig 1,2 m, 3 – így e szuperzoomos objektív imádja a közeli felvételeket is! A maximális leképezési arány 0,35x-ös, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bámulatosan részletes felvételeket készítsenek kisebb témákról, és azokat tényleges méretüknek közel felében képezzék le. E könnyű szuperzoomos objektívnek az időjárás sem okoz gondot: a bajonett és az összes mozgó alkatrész körüli megbízható tömítésnek köszönhetően a felhasználók a lehető legtöbbet hozhatják ki minden utazásból, sétából és legkülönbözőbb fényviszonyokból.

Előnyök:

1. Ellensúlyozza a rázkódásokat, így még gyenge fényviszonyok mellett is éles felvételeket készíthet. Szinkronizált VR-ral rendelkező Nikon Z fényképezőgéppel használva 5,5 lépésköz is elérhető.

2. Remek képek közelről is: a minimális fókusztávolság a témától mindössze 0,2m a nagy látószögű és 1,2m a 400mm-es végponton. A 0,35x-ös maximális leképezési arány lenyűgöző közeli felvételeket tesz lehetővé.
3. Megbízható automatikus élességállítás: a Nikon gyors és halk léptető motorja szinte hangtalan működés mellett biztosítja a felhasználók számára a lendületes élességállítást.
4. Híres Nikon ergonómia: a néma vezérlőgyűrű testre szabható, és egy zoomzár kapcsoló pedig megakadályozza, hogy az objektív véletlenül kinyíljon.
5. Tömítéssel felkészülve a kalandokra: a megbízható tömítés a bajonett és az összes mozgó alkatrész körül megakadályozza a por és vízcseppek bejutását az objektívvázba.
6. Négyzet alakú fényellenző: az objektívhez tartozó fényellenző látványos négyzet alakú kivitellel rendelkezik. A fényellenzőt megfordítva helyet takaríthat meg, miközben a fotózást sem akadályozza ebben a helyzetben.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik INSTANT - INSTAX FOTÓZÁS VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek Lakás dekor

Híreink

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

  2024 május 10-én indul a Nikon sok-sok népszerű terméket érintő akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a......

Megérkezett az új full frame Nikon MILC: Nikon Z f

A Nikon 2023 szeptember 20-án bejelentette a legújabb teljes képkockás, FX-formátumú tükör nélküli fényképezőgépét, amelyben az......

Új Nikon teleobjektívek Z bajonettel (180-600, 70-180)

A NIKON KÉT KIVÁLÓ ZOOMOS TELEOBJEKTÍVET MUTAT BE: A NIKKOR Z 70-180MM F/2.8 ÉS A NIKKOR Z 180-600MM F/5.6-6.3 VR MODELLEKET A Nikon Z......

Felhasználók

Oldalainkat 161 vendég böngészi