Nikon D780 + 24-120 VR kit

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon D780   24-120 VR kitProduct Offer
Tartalmazza a D780 vázat, valamint a nagy teljesítményű AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR objektívet. A széles, nagy látószögtől a telefotóig terjedő tartományt és állandó f/4 rekeszt kínáló, sokoldalú objektív fantasztikus állóképeket és videókat rögzít.
Egységár (darab):
1.349.000 HUF
Raktáron
Termékverziók
Nikon D780 + 24-120 VR kit
1.349.000 HUF Raktáron
Nikon D780 váz
1.099.000 HUF Raktáron

Termék leírása

d780 build quality original

Az a szabály, hogy nincs szabály


Ne hagyja, hogy bármi Ön és az elképzelései közé álljon. A D780 mindent megad, amit egy professzionális szintű DSLR-géptől elvár – és még többet is. Tiszta kép. Hosszú akkumulátor-üzemidő. Strapabíró kialakítás. Plusz két gyors, megbízható AF-rendszer, lenyűgöző követés, széles ISO-tartomány és még sok más. Spontán vagy beállított. Állókép vagy videó. Ez a teljes képes DSLR bátran kreatív.
Üdvözöljük a rugalmasság új szintjén. A teljes képméretű D780 egy gyors, külön erre a célra tervezett hibrid-AF rendszert kínál az élő nézetben történő fényképezéséhez, valamint egy gyors, megbízható fázisérzékelő AF-rendszert biztosít a kereső használatához. Élő nézetben a rendkívül pontos AF-rendszer 273, az érzékelőn lévő AF-pontot kínál, valamint szemérzékelő AF-funkciót biztosít. A keresővel történő fényképezés során kihasználhatja a Nikon nagy teljesítményű, 51 pontos, csúcskategóriás témakövetési képességgel rendelkező AF-rendszerét.
AF használata a keresővel történő fényképezéskor
A 51 pontos fázisérzékelő AF-rendszer akár –3 Fé-et elérő érzékenységgel teljesít, a nagy fényerejű optikai kereső pedig lehetővé teszi a fotózni kívánt események éles, valós időben történő megtekintését. A témákat még gyenge fényben is villámgyorsan követheti.
Mindig pontos követés
A keresővel történő fényképezés során a 51 pontos AF-rendszer segítségével azonnal alkalmazkodhat, és gyorsan válthat a fejlett AF-módok között. Használja ki a Csoportos AF-mező mód által nyújtott gyors témabemérést és lenyűgöző háttér-elkülönítést.

AF használata élő nézetben


Élő nézetben történő fotózáskor a 273 pontos hibrid AF-rendszer a kép kb. 90%-át fedi le vízszintesen és kb. 90%-át függőlegesen. A dönthető monitorral több szögből fotózhat, emellett érintéses kioldást és AF-funkciót is kínál.


Éles bármilyen fényben


A 273 pontos hibrid AF-rendszer -4 Fé-et elérő érzékenységgel teljesít f/2 vagy nagyobb maximális rekesszel rendelkező objektívvel való fényképezéskor. Az igazán sötét jelenetekhez aktiválhatja a gyenge fényviszonyok mellett használható Kevés fényű AF funkciót, mellyel egészen -6 Fé értékig lemehet az automatikus expozícióval.

d780 live view eye af original


Kapja el a pillantásokat


Élő nézetben a gyors és intelligens hibrid AF-rendszer a Szemérzékelő AF-funkcióval rögzíti a fókuszt az alany szemén – és ott is tartja. Akár egyedül, akár tömegben van. A választógombbal kiválaszthatja, hogy melyik szemre szeretné állítani az élességet, és a fényképezőgép akkor is megtartja az élességet, ha a fotóalany folyamatos mozgásban van.

Mutassa meg a legfontosabb pillanatokat


Használja ki az akár 7 kép/mp-e sorozatfelvételi sebességet AF/AE használatával a keresővel történő fényképezés során. Akár 12 kép/mp sebességgel is készíthet felvételeket a néma, élő nézetes fotózási módban. Teljes felbontású képeket készíthet még RAW-formátumú fényképezéskor is.

d780 af systems original

Ultranagy sebességű sorozatfelvétel


Szeretné megmutatni a mozgást felépítő mozdulatokat? Fotózzon élő nézetben, és akár 120 kép/mp sebességgel is készíthet Full HD felbontású (2 megapixeles) állóképeket. Vagy akár 30 kép/mp sebességgel készíthet 4K/UHD felbontású (8 megapixeles) állóképeket.

Soha ne hagyja abba


Ha semmi sem gátolja, szabadon alkothat. A hatékony időjárásálló tömítés és a strapabíró magnéziumötvözet váz gondoskodik arról, hogy a D780 mindenhol megállja a helyét. A két kártyahelyre UHS-II SD-kártyákat helyezhet, amelyek könnyedén megbirkóznak a fényképezőgép nagy sorozatfelvételi sebességével, és segítenek, hogy soha ne teljen meg a puffer. A mély markolat és a hosszú üzemidő fontossága a hosszabb használat esetén mutatkozik meg igazán.

Alkalmazkodás


A legfontosabb beállítások az érintőképernyő vagy a vezérlőtárcsa használatával gyorsan módosíthatók. Kézi élességállítás esetén a fényképezőgép elektronikus távolságmérője segítségével meggyőződhet arról, hogy a kiválasztott élességpont éles-e.

Megerősítés


A 0,70-szeres optikai kereső széles látómezőt és 100%-os lefedettséget biztosít. A nagyméretű, dönthető, 2 359 000 képpontos LCD-monitor segítségével dupla koppintással megtekintheti a képterület 100%-át, így gyorsan ellenőrizheti a felvételeket.

Utómunka


A fényképezőgép beépített retusálási menüjében könnyedén, a helyszínen méretre igazíthatja a képeket, és már vízszintesen és függőlegesen is levághatja őket. Törölheti a nem kívánt felvételeket csak az egyik kártyáról vagy egyszerre mindkettőről.

Kapjon el bármilyen jelenetet


Nagyszerű látvány. Extrém történések. A hátsó megvilágítású 24,5 MP-es, teljes képméretű CMOS-érzékelő és az EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer széles dinamikatartományt és kifogástalan teljesítményt nyújt az egész, rendkívül széles ISO-tartományban. A D850 típuséval megegyező, 180 000 képpontos RGB-érzékelő és Fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszer hihetetlen pontosságot biztosít.

Megvalósítja az elképzeléseit


Fotózás drámai időjárási körülmények között vagy éjszaka, erős városi fényben? A különféle fénymérési és fehéregyensúly-állítási módok segítségével gyorsan reagálhat a természetes fénynél bekövetkező változásokra, illetve az erős kontrasztokra.

d780 4k uhd time lapse original


Erős vagy gyenge fény


A 100–51200 ISO-tartománynak (mely kiterjeszthető akár a hihetetlen 204800 maximális értékig, illetve akár az ISO 50 minimális értékig) köszönhetően azonnal alkalmazkodhat a változó fényviszonyokhoz. Megörökítheti a gazdag tónusokat a ragyogó napfényben. Megmutathatja a részleteket és az árnyalatokat gyenge fényben.

Bármi lehetséges


A 1/8000 és 900 mp közötti záridő nagyobb rugalmasságot biztosít az idővel való játékhoz. Könnyedén szinkronizálhatja a Nikon vakukat nagy sebesség mellett is a lenyűgöző akciófotókhoz. Vagy mindent lelassíthat a drámai fénycsíkok és éjszakai látképek készítéséhez.

d780 advanced wireless lighting original


Legyen szabad, és hozza ki magából a legjobbat


A D780 géppel közvetlenül a kedvenc F-bajonettes NIKKOR objektívjeivel dolgozhat, és a fényképezőgép minden Nikon vakuval kompatibilis. A rádióvezérelt fejlett vezeték nélküli megvilágítás teljes mértékben támogatott, így a sokoldalú SB-5000 vakut is használhatja. A fényképezőgép nagy sebességű adatátviteli képességei és vezeték nélküli csatlakoztatási lehetőségei megkönnyítik a képek továbbítását.


Távvezérelt fotózás


A SnapBridge alkalmazás használatával okoseszközét távoli monitorként és távvezérlőként használhatja.
Vagy a külön megvásárolható WR-1 és WR-R10 vezeték nélküli távvezérlők segítségével is fotózhat távolról.


Gyors csatlakozási lehetőségek


A készülékkel kompatibilis WT-7 vezeték nélküli jeladó lehetővé teszi, hogy fényképezőgépét hálózathoz csatlakoztassa, és képeit közvetlenül egy FTP-kiszolgálóra vagy számítógépre továbbítsa akár 866,7 Mb/s sebességgel.


Okoseszközökhöz csatlakoztatható


A Nikon SnapBridge alkalmazással szűrheti és megoszthatja JPEG-, RAW- (NEF-) fájljait és videóit bármilyen okoseszköz használatával. A D780 fényképezőgéppel használva dátum szerint is szűrhet, illetve kijelölt képek csoportját is átviheti.


Videózás a cselekménynek megfelelően


A D780 6K-s felbontású képérzékelőjével ultramagas felbontású 4K/UHD-videókat készíthet 30p/25p/24p sebességgel és kivágás nélkül. Közvetlenül a fényképezőgépről készíthetők Full HD felbontású, akár 120p-s lassított felvételek hanggal. DX-formátumban pedig 50p/60p képkockasebességgel rögzíthet felvételeket. Az AF-sebesség és az AF-követés beállítható videófelvétel közben, és a videózáshoz négy AF-mezőmód használható.
    N-Log
    Hybrid Log Gamma (HLG)
    Időkódos kimenet
A szerkesztés és a színkorrekció során akár 12 lépésnyi dinamikus tartomány is megőrizhető a nagyobb rugalmasság érdekében. Az N-Log funkcióval készített, 10 bites színmélységű felvételek 4-szer annyi információt ad vissza, mint az általános 8 bites felvételek.


Beépített time-lapse funkció


Látványos, 4K/UHD minőségű time-lapse felvételeket készíthet közvetlenül a fényképezőgépen. Az expozíciósimítás csökkenti a képek közötti eltéréseket a zökkenőmentes átmenet érdekében. A néma időzített felvételkészítés kiküszöböli a mechanikus elmosódást és a zárhangot. A gyenge fényviszonyok melletti fénymérés Kevés fényű AF módban kiterjeszthető –6 Fé-ig, a záridő pedig akár 900 mp-ig is növelhető.

Kövesse elképzeléseit


Sokoldalú. Megbízható. Kreatív. Legyen szó állóképekről vagy videóról, a D780 segít megvalósítani következő nagy ötletét.
    FÓKUSZSOROZAT
    DIGITALIZÁLÁS
    PICTURE CONTROL
A Fókuszléptetéses fényképezés módban lehetetlennek tűnő mélységélességgel készíthet képeket. Meghatározhatja az egyes fókuszlépések távolságát, az fókuszkiemelési funkcióval pedig megtekintheti az élesre állított területet minden egyes rétegen.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek OLASZ KAMRA

Híreink

Fotókönyvek, vászonfotó, naptárak, fotónyomtatás otthonról könnyedén

Ugye veled is előfordult már, hogy a mobilodon vagy a számítógépeden tárolt képeid elvesztek. Tapasztalataink szerint, egy technikai......

Sony E bajonettes Tamron objektívek akcióban!

2022 november 18-tól 2023 január 31-ig kedvezményes áron szerezheted be a legtöbb Sony E bajonettes Tamron objektívet. Webáruházunkban az......

Te hol tartod a fotóidat?

Amire te sem gondolsz fotózás után: hogy őrizzem meg az emlékeim Manapság a mindig nálunk levő mobiltelefonoknak is köszönhetően rengeteg......

Felhasználók

Oldalainkat 313 vendég és 1 tag böngészi