Nikon Nikkor Z 14-30mm f/4 S

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon Nikkor Z 14-30mm f/4 S
Új nagylátószögű objektív a Nikon tükörnélküli Z rendszerhez.
Egységár (darab):
599.900 HUF
Raktáron

Termék leírása

14 30mm f4 s 10 jm 0005 1920x1280 original

Magával ragadó fényképek és videók

Kihangsúlyozott perspektívák. Hozzon létre bensőséges környezeti portrékat. A széles Nikon Z-bajonettnek köszönhetően az objektív a teljes kép területén több fényt enged be. A rendkívül nagy zoomtartománynak és a kompakt kivitelnek köszönhetően szabadon utazhat akár nagy távolságra is. A tájképektől az utcákig minden témát eredeti ragyogásában örökíthet meg.

nikkor z 14 30mm f4 s filter ready 475x317 original

Szűrőzhető
A világ első rendkívül nagy látószögű objektíve, amely nehézkes szűrőtartók nélkül is alkalmas 82 mm-es szűrők¹ használatára. Kitűnő választás állóképekhez. Videókhoz pedig még jobb.

Mindig éles
Fejlett optikai kialakítás. Gyorsabb kommunikáció az objektív és a fényképezőgép között. Rendkívüli élesség és minimális torzítás a teljes zoomtartományban.

nikkor z 14 30mm f4 s low light 475x317 original

Tájképek. Városképek

Mutasson meg többet. A drámai városi jelenetektől a nyílt égboltig minden témát kiemelkedő tisztasággal és részletességgel jelenít meg. A csillagok és városi fények szép kerek fénypontként jelennek meg a képen.

nikkor z 14 30mm f4 s quiet lens 475x317 original

Épületek. Belső terek

Vezetővonalak. Merész szögek. Vesződség nélkül örökítheti meg témáit szűk helyeken vagy keskeny utcákban. A teljes zoomtartományban érvényes, csupán 0,28 m-es minimális fókusztávolsággal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van – akár közelképeket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet.

nikkor z 14 30mm f4 s always sharp lens 475x317 original

Videókhoz készült
Kövesse témáit a ragyogó kültérről a félhomályos beltérbe. Az objektív összetett élességállító rendszere és állandó f/4-es rekeszértéke még gyenge fényviszonyok mellett is kivételes teljesítményt nyújt, és egységes expozíciót tesz lehetővé a teljes zoomtartományban.


Ragyogó képek. Egészen a képszélekig.

A zoomobjektív kivételes felbontóképességének köszönhetően a jelenet minden részlete élethűen megörökíthető. A képek szélén gyakorta jelentkező fényerőcsökkenés visszaszorításának eredményeképpen a fényerő az egész felvételen egyenletes. Széltől-szélig éles kép, élénk színek és mély kontraszt.

Tökéletes élesség

A Nikon tükröződésgátló nanokristály bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket, így tisztább képek készülhetnek még ellenfényben is.

nikkor z 14 30mm f4 s wildlife 475x317 original

Élethű

A pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillanás minimálisra csökkentésével sokkal élethűbb képek készíthetők az ilyen fényforrásokról – például az utcai lámpákról éjszaka. A pontszerű fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélén is.

nikkor z 14 30mm f4 s brilliant flowers 475x317 original

Kivételes szín

Az üvegből készült ED és az aszferikus objektívelemeknek köszönhetően a képek színei élénkek, a kontrasztok mélyek.
Éles kép. Csendes működés. Precizitás.

A NIKKOR Z összetett élességállító rendszer és a több AF-vezérlő gondoskodik róla, hogy a témák késedelem nélkül élessé váljanak – és élesek is maradjanak. Az élességállítás sima és zajtalan, így az objektív kiváló mind videók, mind állóképek rögzítéséhez.

Rázkódáscsökkentés

Ez az objektív a fényképezőgépbe épített rázkódáscsökkentő rendszert használja, amellyel akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna.² Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.

nikkor z 14 30mm f4 s vr lens 475x317 original

Csodálatosan pontos

A lebegő objektívelemek révén még kis távolságra is pontosan állíthatja be az élességet. Az elektromágneses írisz pontos expozíciót biztosít nagy sebességű sorozatfelvétel esetén is.
Dinamikus perspektívák. Lenyűgöző videók.

Kivételes, teljes képes videókat készíthet az objektív optikai kialakításának köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Nikon Z fényképezőgép széles dinamikatartományából. Ráközelíthet azokra a pillanatokra, amelyek a történet lényegét adják.

Forgatás – csendet kérünk!

A gyakorlatilag hangtalan léptető motorral az automatikus élességállítás csendben működik. A zoom halk működését kiegészíti a csendes vezérlőgyűrű is, amellyel kattanó hangok nélkül állítható a rekesz.

nikkor z 14 30mm f4 s video lens 475x317 original

Elegánsan egyenletes

Az objektív összetett élességállító rendszere lenyűgözően egyenletes, mégis hajszálpontos kézi fókuszhúzást tesz lehetővé. A „fókuszlégzés” jelentősen csökkent, akárcsak a fókusz zoomolás közbeni elállítódása.

Kézben tarthatja az irányítást

A csúszásgátló bevonattal rendelkező vezérlőgyűrű pontos, intuitív működtetést tesz lehetővé. Amikor AF-módban fényképez, a vezérlőgyűrűhöz ISO- és expozíciókompenzációs beállítások rendelhetők hozzá. Amikor kézi élességállítást használ, a vezérlőgyűrű élességállító gyűrűként használható. A fókuszléptetés a gyűrű elforgatásának sebességétől függ, így pontosan vezérelheti az élességpontot.

Kisméretű, strapabíró, könnyű

A behúzható objektív mechanizmusnak köszönhetően ez a teljes képes, rendkívül nagy látószögű zoom objektív minimális helyet foglal el, amikor nincs használatban.  Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől. A fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.

 

Mellékelt tartozékok

CL-C1 objektívtáska

HB-86 objektív fényellenző NIKKOR Z 14-30mm f/4 S objektívhez

LC-82B objektívsapka

Hátsó sapka LF-N1 Nikon Z-bajonett lencsékhez

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik INSTANT - INSTAX FOTÓZÁS VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek Lakás dekor

Híreink

Új Nikon utazózoom a Z rendszerhez: 28-400mm VR

2024. március 27-én a Nikon bejelentette új Z sorozatú zoomobjektívjét – a......

Válts most Nikon Full frame fényképezőgépre és válassz hozzá egy jó objektívet akár 240000Ft kedvezménnyel!

Vásárolj egy Nikon Z 5 vagy Nikon Z 6 II vagy Nikon Z f full frame milc vázat vagy kitet, és válassz hozzá egy vagy több kitűnő Nikon Z......

Megérkezett az új full frame Nikon MILC: Nikon Z f

A Nikon 2023 szeptember 20-án bejelentette a legújabb teljes képkockás, FX-formátumú tükör nélküli fényképezőgépét, amelyben az......

Felhasználók

Oldalainkat 120 vendég böngészi