Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VRProduct Offer
Utazásra készülsz? A széles, 24–200 mm-es zoomtartománnyal és a gyönyörű elmosódás funkcióval rendelkező, gyors élességállítást kínáló, tükör nélküli zoomos telefotó lehet az egyetlen objektív, amelyre szükséged lesz.
Egységár (darab):
344.900 HUF
Raktáron

Termék leírása

 A könnyű, kisebb szettbe beleférő objektív részletgazdag állóképeket és videókat készít, illetve por- és nedvességvédelemmel van ellátva.

nikkor z 24 200mm f4 6 3 vr gallery 04 web

Gyönyörű részletességgel, élénk színekkel és finom elmosódással készíthet állóképeket és videókat az objektívvel, amely képes mind a teljes képes, nagy látószögű, mind a zoomos telefotózásra. Az élességállítás gyors és halk, és a VR funkcióval ellátott objektívvel minden felvétel stabil lesz. Ideális választás, akár Medina egy szűk utcáját örökítené meg alkonyatkor, akár a napfelkeltéről készítene felvételt szélesen elnyúló, nyílt területen.

Mély kontraszt
Az aszferikus ED üvegelemnek és az aszferikus lencsetagoknak köszönhetően minimális torzítás tapasztalható a zoomtartományban. Élénk színekkel és mély kontraszttal rendelkező éles képekre számíthat, akár nagy látószögű, akár telefotó felvételeket készít.

Éles és tiszta
A Nikon ARNEO bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket a tisztább képek érdekében akár közvetlen fényforrás és széles látószög esetén is. A pontszerű fényforrások, mint például az éjszakai utca fényei, élethűen jelennek meg.

nikkor z 24 200mm f4 6 3 vr gallery 33web

Stabil teljesítmény gyenge fényben is
Az objektív beépített VR rendszerének köszönhetően akár 4,5 lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna.¹ Tisztább telefotókat készíthet szürkületkor, illetve a nagy látószöggel felvett, átfogó videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.²

Éles képek közelről is
Repedésen átbúvó virág. Tájképek és portrék mintái. A mindössze 0,5 méteres közelponttal a kompozíció kulcsa az Ön kezében van közeli témák rögzítése esetén.

Korábban nem látott szépségű úti videók
Gyönyörű, teljes képes videókat készíthet a fejlett NIKKOR optikának köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Nikon Z fényképezőgép kitűnő képminőségéből. Gyakorlatilag hangtalan automatikus élességállítás. A sima és stabil rekeszvezérlés természetes hatású expozícióváltást biztosít. A „fókuszlégzés” jelentősen csökkent, akárcsak a fókusz zoomolás közbeni elállítódása.

Kompakt, kiegyensúlyozott, jól védett
A teljes képes, tükör nélküli objektív egyszerűvé teszi a zoomos telefotóval való utazást. A nagyméretű Z-bajonett egyedi kialakítása miatt a nagyobb lencsetagok a hátsó részre kerültek – így az egyensúly és a kezelés kiváló.

nikkor z 24 200mm f4 6 3 vr gallery 23 web

Vigye magával mindenhová

Az objektív védve van a portól és a nedvességtől. A fluorbevonat hatékonyan taszítja a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.

Csináljon bármit is

Az objektív tömege mindössze 570 g, és lehetővé teszi 67 mm-es szűrők használatát. A zoom zár kapcsoló a tárolás során biztosítja az objektívet annak teljes mértékű behúzásával.

nikkor z 24 200mm f4 6 3 vr arneo coating web

 

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek OLASZ KAMRA

Híreink

Új Nikon objektív: Nikon Z DX 24mm f/1,7

A Nikon 2023 május 31-én bejelentette az első DX formátumú fix objektívjét: A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy......

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

 2023.05.16-tól 2023.07.24-ig tart a Nikon nyári, azonnali kedvezmény akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a csökkentett......

Új Nikon objektív motoros zoommal: Nikon Z 12-28VR

2023. április 18.: A Nikon ma bemutatta a Z sorozat első nagy teljesítményű motoros zoomobjektívét: a rendkívül nagy látószögű NIKKOR Z......

Felhasználók

Oldalainkat 194 vendég böngészi