Nikon Nikkor Z 28mm f/2,8 SE objektív

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon Nikkor Z 28mm f/2,8 SE  objektívProduct Offer
Különleges kiadású, nagylátószögű (FX vázon) f/2,8-as fix objektív.
Egységár (darab):
119.000 HUF
Raktáron

Termék leírása

 nikkor z 28mm f2 8 se iconic get original

A Z fc tükör nélküli fényképezőgéphez tervezett különleges kiadású Z sorozatú objektív a legújabb optikai kialakítást klasszikus megjelenéssel és érzettel ötvözi. A Z fc fényképezőgéppel párosítva 42 mm-es DX-kivágást kap, amely tökéletes spontán portréképek és pörgős vlogok készítéséhez. Egy teljes képméretű Nikon Z sorozatú fényképezőgéppel együtt használva 28 mm-es nagy látószögű képet eredményez.

Ikonikus – a család része

A Z fc tükör nélküli fényképezőgéphez hasonlóan a NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE) esetén is minden a klasszikus, eredeti részletekről szól, a mai csúcsteljesítménnyel ötvözve. Mindegy, hogy nappal vagy éjszaka. Zárt térben vagy szabadban. Állókép vagy videó. Éles, részletgazdag képekre és lenyűgöző stílusra számíthat.

nikkor z 28mm f2 8 se classic feel get original

Klasszikus megjelenés

A NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE) objektív nevéhez használt betűtípus egyezik az AI Nikkor objektívekével az SLR-filmes fényképezőgépek idejéből.

Klasszikus érzet

A vezérlőgyűrűk textúrája az eredeti modelleket hűen követve eleveníti fel a legendás Nikon SLR objektívek tapintását.

nikkor z 28mm f2 8 se gallery yk 3341

Lágyan elmosódott hátterek

Készítsen fotót vagy videót. Vlogokat vagy élő közvetítéseket. Ezzel az objektívvel borotvaéles témát hozhat létre a gyönyörűen elmosódott háttér előtt. A széles Z sorozatú bajonett és az f/2,8-as, 7 lamellás, lekerekített rekesz hihetetlenül finom, lekerekített háttérelmosást tesz lehetővé.

Dinamikus közelik

Legyen szó stílusos ételfotózásról vagy merész portrékről, ez az objektív lenyűgözően éles, még közeli élességállításkor is. A 0,19 m-es minimális fókusztávolságnak köszönhetően csupán 19 cm távolságból készíthet képeket a témáról.

nikkor z 28mm f2 8 se cinematic get original

Gyors és néma automatikus élességállítás

A Nikon Z összetett élességállító rendszere gyors, diszkrét, pontos és halk. A torzítás jelentősen csökkent, így az objektív gyorsan beállítja az élességet – még akkor is, ha közelről fotóz. A csend ideális videókészítéskor.

nikkor z 28mm f2 8 se bokeh get original

Megragadó videó

A Z fc tükör nélküli fényképezőgéppel párosítva ezzel a kis méretű fix objektívvel nagyszerű videókat és videótartalmakat készíthet. Hihetetlen élességet és gyönyörű mélységélességet kap, valamint a látószög befolyásolása nélkül módosíthatja a fókuszt. Ráadásul ez az objektív olyan könnyű, hogy könnyedén forgathat vele a kezében tartva, vagy gimbal segítségével.

Kis méret

Ezzel a visszafogott objektívvel élmény fényképezni, és elég kicsi ahhoz, hogy a fényképezőgépen maradjon. Álljon készen a tovatűnő pillanatok és filmbe illő mozzanatok megörökítésére.

nikkor z 28mm f2 8 se gallery george karbus 8

Alkalmazkodó

A NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE) minden helyzetben egyszerűen használható, és mindig diszkrét. A néma vezérlőgyűrűvel hangtalanul állíthatja be az élességet, a rekeszt, expozíciókompenzációt vagy az ISO-érzékenységet.

Jól védett

Ez a por- és cseppálló objektív egyaránt készen áll spontán családi portrék készítésére a tengerparton és utcai jelenetek megörökítésére az esős napokon.¹

nikkor z 28mm f2 8 se close focusing get original

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek OLASZ KAMRA

Híreink

Új Nikon objektív: Nikon Z DX 24mm f/1,7

A Nikon 2023 május 31-én bejelentette az első DX formátumú fix objektívjét: A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy......

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

 2023.05.16-tól 2023.07.24-ig tart a Nikon nyári, azonnali kedvezmény akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a csökkentett......

Új Nikon objektív motoros zoommal: Nikon Z 12-28VR

2023. április 18.: A Nikon ma bemutatta a Z sorozat első nagy teljesítményű motoros zoomobjektívét: a rendkívül nagy látószögű NIKKOR Z......

Felhasználók

Oldalainkat 197 vendég böngészi