Nikon NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S
Egységár (darab):
1.229.900 HUF
Raktáron

Termék leírása

nikkor z 400mm f4 5 vr s general get original

Szuper hordozhatóság. Szupertelefotó.

Tapasztalja meg a rendkívül könnyen hordozható, S sorozatú szupertelefotó objektív nyújtotta szabadságot. Könnyebb felszerelés, hosszabb utak. Fényképezzen kézből, és legyen minden képe tökéletes. A nagy tartománynak, a remek felbontásnak és a kényelmes kezelésnek köszönhetően a NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S nem fogja visszatartani.

nikkor z 400mm f4 5 vr s gallery kg 4581

Jusson el oda, ahova szeretne

A NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S a vadvilágtól a sportokig, a gyors akciótól a távoli portrékig sokféle felvételhez használható. Használja ki a 400 mm-es szupertelefotós gyújtótávolságot és az S sorozat nyújtotta lélegzetelállító képminőséget – egy könnyű, utazásbarát felszereléssel.

nikkor z 400mm f4 5 vr s effortless get original

Vigyen könnyű felszerelést

A rendkívül könnyen hordozható kialakítás miatt a NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S külön kategóriát képvisel. A tömege csupán kb. 1245 g, a teljes hossza pedig csupán 234,5 mm. Egy olyan szupertelefotó objektív, amely a fényképezőgépre rögzítve is tartható.

nikkor z 400mm f4 5 vr s balanced get original

Mozogjon szabadon

A szupertelefotó objektív tömegközéppontja közelebb van a fényképezőgépvázhoz – ami megteremti a gördülékeny pásztázás és az egyenletes követés optimális egyensúlyát. Kézből végzett pásztázás közben gyorsan felgyorsíthatja a mozgást, és azonnal meg is állíthatja a mozgást.

nikkor z 400mm f4 5 vr s gallery kg 8891

400 mm, és annál is több

A NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S kompatibilis a Z sorozat könnyű, 1,4x és 2x telekonverterekkel. Növelje a tartományt 560 mm-re vagy 800 mm-re ugyanolyan kiemelkedő felbontással, és rendkívül kis tömeggel, illetve hosszal.

nikkor z 400mm f4 5 vr s gallery mv 0052

Lenyűgöző képminőség

A sarat felfröcskölő gumiabroncsoktól a nyugalomban lévő sasig – a szupertelefotó objektív kiemelkedő felbontóképessége lehetővé teszi, hogy minden felvételt lenyűgöző részletességgel rögzítsen. Az elmosódás, a színek, a tisztaság és a kontraszt kiváló, és anélkül fotózhat, hogy a tükröződés vagy az ellenfény miatt kellene aggódnia. Az AF gyors, pontos és rendkívül csendes. Ez az S sorozatú objektív tökéletesen fog illeszkedni kreatív elképzeléseihez.

nikkor z 400mm f4 5 vr s control get original

f/4,5-ös maximális rekesz

Gyorsan mozgó témák. Gyönyörű elmosódás. Az f/4,5-ös maximális rekesznyílással a kreatívan dolgozhat a záridővel és a mélységélességgel. Merevítse ki a gyors történéseket, és különítse el a témát a zsúfolt háttértől – a képek még nagy rekesznyílással való fényképezés esetén is élesek maradnak.

nikkor z 400mm f4 5 vr s gallery jr 1158

Meggyőző stabilitás

A Nikon nagy teljesítményű, objektívbe épített optikai VR-ja 5,5 lépéses előnyt biztosít, így a kézből történő fényképezés még sosem volt ilyen stabil.¹ A Z 9 fényképezőgéppel együtt használva a Szinkronizált VR kombinálja az objektívbe épített és a fényképezőgépbe épített VR-rendszert, így akár 6,0 lépéses kompenzációt biztosít.²

nikkor z 400mm f4 5 vr s gallery kg 4469

Nagy teljesítményű optika

Az optikai konstrukció a Nikon Nanokristály bevonatával büszkélkedhet, amely hatékonyan csökkenti az objektívbe szögben beérkező fény által keltett szellemképeket és becsillanásokat is. A Super ED, ED és SR üvegek szabályozzák a színeltérést a kép közepétől a széléig.

nikkor z 400mm f4 5 vr s gallery mv 0634

Egyszerű vezérlés

Akár állóképet, akár videót készít, a tökéletesen kiegyensúlyozott NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S objektívet úgy terveztük, hogy kényelmes, zökkenőmentes fényképezési élményt nyújtson. Az elülső markolat stabil felvételi testtartást biztosít. Az intuitív kezelőszervek elrendezése és a gombok, gyűrűk és kapcsolók tapintható részletei segítenek a gyors beállításokban anélkül, hogy le kellene vennie a szemét a keresőről.

Stabil videó

A csendes élességállításnak, az elnyomott „fókuszlégzésnek” és a sima rekeszvezérlésnek köszönhetően az objektív ideális gyönyörűen tömörített hátterű videófelvételek rögzítéséhez.

nikkor z 400mm f4 5 vr s lightweight get original

Teljesen személyre szabható

Különböző funkciókat rendelhet az objektív L-Fn gombjaihoz és a néma vezérlőgyűrűhöz – továbbá a fókusztávolságot elmentheti a memóriabeállítás gombbal.³

nikkor z 400mm f4 5 vr s sealing get original

Könnyű, mégis strapabíró

Az időjárásálló tömítőrendszer és a gumitömítés távol tartja a port, a szennyeződést és a nedvességet minden mozgó alkatrésztől. A Nikon fluor bevonata megkönnyíti az elülső objektívelem tisztítását.⁴

 

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik INSTANT - INSTAX FOTÓZÁS VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek Lakás dekor

Híreink

Nikon Z 6 III - Megérkezett!

2024 június 17-én a Nikon bemutatta a 6K videós képességgel rendelkező Nikon Z 6III-at.  A Nikon Z 6III forgalmazása várhatóan......

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

  2024 május 10-én indul a Nikon sok-sok népszerű terméket érintő akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a......

Új Nikon utazózoom a Z rendszerhez: 28-400mm VR

2024. március 27-én a Nikon bejelentette új Z sorozatú zoomobjektívjét – a......

Felhasználók

Oldalainkat 127 vendég böngészi