Nikon Nikkor Z 70-200mm f/2.8 VR S

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon Nikkor Z 70-200mm f/2.8 VR SProduct Offer
Ezzel a 70–200mm-es gyújtótávolság-tartományt lefedő, fejlett optikát és kiváló időjárásálló tömítőrendszert kínáló, nagy fényerejű tükör nélküli objektívvel minden körülmény adott a munkához.
Egységár (darab):
1.119.000 HUF
Raktáron

Termék leírása

nikkor z 70 200mm f2 8 vr s mission ready original

Mindig készen áll.

Akár állóképeket, akár videókat készít a témáról, a NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S kiváló teljesítményt kínál. Az élességállítás sima, gyors és halk, és a jelenet minden elemét kivételes tisztasággal örökítheti meg. Közvetlenül az objektívről állíthatja be a fényképezési paramétereket, az objektív pedig elég strapabíró ahhoz, hogy megbirkózzon a mindennapos professzionális használat kihívásaival.

nikkor z 70 200mm f2 8 vr s gallery 11 original

Gyönyörű háttérelmosás

A széles Z-bajonett és az állandó f/2,8 rekeszértékű, kilenclamellás, lekerekített írisz lenyűgöző teljesítményt nyújt minden fényviszonyok között. Ez a zoomos telefotó-objektív természetes hatású elmosódást is biztosít, egyenletes átmenetekkel a kép szélei felé.

nikkor z 70 200mm f2 8 vr s sharpness original
Több mint éles

Az élesség a kép teljes területén kivételes – még akkor is, ha a legnagyobb rekeszérték mellett vagy kis távolságból készít felvételeket. A minimális fókusztávolság mindössze 0,5 m a zoomtartomány nagy látószögű végén, és 1 m a telefotós végén.


Mondjon búcsút az objektív becsillanásának

Az ARNEO és nanokristály bevonatok hatékonyan csökkentik a szellemképeket és tükröződéseket. A Nikon ED- és SR-üvege ellensúlyozzák a színeltérést, az SR-üvege pedig kiszűri a nehezen kontrollálható kék fényt. Az eredmény: élesebb képek és nagyobb kontraszt.
Készen áll a videózásra

Amikor a helyzet úgy hozza, hogy videófelvételre van szükség, precízen és simán beállíthatja a felvételt. Az objektívpanelen található egy mélységélességi skála, így könnyedén meghatározhatja a minimális és maximális távolságot bármely adott f-szám esetén. A „fókuszlégzést” szinte teljesen semlegesítettük, a sima és stabil rekeszvezérlés pedig természetes hatású expozícióváltást biztosít az egész jelenetben.

nikkor z 70 200mm f2 8 vr s gallery 010 original
Mindent kibír

Az objektív teljesen időjárásálló, és készen áll a legnagyobb kihívásokra is. A fluorbevonat taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.
Ösztönös

A zoomgyűrű és az élességállító gyűrű éppen megfelelő nyomatékkal állíthatók. A néma vezérlőgyűrűvel hangtalanul állítható a rekeszérték, az ISO-érzékenység és az expozíciókompenzáció.

Alkalmazkodó

AF-rögzítés, fénymérés, sorozatkészítés – és számtalan más funkció. Az objektív Fn gombjaihoz akár 21 különböző funkció is hozzárendelhető.

nikkor z 70 200mm f2 8 vr s bokeh original

Fókuszált

Az OLED információs kijelzőpanelen gyorsan ellenőrizheti a rekeszértéket, a fókusztávolságot, a pontos gyújtótávolságot, az ISO-érzékenységet és a mélységélességet – közvetlenül az objektíven.

Mellékelt tartozékok

CL-C3 objektívtáska
HB-92 objektív fényellenző
LC-77B objektívsapka
Hátsó sapka LF-N1 Nikon Z-bajonett lencsékhez

nikkor z 70 200mm f2 8 vr s gallery 01 original

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek OLASZ KAMRA

Híreink

Új Nikon objektív: Nikon Z DX 24mm f/1,7

A Nikon 2023 május 31-én bejelentette az első DX formátumú fix objektívjét: A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy......

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

 2023.05.16-tól 2023.07.24-ig tart a Nikon nyári, azonnali kedvezmény akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a csökkentett......

Új Nikon objektív motoros zoommal: Nikon Z 12-28VR

2023. április 18.: A Nikon ma bemutatta a Z sorozat első nagy teljesítményű motoros zoomobjektívét: a rendkívül nagy látószögű NIKKOR Z......

Felhasználók

Oldalainkat 178 vendég böngészi