Nikon Nikkor Z MC 105mm f/2,8 VR S makro objektív

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon Nikkor Z MC 105mm f/2,8 VR S makro objektívProduct Offer
Igazi makrófotókat készíthetsz életnagyságú 1:1 arányú kisméretű témákkal és részletekkel, vagy akár mindennapi fényképeket.
Egységár (darab):
429.900 HUF
Raktáron

Termék leírása

nikkor z mc 105mm f2 8 vr s gallery as 4267 get original

A gyors, éles és stabil, és egyben lenyűgözően kompakt 105 mm-es Z sorozatú makróobjektív az életnagyságú képek mestere. Tökéletes élességállítás, gyönyörűen lekerekített háttérelmosás és stabilitás kézi fényképezéskor is. Az 1:1-es leképezési arány tökéletes a mindig élethű munkákat készítő fotósoknak.

PROFESSZIONÁLIS F2,8-AS REKESZÉRTÉKŰ KÖZEPES, MAKRÓ TELEFOTÓ-OBJEKTÍV

Az 1:1-es leképezési arányú objektív közeli és makrófotózásra optimalizált, miközben a közepes telefotó-látószögnek és a kiváló képalkotási képességeknek köszönhetően részletgazdag portréfotózáshoz is kiváló.

FIGYELEMRE MÉLTÓ MÉLYSÉGŰ, ÉLETHŰ KÉPEK

Olyan módon különítheti el a témát, mint még soha. A széles Z-bajonett és a rögzített f/2,8 rekeszértékű, kilenclamellás, lekerekített írisz tökéletesen lekerekített, természetes megjelenésű háttérelmosást tesz lehetővé.

nikkor z mc 105mm f2 8 vr s gallery 1150 get original

GYORS, TÖKÉLETES ÉLESSÉGÁLLÍTÁS

Az élesség kiváló – akár közeliket szeretne készíteni, akár végtelenre állítja az élességet. Drámaian csökkenti az elszíneződést, így az AF-rendszer hihetetlen sebességgel és pontossággal tudja beállítani az élességet.

ELEGÁNSAN TISZTA

A Nikon tükröződésgátló ARNEO és Nanokristály bevonata hatékonyan csökkenti a szellemképeket és tükröződéseket. A fényképezőgépbe épített rázkódáscsökkentés (VR) az elektronikus VR-rel együtt dolgozik a kézből készült stabil felvételekért még gyenge fényben is.

PONTOS KÖZELIK
A minimális fókusztávolság mindössze 0,29 m, az AF élességállítási határoló pedig 0,29–0,50 m-es tartományban gyorsabban érzékeli a témákat. Kézi élességállítás esetén az Ön által alkalmazott munkamódszernek megfelelően kezelheti a fókuszvetést.

nikkor z mc 105mm f2 8 vr s bokeh get original

MAKRÓVIDEÓ
Használja ki a halk AF és a zökkenőmentes, stabil rekeszvezérlés előnyeit. A fókuszlégzés majdnem teljes mértékű kiküszöbölésének köszönhetően az élesség a felvétel látószögének befolyásolása nélkül állítható.

A NIKON SOKOLDALÚSÁGA

Könnyedén átfordíthatja az objektív élességállításának irányát, és a jól ismert AF-S Micro-NIKKOR 105 mm-es objektívvel azonos, 62 mm-es felcsavarható szűrőkkel is használható.

MUNKÁRA TERVEZVE

A bajonett minden mozgó részét szigetelés védi a portól és nedvességtől. A Nikon fluor bevonata taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket. 
1 A 2020 októberében vagy azután megjelent Nikon Z fényképezőgépekkel együtt használva.
2 Az objektív por- és cseppállósága nem garantált bármilyen helyzetben és bármilyen körülmények között.

nikkor z mc 105mm f2 8 vr s sharp get original

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek OLASZ KAMRA

Híreink

Új Nikon objektív: Nikon Z DX 24mm f/1,7

A Nikon 2023 május 31-én bejelentette az első DX formátumú fix objektívjét: A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy......

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

 2023.05.16-tól 2023.07.24-ig tart a Nikon nyári, azonnali kedvezmény akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a csökkentett......

Új Nikon objektív motoros zoommal: Nikon Z 12-28VR

2023. április 18.: A Nikon ma bemutatta a Z sorozat első nagy teljesítményű motoros zoomobjektívét: a rendkívül nagy látószögű NIKKOR Z......

Felhasználók

Oldalainkat 157 vendég böngészi