Nikon NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 makro objektív

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 makro objektívProduct Offer
Lélegzetelállító közelik. Elragadó portrék. Látványos utcai felvételek. A kompakt és könnyű Z sorozatú 50 mm-es teljes képméretű makróobjektív a leghétköznapibb témák szépségét is képes feltárni. Igazi, 1:1 arányú makrófotókat készíthetsz.
Egységár (darab):
263.900 HUF
Raktáron

Termék leírása

Lélegzetelállító közelik. Elragadó portrék. Látványos gyors felvételek. A kompakt 50 mm-es teljes képméretű makróobjektív a leghétköznapibb témák szépségét is képes feltárni. Lenyűgöző, 1:1 arányú makrófotókat készíthetsz, vagy akár mindennapi fényképeket és videókat.

nikkor z mc 50mm f2 8 gallery 0882

REMEK MAKRÓK
Kedvedre gyönyörködhetsz a felfedett részletekben. Az objektívváz jelölései egyértelműen jelölik, hogy 1:4, 1:2 vagy 1:1 (életnagyságú) nagyítási aránnyal készítesz-e képet. 

nikkor z mc 50mm f2 8 gallery pk 1707

LÁTVÁNYOS MINDENNAPI FELVÉTELEK
A klasszikus 50 mm-es gyújtótávolsággal és a természetes perspektívával a portréktól az utcai jelenetekig bármit megörökíthetsz.

BOROTVAÉLES KÖZELRŐL IS
A 0,16 m-es minimális fókusztávolság akkor is borotvaéles témát nyújt, ha a makróobjektív eleje csak 5,6 cm-re van a témától! VR funkciós fényképezőgéppel minden felvétel stabil lesz.

nikkor z mc 50 f2 8 focusing get original

TÉMA KIEMELÉSE
A kiváló optika és az f/2,8-as, kilenclamellás, lekerekített rekesz lágyan elmosott háttér előtt ad éles témát. 

ÉLESSÉGÁLLÍTÁSI HATÁRÉRTÉK KAPCSOLÓJA
Az AF élességállítási határérték kapcsolójával az objektív gyorsabban állítja be az élességet 0,16–0,30 m-es tartományban.

nikkor z mc 50 f2 8 magnification get original

KOMPAKT ÉS KÖNNYŰ
A remek univerzális objektív tömege előnyös lesz a felülről való fényképezésnél. A kompakt felépítés egyensúlyt teremt a Z sorozatú teljes képméretű és a DX-formátumú fényképezőgépek között.

75 MM DX-KIVÁGÁSBAN
Z sorozatú DX tükör nélküli fényképezőgéppel az objektív látószöge 75 mm. Makrófotók készítésekor kiváló portrékhoz vagy kisebb témák kisebb kivágásához.

PONTOS, EGYSZERŰ VEZÉRLÉS
A csendes vezérlőgyűrűvel vezérelheted a rekeszt, az ISO-érzékenységet és egyebeket. Az objektívvel azonnal válthatsz a kézi és az automatikus élességállítás között.

nikkor z mc 50mm f2 8 gallery kt 1966

VÉDŐBEVONAT
A Nikon fluor bevonata védi az objektív elülső részét. Tökéletes, ha a szabadban használod.

Remek makrók: az objektívváz jelölései egyértelműen jelzik, hogy 1:4, 1:2 vagy 1:1 (életnagyságú) nagyítási aránnyal készít-e képet.
Látványos mindennapi felvételek: a klasszikus 50 mm-es gyújtótávolsággal és a természetes perspektívával a portréktól az utcai jelenetekig bármit megörökíthet.
Borotvaéles közelről is: a 0,16 m-es minimális fókusztávolság akkor is borotvaéles témát tesz lehetővé, ha a makróobjektív eleje csak 5,6 cm-re van a témától! VR funkciós fényképezőgéppel minden felvétel stabil lesz.
Téma kiemelése: a kiváló optika és az f/2,8 rekeszértékű, kilenclamellás, lekerekített írisz gyönyörű háttérelmosást tesz lehetővé.
Élességállítási határérték kapcsolója: az AF élességállítási határérték kapcsolójával az objektív gyorsabban állítja be az élességet 0,16–0,30 m-es tartományban.
Kompakt és könnyű: a könnyen kezelhető objektív egyensúlyt teremt a Z sorozatú teljes képméretű és a DX-formátumú fényképezőgépek között.
75 mm DX-kivágásban: Z sorozatú, DX tükör nélküli fényképezőgéppel az objektív látószöge 75 mm-es. Makrófotók készítésekor kiváló portrékhoz vagy kisebb témák kisebb kivágásához.
Pontos, egyszerű vezérlés: a csendes vezérlőgyűrűvel vezérelheti a rekeszt, az ISO-érzékenységet és egyebeket. Az objektívvel azonnal válthat a kézi és az automatikus élességállítás között.
Védőbevonat: A Nikon fluor bevonata védi az objektív elülső részét, és megkönnyíti a felület tisztítását. Tökéletes, ha a szabadban lelte meg kreatív játszóterét.

nikkor z mc 50mm f2 8 gallery 0257

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek OLASZ KAMRA

Híreink

Új Nikon objektív: Nikon Z DX 24mm f/1,7

A Nikon 2023 május 31-én bejelentette az első DX formátumú fix objektívjét: A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy......

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

 2023.05.16-tól 2023.07.24-ig tart a Nikon nyári, azonnali kedvezmény akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a csökkentett......

Új Nikon objektív motoros zoommal: Nikon Z 12-28VR

2023. április 18.: A Nikon ma bemutatta a Z sorozat első nagy teljesítményű motoros zoomobjektívét: a rendkívül nagy látószögű NIKKOR Z......

Felhasználók

Oldalainkat 176 vendég böngészi