TAMRON 28-200mm f/2.8-5.6 Di lll RXD (Sony E)

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
TAMRON 28-200mm f/2.8-5.6 Di lll RXD (Sony E)
A Tamron elsőként készített a világon olyan ultrazoomot, amelynek fényereje f/2.8-tól indul.* Az ultranagy átfogás szinte minden helyzethez ideális, így akár a mindennapokban, akár utazáskor, sportfotózásnál és a természetben is.
Egységár (darab):
314.900 HUF
Rendelésre

Termék leírása

A Tamron folyamatosan úttörő szerepet játszik a különleges zoomobjektívek fejlesztésében, az új 28-200mm-es f/2.8-5.6 pedig a Tamron összes tapasztalatát egy eszközbe integrálja. Ez az első* all-in-one zoom a világon, amely f/2,8 fényerőt nyújt 28 mm-es nagy látószögű állásban. A kiváló optikai teljesítmény érdekében precízen elrendezett speciális lencseelemeket tartalmaz, a képminőség így megfelel a mai digitális fényképezőgépek egyre nagyobb felbontásának. Ráadásul 117 mm-es hosszúságával és 575 grammos tömegével kiváló hordozhatóságot kínál. Egy kisméretű és könnyű tükör nélküli fényképezőgéppel használva lehetővé teszi a fotósok számára, hogy szinte mindenhol kényelmesen fotózzanak, a mindennapokban, vagy az utazások során. A Tamron 28-200 mm f/2.8-5.6 egy kényelmes és sokoldalú utazózoom, amely minden klasszikus látószöget magában foglal, pluszként pedig a f/2,8-as fényerővel tovább tágítja a lehetőségeket és magasabb képminőség elérését teszi lehetővé kevés fényes helyzetekben is. Ez az objektív új fejezetet nyit az all-in-one zoomok történetében.

Új fejezet az all-in-one zoomok történetében

Különlegességnek számít az ultrazoomok között, hogy a 28 mm-es nagy látószögű állásban f/2,8 fényerő érhető el. Így kevesebb környezeti fényben is jobb minőségű képek készíthetők. 50 mm-nél f/3,5, 100 mm-nél f/4,5, 150 és 200 mm-nél f/5,6 az objektív fényereje. Ez példa nélküli a kompakt méretű az all-in-one zoomok között, és hihetetlen sokoldalúságot kínál, nagyobbat, mint ami valaha is elérhető volt.
Kis tömeg és kompakt méret a kiváló hordozhatóságért

A Tamron teljes full-frame objektívsorozatát úgy fejlesztették ki, a 28–75 mm f/2,8-as modellel kezdve, hogy ideális egyensúlyt adjon a magas képminőség és a kényelmes hordozhatóság között. A szériában egységesen 67 mm a szűrőátmérő, a kamerába integrált képstabilizátor kihasználásával pedig a kompakt méretre és a kis tömegre koncentrálhattak a fejlesztőmérnökök. A hosszúság mindössze 117 mm, a maximális átmérő 74 mm, a tömeg mindössze 575 g. Az objektív így könnyebbé teszi a felszerelést és lehetőséget ad a kényelmesebb utazásra.

Kompromisszumok nélküli képminőség, amely utat enged kreativitásnak
Az objektív belsejébe 18 lencseelemet helyeztek el 14 csoportban. A speciális elemek között GM (üvegből öntött aszférikus) és hibrid aszférikus, valamint XLD (extra alacsony diszperziójú) és LD (alacsony diszperzió) lencséket találunk. Ezek pontosan úgy vannak elrendezve, hogy hatékonyan csökkentsék a kromatikus aberrációt és az egyéb leképzési hibákat, lehetővé téve a nagy felbontóképesség elérését. Eközben a BBAR (szélessávú tükröződéscsökkentő) bevonat hatékony tükröződéscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, hogy csökkentse a szellemképet és becsillanásokat, így tiszta és éles képek készülhetnek.

A kamerán belüli képkorrekciós funkciók csökkentik a torzítást és a vignettálást, hogy a képközéptől és a képsarokig egyenletesen magas lehessen a képminőség az összes zoomállásnál. A Tamron az összes technológiai tudását felhasználta ehhez az all-in-one objetkívhez, amely egy eszközként nyújt megoldást a hétköznapi elkapott pillanatoktól kezdve a komoly fotográfiáig.

Közel, s távol kiváló!

Kiváló makróképesség

A 28-200 mm f/2,8-5,6 kiváló közelfotós teljesítményt nyújt az ultrazoomok között. A nagy látószögű 28 mm-es állásban a minimális tárgytávolság 0,19 méter, a maximális leképzési arány pedig 1:3,1. Az f/2,8-as rekesszel így a háttér gyönyörűen elmosódik. A makróteljesítény a tele gyújtótávnál is figyelmemre méltó: 0,8 m a közelpont és 1:3,8 az elérhető leképzési arány. A felhasználók lenyűgöző képeket készíthetnek elmosott háttérrel, és különleges kompozíciókat hozhatnak létre.
RXD léptetőmotor a rendkívül csendes élességállításért

Az AF rendszer egy olyan érzékelőt tartalmas, amely pontosan detektálja a lencse helyzetét, így az RXD motor optimális AF teljesítményt nyújthat. Ez gyors és pontos autofókuszt eredményez, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy videózás közben is a mozgó témákra koncentráljanak. A rendkívül csendes működés azért is fontos, mert így gyakorlatilag kiküszöbölhetők a zavaró hangok a felvételen. Továbbá az RXD AF-rendszer kompakt mérete hozzájárul ahhoz, hogy a teljes objektív ilyen kicsi és könnyű lehessen.

A legújabb technológiához tervezve
Kisméretű és kitűnő minőségű objektívek teljes családja –kifejezetten tükör nélküli kamerákhoz

A 28-200 mm-es f/2,8-5,6 zoom csak egy a Tamron számos full-frame objektívje közül, amelyeket úgy terveztek, hogy kihasználják a kompakt méretű tükör nélküli kamerák előnyeit. Így a fotósok különböző, remek kombinációkat hozhatnak létre az objektívekből. Például, ha a 28-200 mm-es f/2,8-5,6 zoomot kombinálják a 17–28 mm f2/,8-al, akkor a két lencse együttes tömege kevesebb, mint 1 kg (995 g). Ez a könnyű, és jól hordozható szet mindent lefed az ultranagy látószögtől a teléig, a 17-200 mm-es zoomtartományban. Vagy ha a Tamron fix gyújtótávolságú objektívjeit, például a 20 mm f/2,8-at vagy a 24 mm f/2,8-at tesszük mellé, akkor az együttes tömegük kevesebb, mint 800 g, így még kisebb méret és tömeg mellett is elérhetők a nagyobb látószögek. A sorozat összes objektívje 67 mm-es szűrőmenettel rendelkezik, így nincs szükség különböző méretű szűrőkre, és nem okoz problémát a különböző méretű objetktívsapkák cserélgetése sem. A drága szűrőkből (például polarizátor vagy ND stb.) így elegendő egyetlen darabot vásárolni. (67 mm-es szűrőátmérőjű objektívek full-frame tükör nélküli kamerákhoz: 28–75 mm f/2,8 Di III RXD, 17–28 mm f/2,8 Di III RXD, 20 mm/24 mm/35 mm f/2,8 Di III OSD, 70-180 mm f/2,8 Di III VXD)
Nedvességálló szerkezet, fluorbevonat és zoom rögzítő kapcsoló

A bajonettnél és más kritikus helyeken tömítések találhatók, hogy megakadályozzák a pára vagy az esőcseppek beszivárgását, biztosítva a nedvességálló konstrukciót. A frontlencse elülső felületén továbbá fluorbevonat található, amely kiváló víz- és olajtaszító tulajdonságokkal rendelkezik. A lencse felületét így könnyebben lehet tisztítani, és kevésbé érzékeny a szennyeződésekre, mint amilyenek a vízcseppek vagy a zsíros ujjlenyomatok. Így a karbantartás is sokkal könnyebbé válik. Ezen kívül a praktikus Zoom Lock kapcsoló megakadályozza a tubus nem kívánt kicsúszását szállítás közben.

** A legnagyobb rekesznyílást tekintve, a jelenleg hozzáférhető, legalább 7-szeres átfogású cserélhető all-in-one objektívek között, (2020. május: Tamron)

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek OLASZ KAMRA

Híreink

Fotókönyvek, vászonfotó, naptárak, fotónyomtatás otthonról könnyedén

Ugye veled is előfordult már, hogy a mobilodon vagy a számítógépeden tárolt képeid elvesztek. Tapasztalataink szerint, egy technikai......

Sony E bajonettes Tamron objektívek akcióban!

2022 november 18-tól 2023 január 31-ig kedvezményes áron szerezheted be a legtöbb Sony E bajonettes Tamron objektívet. Webáruházunkban az......

Te hol tartod a fotóidat?

Amire te sem gondolsz fotózás után: hogy őrizzem meg az emlékeim Manapság a mindig nálunk levő mobiltelefonoknak is köszönhetően rengeteg......

Felhasználók

Oldalainkat 272 vendég és 1 tag böngészi