Nikon Monarch 82ED-A Fieldscope

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon Monarch 82ED-A Fieldscope
A MONARCH Fieldscope távcsövekkel élvezheti az éles optika és a kontrasztos kép előnyeit.
Egységár (darab):
649.000 HUF
Rendelésre

Termék leírása

 

nikon sport optics fieldscopes monarch optical performance original

Legyen szó madármegfigyelésről vagy a természet szépségében való gyönyörködésről, az ED (extra-alacsony szórású) üveggel ellátott, fejlett apokromatikus optikai rendszer minimálisra csökkenti a színeltéréseket, hogy kivételesen tiszta látómezőt kapjon. A képsík-korrekciós rendszer a teljes képen konzisztens élességet biztosít, egészen a szélekig.

Az optimalizált élességállító rendszer különböző sebességeket kínál egyetlen élességállító vázban - finom mozgás a távoli témákhoz, és erőteljesebb a közeliekhez -, így precíz irányítást élvezhet a kéz természetes mozgásával.

A MONARCH Fieldscope távcső ideális bármilyen szabadtéri tevékenységhez; vízálló és páramentes, valamint robusztus és minden időben tartósan használható.

nikon sport optics fieldscopes monarch outdoor activity 2 original
KIVÉTELES OPTIKAI TELJESÍTMÉNY A TELJES KÉPSZÉLESSÉGRE
Még bonyolult fényviszonyok között is éles és kontrasztos képet kap, köszönhetően az ED (extra-alacsony szórású) üveget alkalmazó, fejlett apokromatikus optikai rendszernek, amely nem csupán a vörös, kék és zöld, hanem az ibolya színeltéréseket is korrigálja. A képsík-korrekciós rendszer kompenzálja a térgörbületet, és konzisztens, a teljes képszélességre kiterjedő élességet biztosít, így az egész látómezőn világos és tiszta képet biztosít.


OPTIMALIZÁLT MECHANIKAI TELJESÍTMÉNY
Az optimalizált élességállító rendszerrel gyorsabban és biztosabban fókuszálhat a témára. Különböző élességállítási sebességeket kínál egyetlen élességállító gyűrűvel az optimális használatért; gyorsan végezhet finom beállításokat a távoli témákhoz, illetve kevésbé finom beállításokat a közeliekhez. Az egyszerű, optimalizált működés nagyszerű mechanikai teljesítményről gondoskodik.

nikon sport optics fieldscopes monarch outdoor activity 4 original


MINDEN SZABADTÉRI TEVÉKENYSÉGHEZ IDEÁLIS
Akár madarakat figyel meg a mocsárvidéken, akár az éjszakai égboltot nyirkos időben, megnyugodhat: a fieldscope távcsövek minden időjárásnak ellenállnak. A nitrogéngáz gondoskodik arról, hogy a MONARCH Fieldscope távcső páramentes és vízálló maradjon 1 méter mélységig és 10 percig.


KIMAGASLÓ MINŐSÉG ÉS TARTÓSSÁG
A MONARCH Fieldscope távcsövek váza masszív és robusztus, hogy elviselje a túrázással járó megpróbáltatásokat. A fieldscope távcsövek úgy készülnek, hogy a legnagyobb távolságra és a legextrémebb körülmények közé is elkísérjék.

nikon sport optics fieldscopes monarch outdoor activity 3 original

SZEMLENCSÉK

A távcső használatához legalább egy szemlencse megvásárlása szükséges az alábbiak közül:

Nikon Eyepiece MEP-20-60
Nikon Eyepiece MEP-30-60W
Nikon Eyepiece MEP-38 W

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik INSTANT - INSTAX FOTÓZÁS VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek Lakás dekor

Híreink

Nikon Z 6 III - már csak hetet kell aludni

Már csak pár nap és jön a Nikon Z 6 III https://youtu.be/RIaU8wS4rp8?si=qt-SowqgvVkqhbIG...

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

  2024 május 10-én indul a Nikon sok-sok népszerű terméket érintő akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a......

Új Nikon utazózoom a Z rendszerhez: 28-400mm VR

2024. március 27-én a Nikon bejelentette új Z sorozatú zoomobjektívjét – a......

Felhasználók

Oldalainkat 182 vendég böngészi