Nikon Z 30 + 16-50 DX + 50-250 DX kit

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon Z 30   16-50 DX   50-250 DX kit
A kit a Nikon Z 30 tükör nélküli fényképezőgép vázat, a NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR és a Nikkor Z 50-250 Dx objektíveket tartalmazza.
Egységár (darab):
399.890 HUF
Raktáron
Termékverziók
Nikon Z 30 VLOGGER kit
339.890 HUF Raktáron
Nikon Z 30 + 18-140VR Kit
419.900 HUF Rendelésre
Nikon Z 30 + DX 16-50 F3.5-6.3 VR kit
324.890 HUF Rendelésre
Nikon Z 30 váz
256.890 HUF Rendelésre
Nikon Z 30 váz + FTZ II adapter
339.900 HUF Rendelésre

Termék leírása

z 30 general get original

A kisméretű, jó képességekkel rendelkező és rendkívül egyszerűen használható Nikon Z 30 teret biztosít arra, hogy több fénnyel, nagyobb hatékonysággal és sokoldalúsággal alkoss. E tükör nélküli fényképezőgép olyan alkotók számára készült, akik történeteket szeretnének elmesélni.

z 30 automatic get original

Kiemelt tulajdonságok:   4K-S VIDEÓ, 125 PERCES FELVÉTELKÉSZÍTÉS, ELFORGATHATÓ LCD monitor, 11 KÉP/másodperces sorozatfelvétel.


Kapcsolj magasabb fokozatba a vlogolásban

Mutass meg többet. Meséljn el többet. Legyen szó unboxingról, véleményről, receptről, útmutatóról, vagy akár zenéről, főzésről, utazásról vagy parkourról. Bármi legyen is a téma, ha profi minőségű videókat készítesz, többet adhatsz a követőknek. A Z 30 segítségével olyan tiszta és nagy mélységélességű képet és olyan tiszta hangot rögzíthetsz, akár a legjobb vloggerek és streamerek.

z 30 comfortable get original

4K-ban is kihagyhatatlan

A 4K UHD (30p) videóktól az időzített videókon át a lassított felvételig Full HD (120p) formátumban – a Z 30 a nagyméretű érzékelő teljes szélességét felhasználva (kb.) 100%-os látómezőt biztosít. Egyszerűen helyezheted el önmagadat és a témát a kép komponálásakor.

z 30 creative control get original


Nincs miért megállni

Akár 125 percnyi videót is rögzíthetsz egy menetben⁵, így rengeteg teret kapnak a hosszú felvételek és a sorozatfelvételek. A Wi-Fi- és Bluetooth-csatlakozásnak, valamint a Nikon SnapBridge alkalmazásának köszönhetően bárhonnan feltöltheted az elkészült tartalmakat.

z 30 customizable get original

Éles, tiszta hang

A beépített érzékeny sztereó mikrofonnal vagy a külső mikrofonnal nagyszerű hangminőséget rögzíthetsz. A hangmenüben hangfelvételi beállításokat, illetve olyan környezeti hangokat találsz, mint a zene vagy az utcazaj. Szélzajcsökkentés funkció is rendelkezésre áll.

z 30 handheld get original

Válts a magával ragadó minőségre

Akár otthon, akár stúdióban, akár úton vagy, a Nikon Z 30 képalkotó erejével előre felveheted vagy streamelheted a valaha készített legpörgősebb vlogokat – fényképes weboldalad pedig részletgazdag állóképekkel teheted izgalmassá. Figyelemfelkeltő tartalmak – egyenesen a fényképezőgépből.

gallery nikkor z 50mm f 1 8 s 0623


Több fény, több lenyűgözött néző!

A fényképezőgép rendkívül széles Z-bajonettjének köszönhetően a Nikon Z 30 nagy, 20,9 megapixeles, CMOS DX-formátumú érzékelője sokkal több fényt gyűjt össze, mint egy okostelefon. Olyan részletgazdag képeket készíthetsz, amilyenekre a telefonok nem képesek. Bent vagy kültéren – nappal vagy éjszaka.

 dsc5670

Az éjszaka inspirálta

A gyenge fényben készített videók és fényképek tiszta és professzionális megjelenésűek. Videófelvételhez akár ISO 25600, illetve állóképekhez ISO 51200 (kiterjeszthető) érték is használható. Éjszaka ugyanolyan gyors és pontos AF-fel készíthetsz felvételeket, mint amilyenre napközben számíthatsz.

z 30 eye detection af get original

Intuitív, kreatív vezérlés

Alacsony szögből. Magas szögből. Nagy látószögből. A Z 30 3 hüvelykes, elforgatható érintőképernyős monitora, letisztult kijelzői és átgondolt vezérlői segítségével bármilyen felvételt egyszerűen készíthetsz el. Vlogok rögzítése és fényképek készítése során a fényképezőgép lehetővé teszi, hogy külön beállításokat ments a videókhoz és fényképekhez, majd szükség szerint válts közöttük. Nem szükséges minden alkalommal megállni és újra megadni a beállításokat.

z 30 mount adapter get original

Kényelmes és stabil

A Z 30 azonnal megtalálja a helyét a tenyerében, ahogy kézbe veszed. Kiváló mérnöki munka egy ilyen kis fényképezőgépen, amely mély markolata stabil kézből történő fényképezést tesz lehetővé még akkor is, ha kartávolságban tartod a gépet. Ráadásul a Nikon elektronikus rázkódáscsökkentésének (e-VR) köszönhetően a videófelvételek szépek és stabilak lesznek.

 dsc5201

Kézből készített vlogokhoz tervezve

Ha az elforgatható monitort előrefelé fordítja, a fényképezőgép azonnal aktiválja az önarckép módot, és a zavartalan látvány érdekében eltávolítja a képernyőn megjelenő kijelzéseket. A kényelmesen elérhető felvétel gombbal pillanatképeket vagy videókat készíthetsz.

z 30 recording length get original

Készen áll az eseményekre

A fényképezés szögétől függetlenül a fényképezőgép felső felén található videofelvétel gomb mindig ott van, ahol Ön szeretnéd. A kijelzőn látható tiszta vörös keret jelzi, hogy a fényképezőgép videó módban van. A fényképezőgép elülső oldalán látható vörös fény jelzi a felvételkészítést.

z 30 recording get original

Testreszabható vezérlők

Számtalan lehetősége van a beállítások testre szabására és módosítására. Kedvenc menüelemeid hozzárendelheted az azonnal elérhető i-menühöz, és mentheted a gyakran használt beállításokat a fényképezőgép Fn gombjaira – vagy a módválasztó tárcsa U1/U2/U3 pozícióiba.

z 30 nikkor lenses get original

Merj odamenni

Trükkös fényviszonyok. Gyors esemény. Csendes környezetek. Legyen szó videóról vagy fényképről, a Nikon Z 30 tele van olyan fejlett automatikus funkciókkal, amelyek megkönnyítik a kreatív vezérlés megvalósítását – és a "néma fényképezés" móddal rendkívül csendesen készíthetsz felvételeket. Az olyan ötletektől kezdve, amelyeket már tudod, hogyan fogod megvalósítani, egészen azokig, amelyeket még ki sem próbáltál – a kívánt eredményeket különösebb erőfeszítés nélkül érheted el.

nikonz30 top

Magabiztos élességállítás

Történéseket vagy önmagad örökíted meg mozgás közben? Videó AF módban számíthatsz az állandó AF munkájára az élességállításban. A fényképezőgép folyamatosan a témára fókuszál – függetlenül attól, hogy a téma mit csinál, vagy hogy milyen gyakran változtatod meg a kompozíciót menet közben.

z 30 audio get original


Kövessd a szemet

Állóképek és videófelvételek esetében a szem- és állatérzékelő AF mód gyorsan rögzíti az élességet az emberek, illetve a macskák és kutyák szemén. A fényképezőgép még akkor is élesen tartja az élességet a téma szemén, ha az elfordul, és ismét visszanéz.

nikkor z 40mm f2 gallery 0355


Tökéletes expozíció

Magabiztosan készíthetsz felvételeket bármilyen fényviszonyok között anélkül, hogy bonyolult beállítások használatát kellene megtanulnod. Automatikus módban történő felvételkészítéskor gyorsan és egyszerűen beállíthatod a fényképezőgép expozíciókompenzációját, hogy a téma vagy az arcod mindig jól megvilágítottnak tűnjön.

z 30 4k video get original


Izgalmas állóképek

A fényképek esetében a gyors, 11 kép/mp sorozatfelvételi sebesség és a teljes AF/AE lehetővé teszi, hogy olyan felvételeket készíts, amelyek kiemelkedővé teszik a fotógalériádat. A városi utcáktól a gördeszkás parkig: Insta-kész képeket rögzíthetsz az események középpontjában.

nikonz30back

Alkoss úgy, mint egy igazi profi

A Nikon Z 30 a nagy teljesítményű cserélhető objektívek széles választékával kompatibilis – és minden olyan tartozékkal, amelyre szükséged van ahhoz, hogy olyan tartalmakat készíts, amelyeket te és követőid imádni fognak. Keltsd életre gondolataid – és bővítsd szetted a képességeid fejlődésével párhuzamosan.

nikon z30 16 50dx 3.5 6.3 vari angle monitor sm

Találd meg kedvenc objektívjeid

Akár szűk beltérből streamelsz, akár kültéren vlogolsz, meg fogod találni azt a Nikon objektívet, amely megfelelő a felvételkészítéshez. Használhatod bármely NIKKOR Z objektívet, vagy csatlakoztathatod a Nikon külön megvásárolható FTZ II bajonettadapterét, és használhatod a Nikon D-SLR F-bajonettes objektíveket is.

nikon nikkor z lens 2022

Kezeld rugalmasan a beállítást

Van kedvenc mikrofonod? A  Nikon Z 30 kompatibilis a népszerű, külső gyártóktól származó vlogolási tartozékokkal, valamint a Nikon tartozékokkal. Akár egy kevés elemből álló, egyszerű beállítást, akár a szetted bővítését szeretnéd – minden megoldható.

Kézből vagy szabad kézzel

Távolról kezeled a fényképezőgépet, vagy saját magad filmezed? A Nikon ML-L7 távvezérlőt kézben tartott vezérlőként használhatod a Nikon Z 30 fényképezőgéphez. Vagy csatlakoztathatod is a távvezérlőt a SmallRig állványmarkolathoz, és kényelmesen vezérelheted a fényképezőgépet a markolattal.

Módosítás, fényképezés, alkotás

Ha a szűrők is részei az elképzelésednek, a Nikon Z 30 lehetővé teszi, hogy művészi elképzeléseid a pillanathoz igazítsd, és alkoss a fényképezőgéppel. A Nikon Z 30-ban 20 Kreatív Picture Control beállítás elérhető fényképekhez és videókhoz – mind valós időben beállíthatók és láthatók a felvétel készítése közben.

z 30 snapbridge get original

Adj feladatot okostelefonodnak

Most már nem használod vlogolásra telefonod, de a Nikon SnapBridge alkalmazása ad majd neki feladatot. A 4K-s videókat – vagy a hashtagekkel ellátott fényképeket – vezeték nélkül továbbíthatod a telefonra az egyszerű megosztáshoz. Vagy a SnapBridge segítségével akár távolról is vezérelheted a fényképezőgépet.

z 30 live stream get original

Egy vezeték, és mehet az élőzés

Egy univerzális C-típusú USB-kábellel (a szetthez mellékelve) állandó tápellátást biztosíthatsz a Nikon Z 30 számára: élőben vlogolhatsz, miközben feltöltheted a fényképezőgép akkumulátorát! A legélesebb, legtökéletesebb felvételek streameléséhez egyszerűen csak helyezz fel egy NIKKOR Z objektívet, és csatlakoztasd a Nikon Z 30-at egy olyan számítógéphez, amelyre telepítve van az ingyenes Nikon Webcam Utility alkalmazás.

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik INSTANT - INSTAX FOTÓZÁS VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek Lakás dekor

Híreink

Nikon Z 6 III - Megérkezett!

2024 június 17-én a Nikon bemutatta a 6K videós képességgel rendelkező Nikon Z 6III-at.  A Nikon Z 6III forgalmazása várhatóan......

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

  2024 május 10-én indul a Nikon sok-sok népszerű terméket érintő akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a......

Új Nikon utazózoom a Z rendszerhez: 28-400mm VR

2024. március 27-én a Nikon bejelentette új Z sorozatú zoomobjektívjét – a......

Felhasználók

Oldalainkat 127 vendég böngészi