Nikon Z f váz

Áttekintés
Paraméterek
Tartozékok
Nikon Z f  váz
Egységár (darab):
1.068.900 HUF
Raktáron
Termékverziók
Nikon Z f váz
1.068.900 HUF Raktáron
Nikon Z f váz + 24-70mm f/4 kit
1.364.000 HUF Rendelésre
Nikon Z f váz + 40mm f/2 kit
1.184.000 HUF Rendelésre

Termék leírása

z f 2

A Nikon FM2 fényképezőgép inspirálta
A Z f fényképezőgépben a klasszikus, analóg Nikon fényképezőgépek kialakítása és a fejlett Z sorozat teljesítménye találkozik a magasabb szintű teljesítmény érdekében. A múlt és a jelen tökéletes fúziója.

Nagy teljesítményű Z sorozatú technológia az abszolút élességért, a kiemelkedő precizitásért és a figyelemre méltó sebességért. Bármilyen téma esetén.

jpg wwa c4 4x5 5 dd

Valódi teljes képméretű teljesítmény. Tiszta kreativitás.

A Z f fényképezőgép analóg megjelenése és vezérlőtárcsái az eredeti 35 mm-es SLR fényképezőgépekre emlékeztethetik, ugyanakkor a teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgép ma már nagy teljesítménnyel rendelkezik – és készen áll kreatív elképzelései megvalósítására. A 24,5 megapixeles teljes képméretű CMOS-érzékelő az EXPEED 7 motorral és a szélesebb Z-bajonett fénygyűjtési előnyeivel kombinálva nagyobb szabadságot biztosít az alkotásban. Élesség, kontraszt, színpontosság, dinamikatartomány, élességállítás-pontosság, teljesítmény gyenge fényviszonyok között – az egyedi stílus kialakításához szükséges eszközök az Ön rendelkezésére állnak. A Nikon professzionális Z 8 és Z 9 fényképezőgépeiben használt EXPEED 7 a fényképezőgép minden elemét szinkronban tartja.

Mélytanulásos AF-algoritmusokat működtet, amelyek segítségével a Z f fényképezőgép több témát észlel és követ, mint bármely más tükör nélküli rendszerű fényképezőgép. Ez az üzemanyag hajtja a fényképezőgép kivételesen erős, 8,0 állásos rázkódáscsökkentését.* Továbbá az EXPEED 7 az oka annak, hogy az érzékelő ilyen tiszta, zajmentes képeket tud készíteni magas ISO-értékek mellett.

Állóképek esetén a Z f natív ISO 100-64000 tartományt biztosít (Hi 1.7 módban 204800-ra terjeszthető ki). Videófelvételek esetén a maximális natív ISO 51200 (Hi 2 módban kiterjeszthető 204800-ra). Akár ha órák után, és kevésbé ideális fényviszonyok mellett készít felvételeket, akár ha részletgazdag képeket szeretne erős napfényben készíteni. Sikerülni fog a kép.

jpg wwa c4 4x5 6 dd

Forradalmi stabilitás kivételesen erős VR-ral
Ilyen rázkódáscsökkentést (VR) még sosem láthatott. A Z f fényképezőgép kivételesen erős VR-rendszere minden felvételt stabilan tart – a lenyűgöző, 8.0 állásos, 5 tengelyes fényképezőgépen belüli képstabilizálásnak és a világ első élességpontos VR-jának köszönhetően.  Állóképek esetén az élességpontos VR valóban forradalmi szabályozást biztosít a kép legélesebb pontja felett. A csupán a kép közepének stabilizálása helyett a VR rendszer az aktív élességpontot célozza meg. Akár a kép túlsó szélén lévő élességponttal komponálja a felvételt, akár egy gyorsan mozgó témát követ, kifogástalan tisztaságot érhet el ott, ahol számít.

Videóhoz kombinálhatja a fényképezőgépen belüli érzékelő-eltolásos VR-t az elektronikus VR-ral.3 Egyenletes kézi felvételeket készíthet séta közben, és ha NIKKOR Z nagy látószögű objektívet használ, a trapézhatás okozta torzítást a rendszer korrigálja. Akár fényképez, akár videót készít, a fényképezőgépbe épített VR kiválóan stabilizálja a fix objektíveket. Akár a nagyra becsült, vintage NIKKOR F-bajonettes objektíveket is felhelyezheti, és a Z f fényképezőgép nagy teljesítményű, 8,0 állásos VR-jának minden előnyével készíthet felvételeket a képminőség romlása nélkül.

jpg wwa c4 4x5 3 jt

Témaérzékelés még kézi élességállítás esetén is
Az EXPEED 7 erejének és a mélytanulási technológiának köszönhetően e teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgép a tökéletes kézi élességállítási segédletet kínálja: a témaérzékelést. Ha kézi élességállítással (MF) történő fényképezés közben bekapcsolja a témaérzékelést, a Z f fényképezőgép felismeri a témát, és automatikusan arra állítja az élességet. Sok időt takaríthat meg, ha emberekről, állatokról vagy madarakról készít portrékat, mert számíthat arra, hogy a fényképezőgép az élességpontot az arcra vagy a szemre helyezi. Így Ön a kompozícióra összpontosíthat. A témaérzékelés kézi élességállításkor akkor is működik, akár a keresőn keresztül, akár a monitoron fényképez. És akkor is használhatja, ha vintage F-bajonettes objektívekkel készít felvételeket.

jpg wwa c4 4x5 7 dd

Teljesen elforgatható monitor
A teljes képméretű Nikon Z fényképezőgépekben első érintőképernyős, teljesen elforgatható monitor megkönnyíti a fényképezést bármilyen szögből, miközben tiszta képet biztosít. Ráadásul az Érintéses Fn funkcióval teljesen új fényképezési funkciók rendelhetők hozzá. Az Érintéses Fn segítségével a nagy fényerejű, nagy felbontású érintőképernyő kilenc testre szabható területéhez rendelhet hozzá kulcsfontosságú vezérlőket. Rugalmas és intuitív módja a fényképezőgép kezelésének: csak koppintson egy területre az élességpont mozgatásához, a téma szemei közötti váltáshoz, a rácsmegjelenítések kiválasztásához, egy virtuális horizont aktiválásához stb. Bekapcsolt Érintéses Fn mellett akár a keresőn keresztül is megkomponálhatja a képet, miközben hüvelykujjával állíthatja be az élességet a monitoron. A monitor és a kereső is zökkenőmentesen működik, bárhogyan is fényképez. Ha elfordítja a fényképezőgépet függőleges fényképezéshez, a képernyőn megjelenő menük és vezérlők is függőleges helyzetbe fordulnak. A fényképezőgép pedig automatikusan önarckép módba lép, ha a monitort előre fordítja.

jpg wwa c4 4x5 1

Lenyűgöző részleteket érhet el a képpontáttolás segítségével
A Nikon Z fényképezőgépek esetében most először kombinálhat akár 32 felvételt is a képponteltolás funkcióval, hogy rendkívül részletgazdag, rendkívül nagy felbontású képeket készíthessen látványos színvisszaadás mellett. Ideális szabályozott stúdiókörnyezetben történő fényképezéshez – vagy bármilyen olyan jelenethez, ahol a téma teljesen mozdulatlan. Válasszon egy pixeles eltolást, hogy négy vagy nyolc felvételt egyesítsen egy 24 MP-es RAW képpé, amely négy RAW-képnek megfelelő méretű. Vagy toljon el 0,5 pixelt, hogy 16 vagy 32 felvételt egyesítsen, és olyan RAW-képet készítsen, amely akár 96 MP-re növeli a felbontást, és a maximális képméret 16 RAW-kép méretének felel majd meg. Ha nyolc vagy 32 felvételt egyesít, a moaré, a hamis színek és a zaj drámaian csökken. A Z f fényképezőgép tűéles élességállítási rendszerének képességeivel kombinálva a képponteltolásos fényképezés eredményei elképesztőek. A lenyűgözőtől a hihetetlenig – valójában nincs középút.

Három monokróm profil

wwa c4 jpg vertical 11

Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.

Kategóriák

Fényképezőgépek Objektívek és tartozékaik INSTANT - INSTAX FOTÓZÁS VLOGGER eszközök Távcsövek és Teleszkópok Energiaellátás Világítás Adathordozók Táskák, tokok, hátizsákok Állványok és fejek Tisztítás, védelem Képkeretek és Fotóalbumok Multimédia Fotós könyvek, szoftverek és ajándékok Fotópapírok és vegyszerek AKCIÓS TERMÉKEK Használt termékek Lakás dekor

Híreink

Nikon Z 6 III - már csak hetet kell aludni

Már csak pár nap és jön a Nikon Z 6 III https://youtu.be/RIaU8wS4rp8?si=qt-SowqgvVkqhbIG...

Akár 240000Ft kedvezmény, indul a Nikon nyári akciója!

  2024 május 10-én indul a Nikon sok-sok népszerű terméket érintő akciója. Az akciós időszakban webáruházunkban már a......

Új Nikon utazózoom a Z rendszerhez: 28-400mm VR

2024. március 27-én a Nikon bejelentette új Z sorozatú zoomobjektívjét – a......

Felhasználók

Oldalainkat 162 vendég böngészi